• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۸۲۸۷
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۶
البرز » اجتماعی

محور‌های حادثه‌خیز نظرآباد نیازمند تأمین روشنایی و ایمن‌سازی است

دهیار روستای صالحیه با اشاره به وجود چند محور حادثه‌خیز در شهرستان نظرآباد، خواستار تکمیل طرح های ایمن‌سازی و به‌ویژه تأمین روشنایی در این مسیر‌ها شد.

محور‌های حادثه‌خیز نظرآباد نیازمند تأمین روشنایی و ایمن‌سازی است
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز،  یکه‌فلاح دهیار روستای صالحیه، با حضور در برنامه «نگاه مردم» اظهار کرد: محور نظرآباد اشتهارد به‌ویژه در محدوده خط فاصل نجم‌آباد تا روستای سپهر، از جمله مسیر‌های مهم و در عین حال حادثه‌خیز شهرستان نظرآباد به شمار می‌رود.
وی افزود: بزرگراه غدیر نیز یکی دیگر از محور‌های پرخطر منطقه است که با وجود افتتاح، طرح روشنایی آن به‌طور کامل اجرا نشده است. این موضوع به‌ویژه به دلیل عبور مسافران غیربومی، بار‌ها مشکلات و مخاطراتی را برای رانندگان ایجاد کرده است.
دهیار صالحیه با اشاره به نبود روشنایی در تقاطع‌های جاده‌ای منتهی به روستاها، تصریح کرد: عدم تأمین روشنایی در این نقاط، خطر بروز حوادث رانندگی را افزایش داده و نیازمند رسیدگی جدی از سوی دستگاه‌های مسئول است.
یکه‌فلاح همچنین به اجرای روکش آسفالت در سه تا چهار نقطه از مسیر‌ها اشاره کرد و گفت: هرچند بخشی از طرح روکش آسفالت انجام شده، اما انتظار می‌رود این عملیات به‌صورت کامل و در سایر نقاط نیز ادامه پیدا کند. وی  با تأکید بر محدودیت‌های قانونی دهیاری‌ها خاطرنشان کرد: دهیاری‌ها از نظر قانونی امکان دخالت مستقیم در حوزه راهداری را ندارند، چرا که این موضوع نیازمند تخصص فنی است و باید توسط نهاد‌های مسئول پیگیری و اجرا شود.

 انسداد راه‌ها در پی بارش سنگین برف برطرف شد
 
مهدی کیان، فرماندار شهرستان طالقان، با حضور در برنامه نگاه مردم سیمای استان البرز،  با اشاره به بارش قابل توجه برف در هفته گذشته گفت: در برخی نقاط شهرستان به‌ویژه روستا‌های بالادست، میزان بارش برف به حدود ۷۰ سانتی‌متر رسید که موجب انسداد موقت برخی مسیر‌ها شد، اما با تلاش مأموران راهداری، نگرانی خاصی بابت بسته ماندن راه‌ها وجود نداشت.
 
فرماندار طالقان افزود: با توجه به اولویت‌بندی انجام‌شده، ابتدا مسیر‌های اصلی و اولویت یک بازگشایی شد و سپس راه‌های فرعی و اولویت‌های بعدی بازگشایی شد.
 
کیان با اشاره به وقوع ریزش بهمن در محور دیزین اظهار کرد: این حادثه نیز با تلاش راهداران مدیریت و برطرف شد و در حال حاضر به‌جز دو روستا که فاقد راه احداثی هستند و پاکسازی آنها با لودر انجام شده، هیچ‌گونه انسدادی در مسیر‌ها وجود ندارد.
وی تأکید کرد: باز بودن راه‌ها به معنای امکان تردد بدون تجهیزات ایمنی نیست و رانندگان حتماً باید زنجیر چرخ و لوازم ایمنی همراه داشته باشند.

فرماندار طالقان همچنین به موضوع اعتبارات اشاره کرد و گفت: سال گذشته برای برخی روستاها اعتباراتی در نظر گرفته شد که متأسفانه جذب نشد، اما امسال برای تسهیل تردد در سطح شهرستان، ۶۰ درصد از اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی طالقان به حوزه راهداری اختصاص یافته است.به دلیل وسعت شهرستان و فاصله زیاد مسیرها،احداث چند راهدارخانه در دستور کار قرار گرفته که تاکنون حدود ۷۰ درصد این طرح‌ها اجرایی شده است.

وی با بیان اینکه در طالقان و استان البرز وفاق و همدلی مناسبی میان دستگاه‌ها شکل گرفته است، خاطرنشان کرد: تمام نیروها پای کار آمده‌اند و تیمی برای آبادانی شهرستان طالقان تشکیل شده است که پیگیر تأمین دو قطعه زمین برای احداث راهدارخانه هستند. در این زمینه با اداره منابع طبیعی رایزنی و مکان‌یابی انجام شده تا زمینه تأمین اعتبار برای سال آینده فراهم شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دومین جشنواره طراحی و دوخت لباس در بندرعباس
مشوق‌های مالیاتی در راستای حمایت از شرکت‌های فن آور و دانش‌بنیان
مسلوب‌المنفعه شدن دو حلقه چاه غیرمجاز در نرماشیر
تکلیف صنایع بالای یک مگاوات به تأمین بخشی از برق موردنیاز با راه‌اندازی نیروگاه‌ تجدیدپذیر
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
ثبت نام ۴۴ هزار و ۵۰۰ داوطلب خوزستانی در انتخابات شورای اسلامی شهر
تداوم برخورد با برداشت‌های غیرمجاز آب در شهرستان عنبرآباد
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
جذب ۱۵۰ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی در کیش
شهادت فرزند وطن در دفاع از مرزهای کشور
افزوده شدن خرید ماهی به اقلام سبد کالا برگ در بندرعباس
از تالاب خورآذینی در سیریک هرمزگان تا دریاچه اوان در الموت قزوین
نصب فشارشکن در مسیر انتقال آب شهر گرمسار
پایش سواحل مشرف به پادگان المهدی در حریم پارک ملی دریاچه ارومیه
حمایت بازرسی کرمان از توسعه صنایع دانش بنیان
کارگاه آموزشی حاکمیت قانون در نظام مالی کشوردر سیستان وبلوچستان
انتصاب رئیس دانشگاه شاهد
داوری حرفه‌ای جایگزین فرایند‌های پیچیده دادرسی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پیشرفت اقتصاد کشاورزی با کارآمدسازی یارانه‌ها
وجود ارز کافی در کشور/سوء مدیریت موجب نشت ارز شده
بن سلمان: هیچ تهدید و تنشی علیه ایران قابل پذیرش نیست
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود
توضیح سفارت روسیه درباره صادر نشدن روادید برای کشتی‌گیران ایرانی
سفیر ایتالیا به وزارت امور خارجه احضار شد
خدمت گذاری به مردم بالاترین وظیفه پاسداران
پرداخت وام خرید لاستیک به رانندگان کامیون از هفته آینده
هشدار نماینده ایران در سازمان ملل درباره تهدید‌های ترامپ
آمادگی کامل ایران برای دفاع از تمامیت ارضی خود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
صدای انفجار در پاکدشت ناشی از آزمایش‌های دفاعی است
نشست وبیناری عراقچی با سفرا و روسای نمایندگی‌های تهران در اروپای شرقی
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۶ بهمن ۱۴۰۴  (۳ نظر)
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
به یاد رضا رویگری  (۱ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)