پخش زنده
امروز: -
استاندار بوشهر از قطعه در حال اجرای محور بوشهر به گناوه بازدید و در جریان آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی این طرح قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ ارسلان زارع در این بازدید اظهار داشت: تکمیل طرحهای راهسازی از مهمترین اولویتهای استان به شمار میرود و امیدوارم با تأمین اعتبار بموقع، شاهد بهرهبرداری از این طرحها باشیم.
وی افزود: قطعه بوشهر- شیف- گناوه به طول ۱۵ کیلومتر در دست اجراست که تسریع در تکمیل این طرح موجب ایمنی مسیر و کاهش چشمگیر سوانح جادهای میشود.
زارع اضافه کرد: ۳ پل بزرگ در این محور اجرایی شده که تاکنون ۲ پل تکمیل و عملیات اجرایی پل سوم نیز فعال است.
استاندار بوشهر یادآور شد: برای اجرای این طرح بزرگ راهسازی بیش از ۹۲۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده و اکنون شاهد پیشرفت ۷۷ درصدی طرح هستیم.
زارع افزود: با برنامهریزی صورت گرفته و بر اساس اعلام پیمانکار طرح، تا خردادماه سال آینده شاهد بهرهبرداری از این محور خواهیم بود.