• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۸۵۳۷
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۵
ورزشی » جانبازان و معلولان

برگزاری نشست سیاست‌گذاری و برنامه ریزی بازی‌های پاراآسیایی ناگویا

وزارت ورزش و جوانان اولین نشست تخصصی پنجمین دوره بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۶ ناگویا را برگزار کرد.

برگزاری نشست سیاست‌گذاری و برنامه ریزی بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۶ ناگویا
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، کمیسیون تخصصی نظارت بر عملکرد فدراسیون‌های ورزشی در فاصله ۲۶۵ روز مانده تا بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۶ ناگویا، اولین جلسه سیاستگذاری و برنامه‌ریزی این رویداد مهم را امروز (سه شنبه ۷ بهمن ماه) به ریاست وزارت ورزش و جوانان برگزار کرد.

در این نشست که با حضور مسئولان و کارشناسان وزارتخانه و کمیته ملی پارالمپیک انجام شد، سیاست‌ها و برنامه‌های صورت گرفته از سوی این کمیته مورد بررسی قرار گرفت و در خصوص مباحثی، چون پیش‌بینی جایگاه کاروان ورزش ایران، تعداد سهمیه‌های کسب شده، اردو‌های آماده‌سازی برای شرکت در این آوردگاه ارزیابی‌های لازم به عمل آمد.

پنجمین دوره بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۶ از ۲۶ مهر ماه تا ۲ آبان ماه سال آینده به میزبانی ژاپن و در استان آیچی و شهر ناگویای این کشور برگزار خواهد شد.

بر اساس پیش‌بینی‌ها قرار است حدود ۴ هزار ورزشکار از ۴۵ کشور و در ۱۸ رشته، بزرگترین فستیوال ورزشی جانبازان و توان‌یابان را برگزار کنند.

ورزش جانبازان و توان‌یابان ایران که در بازی‌های ۲۰۲۲ هانگژو با ۴۴ مدال طلا، ۴۶ نقره و ۴۱ برنز عنوان نایب قهرمانی را کسب کرد، بدون تردید برای حضور در ناگویا ۲۰۲۶ کار دشواری را پیش‌رو خواهد داشت.

حذف رشته‌های مدال‌آوری، چون روئینگ، کانو و شطرنج از سوی میزبان و از طرفی سرمایه‌گذاری و رشد کشور‌های ازبکستان و هند در ورزش آسیا شرایطی را به وجود آورده که توان‌یابان کشورمان رقابت سختی برای تثبیت جایگاه قبلی خود رده‌بندی این بازی‌ها داشته باشند.

بازی‌های دوره گذشته با حضور ۳۷۸۰ ورزشکار برگزار شد، این در حالی است که با کاهش پنج رشته (کو، لانبال، روئینگ، کانو و شطرنج) تعداد ورزشکاران حاضر در ناگویا به ۲۷۰۰ نفر رسیده است. دو رشته پارا کانو و شطرنج که ۶ مدال طلای کاروان ایران را در هانگژو ۲۰۲۲ کسب کرده بودند از لیست بازی‌های پیش‌رو حذف شده‌اند.

پاراتکواندو، گلبال، پارا دوچرخه سواری، پارا جودو، پاراشنا، پارا وزنه برداری، راگبی با ویلچر، تنیس با ویلچر، شمشیربازی با پیلچر، بسکتبال با ویلچر، والیبال نشسته، پارا تنیس روی میز، پارا دوومیدانی، پارا تیراندازی باکمان، پارا بدمینتون، فوتبال نابینایان، بوچیا و پارا تیراندازی رشته‌هایی هستند که در بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۶ حضور دارند.

با توجه به این موضوع در فاصله ۸ ماه و ۲۰ روز باقی مانده تا پنجمین دوره بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۶ تا کنون ۱۳۲ مرحله اردوی آماده سازی برای رشته‌های مختلف برگزار شده و نمایندگان کشورمان تا به اینجا توانسته در ۷ رشته فوتبال نابینایان، پارا تکواندو، پارا تیراندازی با کمان، بسکتبال با ویلچر، گلبال، والیبال نشسته و پارا تنیس روی میز ورودی این بازی‌ها را کسب کنند.

۱۵ تیر ماه سال ۱۴۰۵ آخرین فرصت برای ورزشکاران ملی پوش جانباز و توان‌یاب است که در تورنمنت‌های معتبر داخلی یا بین المللی سهمیه ناگویا را به دست آورند.

به هر شکل هدف‌گذاری کمیته ملی پارالمپیک برای بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۶ ناگویا قرار گرفتن در جمع سه کشور این بازی‌ها است البته که این هدف گذاری می‌تواند در رویداد‌های آتی دستخوش تغییراتی شود. اما آنچه که مسلم است پارادوومیدانی و پاراشنا همچون سنوات گذشته نقش اثرگذاری در رنکینگ کشور‌ها ایفا خواهد کرد و ورزش ایران هم از این قاعده مستثنی نیست.

نظارت جدی بر مقوله پیشگیری از دوپینگ، ممنوعیت حضور روسای فدراسیون‌ها به عنوان سرپرست، رفع نیاز‌های سخت افزاری و مالی و ترانسفر تیم‌های ملی شرکت کننده در این بازی‌ها از دیگر موضوعات مورد بحث در این نشست بود که درباره آن صحبت شد.

احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان در جمع بندی این نشست به مسئولان کمیته ملی پارالمپیک تاکید کرد رشته‌هایی که در بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۸ لس آنجلس حضور دارند از هم‌اکنون مورد توجه این کمیته باشند و برای بازی‌های ناگویا نیز به طور خاص لحاظ شوند.

وزیر ورزش همچنین با یادآوری اینکه بانوان باید سهم درخور توجهی در رویداد‌ها داشته باشند، خواست امید‌های نخست کسب نشان طلا در ناگویا را با دقت نظر احصا کنند تا برنامه‌ریزی هدفمندتری برای آنها صورت بگیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری دومین جشنواره طراحی و دوخت لباس در بندرعباس
مشوق‌های مالیاتی در راستای حمایت از شرکت‌های فن آور و دانش‌بنیان
مسلوب‌المنفعه شدن دو حلقه چاه غیرمجاز در نرماشیر
تکلیف صنایع بالای یک مگاوات به تأمین بخشی از برق موردنیاز با راه‌اندازی نیروگاه‌ تجدیدپذیر
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
ثبت نام ۴۴ هزار و ۵۰۰ داوطلب خوزستانی در انتخابات شورای اسلامی شهر
تداوم برخورد با برداشت‌های غیرمجاز آب در شهرستان عنبرآباد
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
جذب ۱۵۰ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی در کیش
شهادت فرزند وطن در دفاع از مرزهای کشور
افزوده شدن خرید ماهی به اقلام سبد کالا برگ در بندرعباس
از تالاب خورآذینی در سیریک هرمزگان تا دریاچه اوان در الموت قزوین
نصب فشارشکن در مسیر انتقال آب شهر گرمسار
پایش سواحل مشرف به پادگان المهدی در حریم پارک ملی دریاچه ارومیه
حمایت بازرسی کرمان از توسعه صنایع دانش بنیان
کارگاه آموزشی حاکمیت قانون در نظام مالی کشوردر سیستان وبلوچستان
انتصاب رئیس دانشگاه شاهد
داوری حرفه‌ای جایگزین فرایند‌های پیچیده دادرسی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پیشرفت اقتصاد کشاورزی با کارآمدسازی یارانه‌ها
وجود ارز کافی در کشور/سوء مدیریت موجب نشت ارز شده
بن سلمان: هیچ تهدید و تنشی علیه ایران قابل پذیرش نیست
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود
توضیح سفارت روسیه درباره صادر نشدن روادید برای کشتی‌گیران ایرانی
سفیر ایتالیا به وزارت امور خارجه احضار شد
خدمت گذاری به مردم بالاترین وظیفه پاسداران
پرداخت وام خرید لاستیک به رانندگان کامیون از هفته آینده
هشدار نماینده ایران در سازمان ملل درباره تهدید‌های ترامپ
آمادگی کامل ایران برای دفاع از تمامیت ارضی خود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
صدای انفجار در پاکدشت ناشی از آزمایش‌های دفاعی است
نشست وبیناری عراقچی با سفرا و روسای نمایندگی‌های تهران در اروپای شرقی
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۶ بهمن ۱۴۰۴  (۳ نظر)
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
به یاد رضا رویگری  (۱ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)