• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۹۵۴۰
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۰
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه

همکاری‌آموزشی و مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی و خانه کارگر

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: مراکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر امروز با داشتن ظرفیت ۲۰ هزار دانشجو و مراکز آموزشی متعدد می‌تواند فصل جدیدی از همکاری خود را با دانشگاه جامع علمی کاربردی آغاز کند.

**همکاری‌آموزشی و مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی و خانه کارگر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما علی اکبری با تاکید بر این نکته که خانه کارگر از شرکای آموزشی-راهبردی با توان و ظرفیت بالای دانشگاه است، اظهار داشت: در زمینه افزایش همکاری‌های مشترک با خانه کارگر بسیار خوش بین بوده و به آن معتقدیم. وی خانه کارگر را در راس هرم یک مجموعه صنفی-حرفه‌ای دانست که عملکرد رو به رشد و قابل قبولی داشته است و افزود: مراکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر امروز با داشتن ظرفیت‌هایی همچون بیش از ۲۰ هزار دانشجو و مراکز آموزشی متعدد می‌تواند فصل جدیدی از همکاری خود را با دانشگاه جامع علمی کاربردی آغاز کند.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی بیان کرد: بستر فعالیت‌ها و داده‌های دو دستگاه مشترکات و هم خوانی زیادی دارد و با اشراف کامل به عملکرد مراکز خانه کارگر، از آنان انتظار برند سازی داریم. رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به سیاست گذاری‌ها در زمینه توسعه افزود: مراکز خانه کارگر در دو سطح مدیریتی فعالیت می‌کنند که این موضوع علاوه بر اینکه تفاوت دو دستگاه است مزیتی نیز دارد و آن انسجام و اجماع در تصمیم سازی‌های مراکز خانه کارگر است. دکتر علی اکبری افزود: حال باید راهکاری بیاندیشیم که چگونه با هم افزایی و استفاده از ظرفیت بی همتا و غیرقابل رقابت خانه کارگر و تشریک مساعی در رفع نیاز بازار کار با تربیت نیروی آموزش دیده و ماهر وارد عمل شویم تا بتوانیم در جامعه اثرگذار باشیم.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی ادامه داد: بنای کار دانشگاه شراکت و هم افزایی با شرکای حرفه‌ای و اجتماعی است و در همین راستا سیاست گذاری بهبود، تحول و توسعه مراکز علمی کاربردی خانه کارگر را در دستور کار قرار داده‌ایم تا بتوانیم گامی اساسی در این زمینه برداریم. در همین راستا انتظار ما از خانه کارگر این است که تدبیری جامع برای این سیاست گذاری اتخاذ کند تا علاوه بر اینکه آموزش، به پژوهش نیز روی آورد، قابلیت‌ها و استاندارد‌های خود تا بالاترین حد ممکن افزایش دهد. دکتر علی اکبری نقطه آغاز برندسازی را این مرحله دانست و تاکید کرد: در این راه در کنار خانه کارگر و همراه با آنها خواهیم بود تا با اتخاذ راهکاری درست کمترین تهدید متوجه مراکز آموزشی شده و در نگاهی بالاتر از هر چالشی به عنوان مسیری برای رشد استفاده کنیم و در نهایت این رشد تکثر یافته و با شرکای دانشگاه قسمت شود. وی گفت: در نگاهی بالاتر بر آنیم تا با همکاری یکدیگر رشد و ارتقاء یابیم همانگونه که در سال جاری این دانشگاه با همین دیدگاه رشد قابل توجهی داشته است و به حتم نتایج آن را با شرکای خود سهیم خواهد بود.

در ادامه دبیرکل خانه کارگر و رییس مراکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر با اعلام رقم ۲۵۰ هزار نفر دوره آموزش سالانه گفت: با وجود برخی چالش‌ها حجم آموزشی خوبی داشته‌ایم و اتفاقات خوبی مابین صنعت و خانه کارگر در حال شکل گیری است که اثرات مثبت آن به زودی نمایان خواهد شد. وی افزود: در این میان همکاری هر چه بیشتر با دانشگاه جامع علمی کاربردی نقش به سزایی ایفا می‌کند و در حقیقت الگوی ما در این زمینه دانشگاه شماست.

محجوب گفت: امروز به سمتی در حرکتیم که بقای شغل بدون مهارت متصور نیست و خانه کارگر نیز تقاضامحور عمل می‌کند از این رو از همکاری و تبادل تجربیات دانشگاه جامع علمی کاربردی در حوزه آموزش‌های عالی مهارتی استقبال می‌کنیم. در این نشست، معاونین و مدیران هر دو دستگاه به ارایه آمار، نقطه نظرات و پیشنهادات خود و راهکار‌های رفع آن پرداختند. همچنین مقرر شد نشست‌های هم اندیشی دو دستگاه به صورت مستمر برگزار شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره برداری از خط انتقال ایستگاه پمپاژ‌ام‌الدبس تا تصفیه خانه دشت آزادگان
نخستین المپیاد فرهنگی ـ ورزشی جوانان هلال‌احمر چهارمحال و بختیاری
برگزاری ملاقات مردمی استاندار آذربایجان‌غربی
اعلام نتیجه آزمون کتبی متقاضیان اخذ پروانه کارگزاران گمرکی در سال ۱۴۰۴
امضای قرارداد تمدید واردات برق از ایران به افغانستان
واریز عیدی و بسته کمک معیشتی به مستمری بگیران صندوق بیمه کشاورزی
برگزاری دومین همایش ملی معنای زندگی در گستره علم و دین در ارومیه
پلی آف لیگ قهرمانان اروپا؛ پیروزی قهرمان و رئال مادرید
از اندیشه دینی تا روایت شهادت در رادیو فرهنگ
درخواست افغانستان برای هزینه کمک های سازمان های بین الملل بر اساس اولویت ها
استان اردبیل در آستانه بهار قرآن
گشایش نمایشگاه گل و گیاه زینتی در قائم شهر
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
آمار بالای آفت زدگی و بیماری درختان در تهران
سنجش و سطح بندی داوران مسابقات قرآن در یزد
اعلام برنامه بزرگداشت اربعین شهدای حوادث تروریستی دی ماه در سمنان
گرامیداشت یاد شهدای کودتای دی ماه در اهواز
آغاز طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی کردستان
توزیع ۵۰۰ بسته کمک معیشتی در برخوار
درخشش خبرنگاران صدا و سیمای مرکز کرمان در پنجمین جشنواره رسانه و عدالت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پایان دور دوم گفتگوهای هسته ای ایران و آمریکا
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف
عکس‌های ارسالی برای مسابقه عکاسی حیات وحش لندن
ارتش برای مقابله با دشمن آماده است
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم
پزشکیان: نیرو‌های انتظامی مایه عزت و امنیت کشورند
دور دوم مذاکرات در ژنو، ظهر امروز
درخشش قصه‌گویان خوزستانی در بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴
نشست پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان یزد
مشخص شدن نخستین حریفان ایران قبل از جام جهانی ۲۰۲۶
عراقچی: فضای سازنده‌تری در مذاکرات ژنو وجود داشت
افتتاح هتل مجموعه رفاهی فرهنگیان شیراز
تلاش برای اجرای خط ۳ مترو مشهد
ایستادگی ملت ایران، آمریکا را به میز مذاکره بازگرداند
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۲ نظر)
بازتاب اعلام حمایت افغانستان از ایران در برابر آمریکا  (۵ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آگهی مزایده عمومی فروش خانه‌های سازمانی اداره کل راه و شهرسازی استان تهران  (۱ نظر)
جایزه معتبر فیزیک جهان به استاد یزدی اعطا شد  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
نجات کودک ۴ ساله با پیجویی‌های پلیس/معجزه در دل طوفان؛ خداوند جان کودک کرمانی را از مرگ نجات داد!  (۱ نظر)
روبیو: منتظر نتایج گفت‌و‌گو‌ها با ایران می‌مانیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
عزیمت وزیر امور خارجه به سوئیس  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)