• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۷۹۹۲
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۸:۳۴
لرستان » اجتماعی

۹ ساختگاه نیروی خورشیدی در لرستان احداث می‌شود

معاون عمرانی استانداری لرستان با اشاره به اختصاص ۷۲ هکتار از اراضی دولتی برای احداث ۹ نیروگاه خورشیدی گفت: ساخت۳ نیروگاه به شرکت‌های ساتبا واگذار شده و مابقی اراضی نیز آماده واگذاری به سرمایه‌گذاران بخش خصوصی است.

۹ ساختگاه نیروی خورشیدی در لرستان احداث می‌شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، معاون عمرانی استانداری لرستان، در جلسه شورای اداری این شهرستان با اشاره به ضرورت شتاب‌بخشی به پروژه‌های پیشران اظهار کرد: ، با توجه به موقعیت استراتژیک دورود در تولید و اشتغال،  زیرساخت‌ها باید نوسازی و بهسازی شود.

مهدی مجیدی با اشاره به پروژه کمربندی دورود، خواستار تسریع در رفع معارضات، تکمیل تملک اراضی و تعیین‌تکلیف نهایی این پروژه شد و افزود: منابع مالی برای این طرح مهم تأمین شده و باید موانع حقوقی آن برطرف شود.

مجیدی با اشاره به  اختصاص ۷۲ هکتار از اراضی دولتی برای احداث ۹ نیروگاه خورشیدی بر اساس ماده (۲۱) خبر داد و گفت: ساخت ۳ نیروگاه به شرکت‌های ساتبا واگذار شده و مابقی اراضی نیز آماده واگذاری به سرمایه‌گذاران بخش خصوصی است. 

معاون عمرانی استانداری لرستان توسعه نیروگاه‌های خورشیدی را از اولویت‌های مهم دولت دانست.

مجیدی با اشاره به برنامه‌های عمرانی و خدمات‌رسانی در حوزه عدالت آموزشی گفت: مدارس کانکسی استان مهرماه امسال جمع‌آوری شده و  ساماندهی مدارس سنگی هم  تا مهرماه سال بعد انجام می‌شود.

 وی همچنین «اصلاح الگوی کشت» را با توجه به تنش‌های آبی و ضرورت تطبیق با میزان بارش‌ها، امری ضروری  عنوان کرد و گفت: الگوی کشت باید به نحوی باشد که کشاورزان پایین دست با مشکل مواجه نشوند.
 
 معاون عمرانی استانداری لرستان از پیشرفت پروژه فیبر نوری در خرم‌آباد و بروجرد با همکاری اپراتورهای همراه اول و آسیاتک خبر داد و گفت: مسئولیت توزیع این زیرساخت‌ها به حوزه عمرانی ابلاغ شده است.

مجیدی با اشاره به تشکیل «کمیته توسعه مشارکت شوراها» در حوزه عمرانی گفت: خوشبختانه استقبال خوبی از انتخابات شورای شهر انجام شد باید تلاش کنیم در روستاها هم انگیزه برای ثبت نام و حضور بیشتر شود.

وی خاطرنشان کرد: بهره‌گیری از افراد توانمند در مدیریت شهری و شهرداری‌ها برای ارتقای خدمت‌رسانی به شهروندان می‌شود.

معاون عمرانی استانداری لرستان با اشاره به پیگیری‌های انجام‌شده در خصوص نهضت ملی مسکن هم گفت: مشکل تسهیلات ۵۰ درصد از واحدهای نهضت ملی مسکن که از گذشته آغاز شده بود، مرتفع شده و برای ۵۰ درصد باقی‌مانده نیز موضوع تسهیلات دنبال و پرونده‌ها تشکیل شده است. 

مجیدی افزود: برای ۶۴۸ واحدی که دارای زیرساخت، تملک و معبر است، از طریق توافق با مالکان و پیگیری در کمیسیون ماده (۵) اقدام شود و انتظار می‌رود تعاونی‌های مسکن به تعهدات خود عمل کنند.

مجیدی  بر لزوم رعایت ضوابط طرح‌های تفصیلی و صیانت از آن‌ها تأکید کرد و گفت: ساخت‌وسازهای غیرمجاز باید با پیگیری جدی فرماندار و مدیران مربوطه کنترل و ساماندهی شوند تا توسعه شهری در چارچوب اصول شهرسازی ایرانی-اسلامی محقق شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
تحصیل هزار و ۱۰۰ طلبه در ۱۴ مدرسه علمیه لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
صدور ۲۱۰ هزار دادخواست علیه دشمن صهیونی و آمریکا
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
همبستگی پاکستانی ها با ایران 
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)