• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۸۱۹۰
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۸
اجتماعی » جامعه و شهری
معتمدیان خبر داد:

اجرا شدن ۱۰۰۰ مگاوات پروژه خورشیدی در استان تهران

استاندار تهران با اشاره به اجرای گسترده پروژه‌های انرژی‌های تجدیدپذیر در سطح استان‌، گفت : شاهد استقبال گسترده سرمایه‌گذاران و مردم عزیز بوده‌ایم؛ به‌طوری‌که بیش از ۱۳ هزار مگاوات از طریق ساتبا در استان تهران ثبت‌نام کرده‌اند.

اجرا شدن  ۱۰۰۰ مگاوات پروژه خورشیدی در استان تهرانبه گزارش خبرگزاری صدا وسیما، محمدصادق معتمدیان در حاشیه کمیته انرژی استان تهران افزود: نصب پنل‌های خورشیدی بر بام مدارس و اماکن عمومی، تعریف پروژه‌های بزرگ‌مقیاس و توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در پایتخت با مشارکت مردم، بخش خصوصی و دستگاه‌های اجرایی شتاب گرفته و نقش مؤثری در جبران ناترازی انرژی ایفا خواهد کرد.
وی با بیان اینکه توسعه انرژی پاک متناسب با شرایط خاص زیست‌محیطی تهران یک ضرورت جدی است، تصریح کرد : استفاده از انرژی خورشیدی علاوه بر کاهش آلاینده‌ها و اجرای قانون هوای پاک، به کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی و صرفه‌جویی اقتصادی منجر می‌شود و از این جهت یک راهبرد بسیار مناسب برای استان و کشور محسوب می‌شود.
استاندار تهران با اشاره به تشکیل کمیته انرژی استان از ابتدای دولت، خاطرنشان کرد: جلسات این کمیته به‌صورت هفتگی برگزار می‌شود و با گفتمان‌سازی دولت در زمینه مشارکت مردم در احداث نیروگاه‌های خورشیدی، شاهد استقبال گسترده سرمایه‌گذاران و مردم عزیز بوده‌ایم؛ به‌طوری‌که بیش از ۱۳ هزار مگاوات از طریق ساتبا در استان تهران ثبت‌نام کرده‌اند.
معتمدیان ادامه داد: پس از پالایش طرح‌ها، حدود ۸ هزار و ۸۰۰ مگاوات پروژه قابلیت صدور پروانه و ورود به مراحل اجرایی را دارد و همچنین بیش از ۱۸ هزار هکتار زمین مستعد برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی با همکاری منابع طبیعی شناسایی شده و مطالعات زیست‌محیطی و اتصال به شبکه برق نیز توسط دستگاه‌های ذی‌ربط انجام گرفته است.
وی با بیان اینکه هم‌اکنون حدود ۱۰۰۰ مگاوات پروژه خورشیدی در استان در حال اجراست، گفت: تاکنون نزدیک به ۱۰۰ مگاوات وارد مدار شده و پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان سال حداقل ۲۰۰ مگاوات دیگر نیز به شبکه اضافه شود و سایر پروژه‌ها به‌تدریج در سال آینده به بهره‌برداری برسند.
استاندار تهران از تعریف چند مگاپروژه بزرگ‌مقیاس خورشیدی در استان خبر داد و افزود: با بهره‌برداری نهایی از این پروژه‌ها، حدود ۳ تا ۴ هزار مگاوات به ظرفیت تولید نیروگاه های برق خورشیدی استان تهران افزوده خواهد شد.
معتمدیان با اشاره به تنوع پروژه‌ها در سطح استان اظهار کرد: برای نخستین بار احداث نیروگاه خورشیدی در ۱۲۰۰ مدرسه آغاز شده که ان‌شاءالله تا پایان ایام دهه فجر به بهره‌برداری می‌رسد و همچنین ۱۲۰۰ مسجد در برنامه احداث نیروگاه خورشیدی قرار دارند و مطالعات آن‌ها توسط شرکت‌های توزیع برق انجام شده است.
وی ادامه داد: در بخش کشاورزی نیز ۲۷۰۰ حلقه چاه با تشکیل شرکت تعاونی و حمایت جهاد کشاورزی استان، نیروگاه تجمیعی خورشیدی به ظرفیت ۱۰۰ مگاوات ایجاد خواهد شد و در شهرک‌های صنعتی عباس‌آباد و شمس‌آباد نیز پروژه‌های مهمی در دست اجراست که تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیش از ۱۶ هزار مورد پایش دما و مصرف گاز ادارت گیلان
آغاز تدارکات رسمی برای میزبانی مازندران از رئیس‌جمهور و هیئت دولت
نسخه علمی برای درمان آسیب‌های اجتماعی
مسیر ورزش کشور برای سالی سرنوشت ساز
استقبال سازمان ملل از گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا
شرایط اقلیمی بوشهر فرصتی مناسب برای رونق کشت گل نرگس
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق گرمسار
ساپینتو: به اشتباهات خودمان باختیم
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ شکست استقلال مقابل الحسین
قدردانی معاون اول رئیس جمهور از وزیر ارشاد برای برگزاری جشنواره‌های فجر
تولید سرامیک‌های سکوریتی با فناوری نانویی ایرانی
قیام تبریزی‌ها، ضربه قاطع بر پیکر رژیم ستمشاهی
روایت‌های شهدای حادثه تروریستی حرم حضرت شاهچراغ (ع)
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ بهمن
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
افزایش بازه زمانی نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری جشن تکلیف دانش‌آموزان دختر در خسروشاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور دوم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
ارتش برای مقابله با دشمن آماده است
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم
پزشکیان: نیرو‌های انتظامی مایه عزت و امنیت کشورند
دور دوم مذاکرات در ژنو، ظهر امروز
مشخص شدن نخستین حریفان ایران قبل از جام جهانی ۲۰۲۶
درخشش قصه‌گویان خوزستانی در بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی
عراقچی: فضای سازنده‌تری در مذاکرات ژنو وجود داشت
نشست پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴
مراسم تشییع پیکر زنده یاد عنایت الله بخشی
آغاز ناپایداری هوا از روز چهارشنبه در استان زنجان
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۹ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۴ نظر)
آگهی مزایده عمومی فروش خانه‌های سازمانی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران  (۱ نظر)
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد  (۱ نظر)
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز  (۱ نظر)
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
تخت‌روانچی: مسئله غنی‌سازی صفر مطرح نیست  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
ضرورت شفاف‌سازی و گفت‌وگو درباره واقعیت‌های اجتماعی  (۱ نظر)