پخش زنده
امروز: -
بمناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی ۷۶ طرح زیربنایی، عمرانی و خدماتی در جزیره قشم به بهربرداری رسید.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، فرماندار جزیره قشم گفت: این طرحها به ارزش هفت هزار و ۶۴۳ میلیون ریال و ۱۷۵ میلیون یورو در حوزههای آموزش و پرورش، انرژی، مخابرات، بهداشت و درمان و شیلات به بهرهبرداری رسید.
حسین امیرتیموری افزود: با بهره برداری مدرسه شش کلاسه خیرساز درگهان، مرکز پایش تصویری شهر رمکان، سایت جدید تلفن همراه روستای تمبان، مدرسه شش کلاسه استثنایی شهر طبل به نمایندگی از چهار سایت نقاشه، گمبران، گربهدان و درکو، ۴۸ هزار تن از مزایای آنها بهرهمند شدند.
وی گفت: افتتاح خانه بهداشت روستای باسعیدو، مدرسه شش کلاسه راهنمایی دخترانه باسعیدو و برقرسانی به شهرک روستایی سریگ با ۱۰۰ خانوار از دیگر طرحهای بهره برداری شده است.
امیرتیموری افزود: مرکز تکثیر ماهیان دریایی در بندر سلخ نیز به بهره برداری رسید.
بیشتربخوانید: بهره برداری از ۲۰ طرح عمرانی و خدماتی در بخش جناح
فرماندار جزیره قشم گفت: با بهره برداری این مرکز ۱۵ فرصت شغلی مستقیم و ۳۰ فرصت شغلی غیرمستقیم ایجاد شده است که نقش مهمی در رونق اقتصادی و اشتغالزایی مردم روستای باسعیدو دارد.