پخش زنده
امروز: -
پلیس امنیت عمومی انتظامی استان از دستگیری ۱۵۰ نفر از سرکرده های و عوامل اصلی ایجاد آشوب و ناامنی در زنجان توسط ماموران انتظامی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان زنجان؛ برابر اعلام پلیس امنیت عمومی انتظامی استان، در پی وقوع اغتشاشات و ناآرامیهای اخیر در استان زنجان، که منجر به تخریب اموال عمومی و خصوصی شهروندان و همچنین تخریب و حریق عمدی وسایط نقلیه در میادین استان، توسط تعدادی از معاندین خودفروخته و ضد انقلاب شد، بررسی موضوع برای شناسایی و دستگیری عاملان این جنایات به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.
براین اساس، با رصد اطلاعاتی و تلاش شبانه روزی و مجاهدانه، ماموران موفق شدند ۱۵۰ نفر از عوامل اصلی و سرکرده های ایجاد آشوب و ناامنی و تخریب اموال عمومی را شناسایی و در عملیاتی ضربتی آنها را دستگیر کنند.
گفتنی است، از دستگیر شدگان و اغتشاشگران انواع زیادی سلاح سرد، کشف و متهمان پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی که با صدور قرار مناسب روانه زندان شدند.
جرائم این آشوبگران شامل: ریختن خون انسانهای بی گناه، تخریب اماکن مقدس، تخریب اموال عمومی و شخصی، قصد ورود به اماکن نظامی، اخلال در نظم عمومی و ایجاد رعب و وحشت در بین مردم بوده است.