• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۳۰۹۶
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۰
آذربایجان غربی » سیاسی

وحدت امت اسلامی، رمز عزت و پیروزی ملت ایران است

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان غربی گفت: تا زمانی که وحدت، برادری و اخوت اسلامی حفظ شود، دشمن نخواهد توانست به ملت ایران آسیبی وارد کند.

وحدت امت اسلامی، رمز عزت و پیروزی ملت ایران است

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی؛ حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی، نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان غربی، با تأکید بر اهمیت حفظ وحدت و انسجام امت اسلامی، گفت: امروز جهان اسلام در شرایطی حساس قرار دارد و دشمن با تمام توان درصدد ایجاد اختلاف و تفرقه است، اما تا زمانی که وحدت، برادری و اخوت اسلامی حفظ شود، دشمن نخواهد توانست به ملت ایران آسیبی وارد کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی، نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان غربی  در گردهمایی علمای شیعه و اهل سنت ارومیه که در محل مصلی امام خمینی (ره) ارومیه برگزار شد، با تأکید بر اهمیت حفظ وحدت و انسجام امت اسلامی، گفت: امروز جهان اسلام در شرایطی حساس قرار دارد و دشمن با تمام توان درصدد ایجاد اختلاف و تفرقه است، اما تا زمانی که وحدت، برادری و اخوت اسلامی حفظ شود، دشمن نخواهد توانست به ملت ایران آسیبی وارد کند.

 وی ضمن تبریک ایام دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران نماد عینی اسلام در عصر حاضر است و امروز شاهد صف‌آرایی تمام‌قد جبهه کفر در برابر اسلام هستیم، همان‌گونه که قرآن کریم وعده نصرت الهی به مؤمنان را داده است.

 امام جمعه ارومیه با اشاره به آیات الهی درباره سرنوشت مستکبران و طاغوت‌ها، خاطرنشان کرد: نه قدرت اقتصادی و نه توان انسانی کفار، آنان را از عذاب الهی نجات نخواهد داد و وعده الهی بر غلبه جبهه ایمان، قطعی است؛ وعده‌ای که ملت ایران در طول ۴۷ سال گذشته بار‌ها تحقق آن را به چشم دیده است.

 وی با قدردانی از نقش علما و روحانیون در حفظ آرامش و بصیرت‌بخشی به جامعه، به‌ویژه در حوادث و اغتشاشات اخیر، افزود: استان آذربایجان غربی به‌واسطه هوشیاری مردم و تلاش‌های علما، نیرو‌های امنیتی و مسئولان، از ثبات و امنیت مناسبی برخوردار بود که بخش مهمی از آن مرهون مجاهدت‌های علمای دین است.

 حجت‌الاسلام والمسلمین قریشی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری، تصریح کرد: امروز طرح مباحث تفرقه‌افکنانه میان شیعه و اهل سنت جایگاهی ندارد و آنچه باید برجسته شود، «امت واحده اسلامی» است؛ چراکه دشمن تمام تلاش خود را بر ایجاد اختلاف متمرکز کرده است.

 وی همچنین ماه مبارک رمضان را فرصتی مهم برای تقویت معنویت در جامعه دانست و گفت: علما و روحانیون وظیفه دارند با خودسازی، الگو بودن در عمل و حضور مؤثر در میان مردم، روح عبودیت و معنویت را در جامعه گسترش دهند.

 نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان غربی در پایان با دعوت از مردم برای حضور گسترده در راهپیمایی ۲۲ بهمن، خاطرنشان کرد: حضور پرشور مردم، دشمنان را ناامید خواهد کرد و به‌فضل الهی ملت ایران بار دیگر با وحدت و استقامت، توطئه‌های بدخواهان را خنثی خواهد کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مهاباد میزبان آزمون دکتری نیمه متمرکز ۱۴۰۵
ارائه خدمات رایگان پزشکی با حضور ۱۲ متخصص در کبودراهنگ
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۲۳ بهمن
یاد و نام شهیدی که در راه مبارزه با سوداگران مرگ آسمانی شد
توقف تیم فوتبال شهید قندی در بوشهر
ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها از فردا
تأمین آب شرب پایدار برای بیش از ۲۴۰۰ نفر در سرخکلا
سمنوی سنتی شهرضا، میراث ناملموس فرهنگی کشور
اجرای یک حکم سبز برای متخلف محیط‌زیست در ری
آغاز دورانی نو بعد از انقلاب اسلامی در کردستان
پیشرفت طرح ۵۰۰ مگاواتی نیروگاه‌های خورشیدی در هشت استان کشور
دولت برای کاهش آثار و پیامد‌های حوادث اخیر تلاش می‌کند
اجرای عملیات راهسازی در ۵۱ کیلومتر از محور سه راهی ایواوغلی تا گیت ورودی منطقه آزاد ماکو
ظرفیت‌های دیپلماسی فرهنگی در حوزه گردشگری و صنایع‌دستی
خدمات پزشکی و درمانی رایگان در روستای لیلیم شهرستان املش
حجم ذخایر سوخت نیروگاهی افزایش یافت
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از گیت خروجی منطقه آزاد ماکو
شهرداری گرگان صدر را در اختیار گرفت
تکریم و معارفه فرمانده نیروی انتظامی استان مرکزی
تأکید بر بی‌طرفی کامل هیأت‌های نظارت در بررسی صلاحیت داوطلبان شوراها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ استان‌ها (۵)
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
لاریجانی: آمریکا تا حالا پیشنهاد مشخصی نداده است
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۱ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)