• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۸۴۳۲
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۶
اقتصادی » صنعت

مدیر عامل سایپا: تکمیل تعهدات شاهین تا سه ماه آینده

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا، تعداد تعهدات خودروی شاهین را ۱۴۶ هزار دستگاه اعلام کرد و گفت: با توجه به ظرفیت تولید حدود ۱۰۰ هزار دستگاه در دو سال گذشته، انتظار می‌رود تعهدات باقی‌مانده تا سه ماه آینده تکمیل شود.

مدیر عامل سایپا: تکمیل تعهدات شاهین تا سه ماه آینده
 
به گزارش تحریریه صنعت خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای علی شیخ‌زاده با تأکید بر اقدامات انجام‌شده برای تأمین نقدینگی افزود: در راستای تأمین منابع مالی با کمترین هزینه و انجام طرح‌های در دست انجام، اقدام به فروش دارایی‌های راکد شده و تاکنون ۹.۵ همت از این محل جذب شده است.
 
وی با اشاره به رشد ۹ درصدی درآمد عملیاتی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته گفت: هرچند در شش‌ماهه ابتدایی سال با کاهش تولید مواجه بودیم، اما این رشد به دلایل متعددی حاصل شده است.
 
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا افزود: افزایش میانگین ۲۰ درصدی قیمت محصولات یکی از عوامل رشد درآمد بوده است. همچنین تغییر ترکیب سبد محصولات تأثیر قابل‌توجهی در بهبود درآمد داشته، به‌گونه‌ای که تولید محصولات زیان‌ده کاهش یافته و تمرکز بر تولید محصولات کم‌زیان افزایش یافته است. در همین راستا، تولید خودرو‌های شاهین پلاس و اطلس رشد داشته و تولید محصولات خانواده کوییک کاهش یافته است.
 
مدیرعامل گروه سایپا، افت تولید در این مدت را ناشی از کاهش تولید خودرو‌های تجاری سبک دانست و افزود: در ابتدای سال، تولید دو محصول سایپا ۱۵۱ و وانت نیسان زامیاد به دلیل نداشتن استاندارد‌های لازم متوقف شد، اما پس از اخذ مجوز‌های مورد نیاز، تولید این دو خودرو پس از چند ماه وقفه از سر گرفته شد.
 
وی همچنین با اشاره به فروش مازاد بر ظرفیت (آینده فروشی) در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ افزود: منابع حاصل از پیش‌فروش‌های گذشته باعث کاهش سرمایه در گردش گروه سایپا شده، بر همین اساس، در یک سال گذشته هیچ خودروی شاهین برای فروش جدید عرضه نشده و تمام تولید این محصول صرف ایفای تعهدات پیشین شده است.
 
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت: در راستای اصلاح ساختار و چابک‌سازی گروه، در سال جاری ۵۴ شرکت از مجموعه سایپا منحل شده‌اند و در حال حاضر ۷۶ شرکت در این گروه فعالیت می‌کنند که این اقدام منجر به کاهش هزینه‌های قابل‌توجه شده است.
 
وی درباره واگذاری سهام تودلی سایپا که حدود ۴۲ درصد از ساختار مالکیتی را شامل می‌شود، افزود: فرآیند ارزیابی قیمتی در مراحل پایانی قرار دارد. هرچند ارائه گزارش تا ۱۵ دی‌ماه پیش‌بینی شده بود، اما با تأخیر همراه شد و انتظار می‌رود در روز‌های آینده نهایی شده و فرآیند مزایده آغاز شود.
 
تولید آزمایشی خودرو آریا از بهمن ماه 
شیخ‌زاده با اشاره به توسعه سبد محصولات گفت: خودروی پارس‌نوآ به عنوان محصول جدید در مرحله تولید قرار دارد و به‌زودی به بازار عرضه خواهد شد. همچنین خودروی C۳XR داخلی‌سازی شده و عرضه آن آغاز خواهد شد. در بهمن ماه نیز تولید آزمایشی خودروی آریا آغاز می‌شود و پیش‌بینی می‌شود این محصولات نقش مؤثری در بهبود نقدینگی سال آینده ایفا کنند.
 
وی با اشاره به تأکید رئیس‌جمهور بر کاهش مصرف سوخت خودرو‌ها افزود: گروه سایپا در حال توسعه نسل جدید موتور‌های کم‌مصرف است و به‌زودی سه موتور جدید بر روی محصولات این گروه نصب خواهد شد که مصرف سوخت را به ۵.۵ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر کاهش می‌دهد؛ در حالی که میزان فعلی ۷.۳ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است.
 
مدیرعامل سایپا همچنین اعلام کرد: خودروی آریا هیبرید به‌عنوان نخستین خودروی پلاگین هیبرید داخلی در گروه سایپا تولید شده و امیدواریم در نیمه دوم سال آینده وارد بازار شود. این خودرو به‌طور کامل در داخل کشور تولید خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دومین جشنواره طراحی و دوخت لباس در بندرعباس
مشوق‌های مالیاتی در راستای حمایت از شرکت‌های فن آور و دانش‌بنیان
مسلوب‌المنفعه شدن دو حلقه چاه غیرمجاز در نرماشیر
تکلیف صنایع بالای یک مگاوات به تأمین بخشی از برق موردنیاز با راه‌اندازی نیروگاه‌ تجدیدپذیر
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
ثبت نام ۴۴ هزار و ۵۰۰ داوطلب خوزستانی در انتخابات شورای اسلامی شهر
تداوم برخورد با برداشت‌های غیرمجاز آب در شهرستان عنبرآباد
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
جذب ۱۵۰ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی در کیش
شهادت فرزند وطن در دفاع از مرزهای کشور
افزوده شدن خرید ماهی به اقلام سبد کالا برگ در بندرعباس
از تالاب خورآذینی در سیریک هرمزگان تا دریاچه اوان در الموت قزوین
نصب فشارشکن در مسیر انتقال آب شهر گرمسار
پایش سواحل مشرف به پادگان المهدی در حریم پارک ملی دریاچه ارومیه
حمایت بازرسی کرمان از توسعه صنایع دانش بنیان
کارگاه آموزشی حاکمیت قانون در نظام مالی کشوردر سیستان وبلوچستان
انتصاب رئیس دانشگاه شاهد
داوری حرفه‌ای جایگزین فرایند‌های پیچیده دادرسی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پیشرفت اقتصاد کشاورزی با کارآمدسازی یارانه‌ها
وجود ارز کافی در کشور/سوء مدیریت موجب نشت ارز شده
بن سلمان: هیچ تهدید و تنشی علیه ایران قابل پذیرش نیست
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود
توضیح سفارت روسیه درباره صادر نشدن روادید برای کشتی‌گیران ایرانی
سفیر ایتالیا به وزارت امور خارجه احضار شد
خدمت گذاری به مردم بالاترین وظیفه پاسداران
پرداخت وام خرید لاستیک به رانندگان کامیون از هفته آینده
هشدار نماینده ایران در سازمان ملل درباره تهدید‌های ترامپ
آمادگی کامل ایران برای دفاع از تمامیت ارضی خود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
صدای انفجار در پاکدشت ناشی از آزمایش‌های دفاعی است
نشست وبیناری عراقچی با سفرا و روسای نمایندگی‌های تهران در اروپای شرقی
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۶ بهمن ۱۴۰۴  (۳ نظر)
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
به یاد رضا رویگری  (۱ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)