• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۵۱۵۶
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۱
آذربایجان غربی » سیاسی

سردار وحیدی: در هم شکستن اراده ملت ایران خیالی باطل است

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران در کنگره ۱۲ هزار شهید آذربایجان‌غربی گفت: در هم شکستن اراده ملت ایران خیالی باطل است.

 سردار وحیدی: در هم شکستن اراده ملت ایران خیالی باطل است

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی؛  جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران در کنگره ۱۲ هزار شهید آذربایجان‌غربی در ارومیه گفت: در هم شکستن اراده ملت ایران خیالی باطل است.

جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دومین کنگره ملی سرداران و ۱۲ هزار شهید آذربایجان‌غربی با اشاره به این که امروز رهبر معظم انقلاب غم ملت را می‌خورد و در مقابل ظلم کوتاه نمی‌آید گفت: امروز رهبری داریم که مستکبران از نام او می‌لرزند و خود را در مقابل او بیچاره یافته‌اند.
سردار سرتیپ احمد وحیدی با بیان این که ایران اسلامی امروز مغضوب دشمنان است افزود: دشمنان به دنبال نفوذ در صفوف به هم پیوسته ملت ایران هستند تا اتحاد و همبستگی این ملت را از بین ببرند.
او با تاکید بر این که دشمنان به خیال باطلی توطئه کرده و گمان می‌کنند این اراده‌های بارور شده ملت ایران را می‌توانند در هم بشکنند تصریح کرد: بدخواهان این مرز و بوم گمان می‌کنند این ایمان‌های شکفته ملت ما را که امروز به ظهور رسیده را می‌توانند دچار خدشه کنند که خیال باطلی است.
جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: دشمنان در فتنه اخیر توطئه بسیار پیچیده‌ای را طراحی کرده بودند و تصور می‌کردند که با عملیات شناختی بر روی ملت ایران و القای تصور ایران ضعیف می‌توانند توطئه‌های شوم خود را در این مملکت الهی پیاده کنند.
سردار سرتیپ احمد وحیدی با بیان این که دشمنان بعد از همه نا امیدی‌ها و شکست‌ها از ایران عزیز و محور مقاومت جنگی را به راه انداختند که ۱۲ روز به طول کشید خاطرنشان کرد: در این جنگ نیز گمان می‌کردند ایران به زانو در خواهد آمد که این هم توهمی بیش نبود.
او نتیجه جنگ ۱۲ روزه را قدرتمندتر شدن ملت بزرگ ایران و قوای مسلح جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: ایران عزیز بعد از جنگ ۱۲ روزه قوی‌تر از قبل شد و رزمندگان ما در نیرو‌های مسلح قوی‌تر از آنچه شدند که قبل از جنگ ۱۲ روزه بودند.
جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به این که دشمنان در جنگ ۱۲ روزه شکستی را متحمل شدند که تاکنون برای آنها پیش نیامده بود و ذلیلانه درخواست آتش بس دادند تاکید کرد: در این فتنه اخیر نیز سعی در جبران شکست جنگ ۱۲ روزه را داشتند، اما دوباره تجربه شکست خود را تکرار کردند.
سردار سرتیپ احمد وحیدی تصریح کرد: دشمنان سعی در القای این باور داشتند که آمریکا و توطئه گران داعشی مسلکی که جنایت‌های بی شماری انجام دادند طرفدار ملت ایران هستند و چقدر ابله و نادانند.
او افزود: در فتنه اخیر توطئه گران داعشی مسلک در واقع با جنایت‌های بی شمار خود ماهیت پلید خود و آمریکای جنایت کار و فرهنگ غرب را نشان دادند.
جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان این که دشمنان به دنبال تکه تکه کردن ایران عزیز هستند تا بتوانند اتحاد ملت ایران را خدشه دار کنند خاطرنشان کرد: ملت بزرگ ایران بعد از حماسه و اقتدار ۲۲ دی ماه دشمنان را نا انید و دوستان را امیدوار کردند.
سردار سرتیپ احمد وحیدی تصریح کرد: امروز قدرت ایران در منطقه و جهان تعیین کرده است و دشمنان از این موضوع در هراس هستند.

 

جمعیت حاضر در کنگره ملی ۱۲ هزار شهید آذربایجان غربی با طنین شعار «آذربایجان اویاخدی، انقلابا دایاخدی» و «آذربایجان شرفدی، پهلوی بی‌شرفدی» وفاداری خود را به آرمان‌های انقلاب اسلامی اعلام کردند.

برای برگزاری دومین کنگره ملی سرداران و ۱۲ هزار شهید آذربایجان‌غربی بیش از ۲۶۰۰ یادواره شهرستانی و محله‌ای و ۲۰ اجلاسیه اقشار و موضوعی برگزار شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سامانه بارشی جدید خراسان‌شمالی را فرا می‌گیرد
برنامه هفته هشتم لیگ برتر هندبال بانوان
بیش از ۴۵ میلیون مترمکعب آب شرب تولیدی در خراسان شمالی مصرف شد
ایروانی: با وجود آتش بس، غزه همچنان ویران و در محاصره است
سفر وزیر میراث فرهنگی به خوزستان
دستور رئیس‌جمهور برای بررسی افزایش قیمت محصولات ایران‌خودرو
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
پدیده کولاک و مه گرفتگی در چهارمحال و بختیاری
۲۶ طرح بهزیستی استان زنجان دهه فجر، آماده بهره برداری
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۹ بهمن
تظاهرات عراقی‌ها در حمایت از مواضع نوری المالکی
سقوط هواپیما در کلمبیا ۱۵ کشته داشت
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
بارش برف در محور‌های چهارمحال و بختیاری
درخشش شاعران چهارمحال و بختیاری در جشنواره‌های ملی
مصوبه شورای‌عالی شهرسازی درباره بازنگری طرح جامع ابهر ابلاغ شد
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
تأکید معاون استاندار لرستان بر استفاده از ظرفیت محله محوری
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
تاکید بر پیگیری دغدغه های عشایر
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)