• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۱۳۷۴
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۷
علمی و فرهنگی » حج و زیارت

اجرای طرح فرهنگی ۱۲ روزه برای توسعه و بازسازی عتبات از سوم بهمن

معاون فرهنگی و مشارکت‌های مردمی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات گفت: طرح فرهنگی «دوازده روز همگام با توسعه و بازسازی عتبات» از روز جمعه سوم بهمن تا ۱۴ بهمن ماه در سراسر کشور اجرا می‌شود.

اجرای طرح فرهنگی ۱۲ روزه برای توسعه و بازسازی عتبات از سوم بهمن
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی کریمی پور گفت: به منظور پاسداشت ۲۲ سال خدمت و حضور خالصانه خادمان بازسازی و توسعه اعتاب مقدس، برنامه‌های ویژه فرهنگی و رسانه‌ای، طراحی و تدوین شده است که به‌صورت یکپارچه و منسجم، در سطح ملی و استانی در نیمه اول ماه شعبان اجرا می‌شود.
 
وی با بیان اینکه بسیاری از ابنیه و جلوه‌های معماری حرم‌های مطهر در عراق، اثر استادکاران و هنرمندان ایرانی در قرون گذشته است، افزود: در تداوم یکهزاره نقش آفرینی ایرانیان پاک سرشت در بازسازی و توسعه حرم‌های مطهر و طی دو دهه فعالیت ستاد توسعه و بازسازی عتبات نیز بیش از ۱۷۰ طرح کوچک و بزرگ در قالب پروژه‌های مرمت، بازسازی، نوسازی و بهسازی و توسعه‌ای به بهره برداری رسیده یا در دست اجراست.
 
معاون فرهنگی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات با اشاره به نام گذاری روز‌ها در این طرح گفت: اولین روز اجرای طرح بنام «توسعه عتبات، میراث فرهنگی و هنری» نام گذاری شده که تلاش می‌شود ابعاد هنرمندانه بازسازی عتبات به عنوان میراث فرهنگی ناملموس و نگارستانی از هنر و معماری ایرانی – اسلامی در عتبات، به اطلاع مردم عزیز برسد.
 
کریمی پور افزود: شنبه، ۴ بهمن، بنام «توسعه عتبات و رسانه» نام گذاری شده که برگزاری نشست با اصحاب رسانه و تجلیل از رسانه‌های برتر محور اصلی کار ستاد‌های عتبات سراسر کشور در این روز خواهد بود.
 
وی با اشاره به نام گذاری یکشنبه، ۵ بهمن به عنوان «توسعه عتبات، خیرین و واقفین» گفت: در این روز از خیرین موثر در عمران و آبادانی اعتاب مقدسه تجلیل خواهد شد.
 
معاون فرهنگی و مشارکت‌های مردمی ستاد توسعه و بازسازی عتبات افزود: دوشنبه، ۶ بهمن بنام روز «توسعه عتبات، مهندسی و معماری اسلامی» نام گذاری شده و بر این اساس، توانمندی ها، اقدامات و فعالیت‌های مهندسی و معماری ایرانی در بازسازی عتبات تبیین و به اطلاع مردم عزیز خواهد رسید.
 
وی اظهار داشت: سه شنبه، ۷ بهمن بنام «توسعه عتبات، اصناف، نهاد‌ها و مشارکت‌های مردمی»، چهارشنبه، ۸ بهمن بنام «توسعه عتبات، بانوان»، پنج شنبه، ۹ بهمن بنام «توسعه عتبات، پژوهش و نشر آثار»، جمعه، ۱۰ بهمن بنام «توسعه عتبات، مواکب حسینی»، شنبه، ۱۱ بهمن بنام «توسعه عتبات، جوانان»، یکشنبه، ۱۲ بهمن بنام «توسعه عتبات و انقلاب اسلامی»، دوشنبه، ۱۳ بهمن بنام «توسعه عتبات، امنیت و اقتصاد پایدار» و سه شنبه، ۱۴ بهمن بنام «توسعه عتبات، فرهنگ مهدویت» نام گذاری شده است که متناسب با این نام گذاری‌ها برنامه و محصولات متنوع فرهنگی در قالب نشست‌های هم اندیشی، خبر، تیزر، کلیپ، مستند و انیمیشن در سراسر کشور اجرا و عرضه خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مصوبه شورای‌عالی شهرسازی درباره بازنگری طرح جامع ابهر ابلاغ شد
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
تأکید معاون استاندار لرستان بر استفاده از ظرفیت محله محوری
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
تاکید بر پیگیری دغدغه های عشایر
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)