• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۶۱۳۱
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۷
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی

صدور هشدار نارنجی برای کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد از صدور هشدار نارنجی خبر داد و گفت: امشب برف و باران میهمان استان می شود

صدور هشدار نارنجی برای کهگیلویه و بویراحمدبه گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل هواشناسی استان از ثبت ۲۹۸ میلی‌متر بارندگی از ابتدای سال زراعی تاکنون خبر داد و گفت: این میزان بارش نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۹۵ میلی‌متر و معادل ۱۹۰ درصد افزایش داشته است.
کرمی با اشاره به صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای استان افزود: سامانه بارشی جدید از شمال استان آغاز می‌شود و پیک بارش‌ها از امشب تا ظهر فردا چهارشنبه پیش‌بینی شده است.
وی ادامه داد: بارش‌ها در مناطق گرمسیری به صورت باران و رعدوبرق و در ارتفاعات به شکل برف خواهد بود که در مناطق دنا و مارگون شدت بیشتری دارد و در شهرستان بویراحمد نیز بارش برف پیش‌بینی شده است.
مدیرکل هواشناسی استان از پایداری نسبی جو در روز‌های پنجشنبه و جمعه خبر داد و اضافه کرد: از روز شنبه مجدداً شاهد فعالیت سامانه بارشی خواهیم بود.
مدیرکل هواشناسی استان بر رعایت خودمراقبتی، پرهیز از سفر‌های غیرضروری و اجتناب از فعالیت‌های کوهنوردی تأکید کرد.
در ادامه، معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان هم گفت: در بارش‌های اخیر به ۷۲ نفر امدادرسانی شد و تیم‌های امدادی به صورت شبانه‌روزی در حالت آماده‌باش کامل قرار دارند.
مظفری از کوهنوردان خواست از فعالیت در این شرایط جوی خودداری کنند و هشدار داد شرایط برای حضور در ارتفاعات مناسب نیست.
کریمی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری نیز اعلام کرد: تمامی موارد لازم به شهرداری‌ها ابلاغ شده و همه دستگاه‌های خدمات‌رسان در آماده‌باش کامل هستند.
معاون شرکت توزیع برق استان هم گفت: در بارندگی‌های گذشته تنها در مناطق بلهزار و دشتروم خاموشی مقطعی گزارش شد و در سایر مناطق از جمله گچساران و باشت خاموشی نداشتیم.
وی افزود: نزدیک به ۶۰ درصد شبکه برق استان در مناطق کوهستانی قرار دارد و با وجود دشواری دسترسی، آمادگی کامل برای بارندگی‌های پیش‌رو وجود دارد.
جهانبازی معاون شرکت گاز استان نیز با اشاره به مصرف ۴ میلیون و ۵۰ هزار مترمکعب گاز امروز گفت: مصرف گاز نسبت به روز‌های گذشته کاهش داشته، اما با کاهش دما احتمال افزایش مصرف در روز‌های آینده وجود دارد.
جانشین پلیس راه استان هم از کاهش چشمگیر تصادفات خبر داد و گفت: تصادفات فوتی برون‌شهری از ۲۶ فقره در سال گذشته به ۱۶ فقره در سال جاری رسیده که ۳۸ درصد کاهش را نشان می‌دهد.
سرهنگ خلیلی افزود: تصادفات جرحی ۴۲ درصد و خسارتی ۲۶ درصد کاهش داشته و در مجموع تصادفات برون‌شهری استان نسبت به سال گذشته حدود ۴۰ درصد کاهش یافته است.
شریفی معاون بهداشت استان نیز با بیان اینکه آنفلوآنزا دیگر تهدید جدی محسوب نمی‌شود، گفت: در حوزه سلامت با چالش‌هایی مانند سلامت روان و امنیت غذایی مواجه هستیم و طرح‌هایی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در دستور کار قرار دارد.
در ادامه مدیرکل ستاد بحران استان با اشاره به بروز برخی مشکلات در معابر شهری طی بارندگی گذشته، گفت: انتظار می‌رود دستگاه‌های اجرایی با آمادگی کامل و حضور مستمر، از بروز اختلالات جلوگیری کنند.
محمدی افزود: همگرایی و هم‌افزایی دستگاه‌های عضو ستاد بحران نقش مؤثری در کاهش خسارات داشته و مصوبات ستاد باید به‌طور جدی اجرا شود.
مدیرکل ستاد بحران استان با تأکید بر ضرورت تشکیل جلسات ستاد بحران در شهرستان‌ها گفت: شهرداری‌ها موظف به برف‌روبی مستمر معابر شهری هستند و دستگاه‌های امدادی باید در آماده‌باش کامل باشند.
وی افزود: در صورت ضرورت مسدودسازی موقت محور‌های مواصلاتی انجام خواهد شد و هلال احمر نیز موضوع اسکان اضطراری را با همکاری مساجد، به‌ویژه مساجد واقع در محور‌های مواصلاتی، پیگیری می‌کند.
محمدی تأکید کرد: مدیران دستگاه‌ها باید در این ایام در دسترس باشند و پاسخگویی مستمر داشته باشند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واژگونی مرگبار پژو ۴۰۵ در دامغان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم بهمن به افق آبادان و خرمشهر
برف و باران در استان تهران
اعلام نتایج اعتراضات آزمون استخدامی سال ۱۴۰۴ وزارت آموزش و پرورش
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ
رژیم صهیونی بیش از ۱۵۲۰ نوبت آتش بس در غزه را نقض کرده است
روسیه: امیدواریم آمریکا در قبال ایران عقلانیت نشان دهد
آمریکا شریک اصلی نسل‌کشی در غزه است
زلنسکی: ۵۵ هزار نظامی اوکراینی در میدان جنگ کشته شده‌اند
ایران قدرت بازدارندگی خود را تقویت کرده است
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
افتتاح خانه موسیقی تهران
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
توفان و گردوخاک در مرکز و شرق کشور
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)