• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۶۰۹۹
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۸
اجتماعی » محیط زیست

هیچ طرح عمرانی بدون مجوز محیط‌زیستی اجرا نمی‌شود

استاندار فارس بر ضرورت تدوین پیوست رسانه‌ای برای طرح‌های عمرانی تاکید کرد: محیط‌زیست، مبنای توسعه پایدار است.

هیچ طرح عمرانی بدون مجوز محیط‌زیستی اجرا نمی‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، حسینعلی امیری، استاندار فارس، در دیداری با فعالان و تشکل‌های مردم‌نهاد محیط‌زیستی، با تأکید بر جایگاه محیط‌زیست به عنوان حقوق بنیادین بشر و پایه اصلی توسعه پایدار، اعلام کرد: توسعه‌ای که به بهای تخریب محیط‌زیست تمام شود، نه تنها پایدار نیست، بلکه خیانت به نسل‌های آینده محسوب می‌شود.

نماینده عالی دولت در فارس، با اشاره به اشرف مخلوقات بودن انسان، صیانت از طبیعت را تجلی این مسئولیت دانست و افزود: مدیریت منابع طبیعی، به ویژه در استان پهناور و دارای اقلیم حساسی مانند فارس، باید بر اساس فرآیند‌های دقیق علمی باشد و هرگونه مداخله غیراصولی می‌تواند منجر به زیان‌های جبران‌ناپذیری همچون تشدید خشکسالی شود.

امیری با تشریح سیاست‌های سخت‌گیرانه حاکمیتی در حوزه اراضی تصریح کرد: شخصاً نظارت بر کمیسیون ماده پنج را با محوریت حفظ محیط‌زیست بر عهده گرفته‌ام و با هیچ‌گونه تغییر کاربری در اراضی دارای پوشش گیاهی، هرچند اندک، موافقت نخواهد شد. هرگونه تخلف، از جمله حفر چاه‌های غیرمجاز، با برخورد قاطع قانونی مواجه می‌شود.

وی مهم‌ترین راهکار برای شفافیت و جلب اعتماد عمومی را الزام کلیه طرح‌های عمرانی بزرگ به داشتن «پیوست رسانه‌ای» عنوان کرد و گفت: «در شورای برنامه‌ریزی استان مصوب شده است که هیچ طرحی بدون پیوست رسانه‌ای و کارشناسی دقیق محیط‌زیستی، مجوز اجرا نخواهد گرفت. هدف از این پیوست، اقناع افکار عمومی، افزایش آگاهی و تبیین ابعاد محیط‌زیستی طرح‌ها برای رسیدن به توسعه‌ای واقعاً متوازن و مسئولانه است.»

لیلا تاج‌گردون، مدیرکل حفاظت محیط‌زیست فارس، در این رابطه گفت: «این تصمیم استاندار، گامی اساسی و رو به جلو در راستای حفاظت از سرمایه‌های طبیعی استان است. الزام به تهیه پیوست رسانه‌ای، ضمن ایجاد شفافیت و پاسخ‌گویی، موجب ارتقای آگاهی عمومی و جلب مشارکت اجتماعی در پایش طرح‌های توسعه‌ای می‌شود.»

وی در ادامه افزود: «این اداره کل با جدیت، اجرای این رویکرد را پیگیری کرده و از تمام ظرفیت‌های نظارتی و کارشناسی خود برای ارزیابی دقیق پیوست‌های محیط‌زیستی و رسانه‌ای طرح‌ها استفاده خواهد کرد تا اطمینان حاصل شود توسعه آینده استان، همراستا با حفظ محیط‌زیست و منافع بلندمدت مردم خواهد بود.»

در این نشست تفصیلی و پیش از سخنان استاندار فعالان محیط‌زیست و نمایندگان تشکل‌های مردم‌نهاد نیز به بیان دغدغه‌های خود در حوزه‌هایی همچون احیای حق‌آبه تالاب‌ها، حفاظت از مراتع، پایش فعالیت معادن و لزوم تجهیز امکانات اطفای حریق در جنگل‌ها پرداختند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رژیم اشغالگر به تعهداتش در توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
نفت از ۱۲۰ دلار گذشت
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
صلیب سرخ به تعهدات خود در قبال حمله به ایران عمل کند
یک فوتی و ۲ مصدوم در پی واژگونی خودرو در محور مرند - صوفیان
اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در کیش
ادامه بارش ها و وزش باد در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
رد ادعا‌های بی‌اساس دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس علیه ایران
سرلشکر رضایی: دشمن خطا کند، از آن‌ها اسیر می‌گیریم
بسته شدن تنگه هرمز، و زمین گیر شدن دوباره شرکت هوایی اسپیریت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)