• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۲۷۹۰
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۵
اقتصادی » صنعت

افزایش یکصد میلیون تومانی تسهیلات نوسازی موتورسیکلت‌های برقی

رئیس ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل وزارت صمت گفت: وام ۳۰۰ میلیون تومانی با نرخ سود ۱۳ و نیم درصد با بازپرداخت ۳۶ ماهه برای انتخاب موتورسیکلت برقی با ۵ درصد تخفیف روی قیمت محصول به راکبان موتورسیکلت‌های فرسوده ارائه می‌شود.

افزایش یکصد میلیون تومانی تسهیلات نوسازی موتورسیکلت‌های برقی

آقای محمدصادق حاتمی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار تحریه صنعت خبرگزاری صداوسیما افزود: پس از ۱۴ سال از ابتدای آذرماه ۱۴۰۴، فرایند اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده با تدوین دستورالعمل، استاندارسازی و همکاری مراکز اسقاط سراسر کشور اغاز شد.

وی گفت: حدود ۲۶ هزار نفر در طرح جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده با نو ثبت نام کرده‌اند و تاکنون صاحبان ۱۲۰۰ دستگاه موتورسیکلت فرسوده در طرح نقدی بدون جایگزینی با موتورسیکلت‌های نو شرکت کرده و مراحل اسقاط موتورسیکلت هایشان به اتمام رسیده است.

رئیس ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل وزارت صمت افزود: در طرح جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده با نو دو بانک تجارت و بانک قرض الحسنه مهر ایران، تسهیلات ۱۲۰، ۱۵۰ با نرخ سود ۴ درصد برای موتورسیکلت‌های بنزینی و تسهیلات ۲۰۰ و ۳۰۰ میلیونی با نرخ سود ۱۳ و نیم درصد با بازپرداخت ۳۶ ماهه برای موتورسیکلت‌های برقی در نظر گرفته اند.

افزایش یکصد میلیون تومانی تسهیلات نوسازی موتورسیکلت‌های برقی

وی گفت: به صاحبان موتورسیکلت‌های فرسوده که ۶ تا ۱۲ سال از سن فرسودگی موتورسیکلت‌های آنها گذشته است، در صورت جایگزینی با موتورسیکلت برقی، ۲۶ میلیون تومان یارانه تعلق می‌گیرد، اما برای راکبان موتورسیکلت‌های فرسوده که قصد خرید موتورسیکلت‌های بنزینی جدید را دارند، ۸ میلیون تومان هزینه اسقاط موتورسیکلت هایشان تعیین شده است.

حاتمی با بیان اینکه در طرح جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده با نو تاکنون ۳۵۰ نفر برای دریافت تسهیلات به بانک مهر ایران معرفی شده‌اند، افزود: از این تعداد ۱۵۰ نفر تسهیلات شان را دریافت کرده و ۱۰۷ نفر موتورهایشان را تحویل گرفته‌اند.

رئیس ستاد نوسازی ناوگان حمل ونقل وزارت صمت با اشاره به امضای تفاهم نامه‌ای میان ستادنوسازی ناوگان حمل ونقل و اسقاط خودرو‌های فرسوده با بانک تجارت مبنی بر افزایش تسهیلات در طرح جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده با نو گفت: وام ۳۰۰ میلیون تومانی با نرخ سود ۱۳ و نیم درصد با بازپرداخت ۳۶ ماهه برای صاحبان موتورسیکلت‌های فرسوده‌ای که در طرح جایگزینی، موتور برقی انتخاب کنند در نظر گرفته شده است همچنین شرکت موتورسازی که در این طرح شرکت کرده‌اند ۵ درصد تخفیف روی قیمت محصول تولیدی شان به راکبان ارائه می‌دهند.

گفتنی است؛ فرایند اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده شامل چهار مرحله اصلی است. در مرحله نخست راکبان موتورسیکلت‌های فرسوده با مراجعه به سامانه اینترنتی nnhk.ir در بخش ثبت نام موتورسیکلت‌های فرسوده - طرح عمومی اقدام و اطلاعات اولیه مشخصات حقیقی و حقوقی خود را ثبت کنند و پس از تایید احراز هویت توسط ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل و اسقاط خودرو‌های فرسوده و دریافت پیامک، مالک با کارت موتور، سند مالکیت، کارت ملی و برگ عدم‌خلافی به مرکز اسقاط سراسر کشور مراجعه و فرم درخواست را تکمیل می‌کند.

افزایش یکصد میلیون تومانی تسهیلات نوسازی موتورسیکلت‌های برقی

بررسی اصالت و وضع فنی مرحله بعدی است که شماره شاسی ثبت و شماره موتور بررسی، اصالت وسیله در سامانه راهور تأیید و قدمت فنی ثبت می‌شود سپس مرحله سوم، خروج پلاک و ثبت عدم امکان تردد در جاده هاست؛ در این مرحله پلاک موتور از سیستم پلیس راهور حذف و کد اسقاط صادر می‌شود.

مرحله نهایی امحای فیزیکی و بازیافت موتورسیکلت‌های فرسوده که شامل تخلیه مایعات، جداسازی قطعات قابل بازیافت همچون باتری و لاستیک، سپس خرد کردن شاسی و انتقال فلزات به کارخانه‌های بازیافت است که مراکز اسقاط سراسر کشور مجری آن هستند.

در این‌باره ببینید: آغاز تحویل موتورسیکلت‌های نو در طرح جایگزینی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وزیر جهادکشاورزی: یکسان‌سازی نرخ ارز، گامی در مسیر شفافیت و رونق اقتصادی
دعوت مردم انقلابی خراسان شمالی به حضور باشکوه در راهپیمایی 22 بهمن
بررسی روند پیشرفت زیرساخت‌های انتظامی در جنوب کرمان
صدور کد رهگیری ۳.۷ میلیون معامله در سامانه خودنویس
بهره‌برداری از طرح توسعه میدان گازی توس با فرمان رئیس‌جمهوری
تبدیل بیش از ۷۰ درصد اراضی پادگان ۰۶ پایتخت به پارک عمومی
مجموعه آثار« میرزاحسن رشدیه» گامی در جهت تعلیم و تربیت
صنایع یزد تا ۱۴۰۶ موظف به تأمین آب از منابع غیرمتعارف شدند
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است
جدال حساس نساجی و شهرداری نوشهر در شهرآورد مازندرانی ها
برگزاری جشنواره غذا در دبیرستان معصومیه شهر بایگ
ورود معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور
آغاز عملیات اجرایی تکمیل رینگ حاشیه‌ای شهر یزد
ساخت ۶۴ مدرسه طبق الگوی مدرسه دارالفنون در هر استان
«نیم نگاه»، در رادیو سلامت
هوای سالم مشهد در بیستمین روز بهمن
بهره برداری از ۱۲۰ طرح اقتصادی و عمرانی در الیگودرز
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
جای خالی یک پسر
برگزاری چهل‌ویکمین جشنواره موسیقی فجر کرمانشاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)