• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۴۲۱۱
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۵
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش
محمودزاده:

استفاده از هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین در آموزش و پرورش

رئیس سازمان مدارس غیر دولتی گفت: نباید از سرعت پرشتاب علم و فناوری عقب بمانیم بلکه باید متناسب با دانش روز خود را تجهیز کنیم و در کنار آن دانش‌آموزان را درباره مخاطرات و تهدیدهای پیش رو در دنیای امروز به ویژه فضای مجازی آگاه سازیم.

استفاده از هوش مصنوعی و فناوری‌های نوین در آموزش و پرورش////عکس روابط عمومی اموزش و پرورش ///اصلاح شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، احمد محمودزاده در مجمع موسسان مدارس غیر دولتی ناحیه یک و دو کرمان با اشاره نقش مدارس غیر دولتی در کمک به نظام تعلیم و تربیت کشور گفت: نقش مدارس غیر دولتی در کمک به نظام تعلیم و تربیت کشور را نمی توان نادیده گرفت و نباید دو قطبی های کاذب سبب شود تا خدمات ارزنده مدارس غیر دولتی تحت الشعاع قرار گیرد.

وی افزود: مسیر پیشرفت و تعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی توسط نیروی انسانی که امروز در کلاس‌های درس تربیت می‌شوند، ادامه خواهد یافت و دانش‌آموزان، آینده‌سازان این مسیر رشد و اعتلا هستند.

محمود زاده با بیان اینکه فراهم‌آوری بسترهای لازم برای ارتقای کیفیت آموزشی در دستور کار جدی دولت است، افزود: بخش مهمی از جریان تربیت و آموزش در مدارس و مراکز غیردولتی اتفاق می‌افتد و ما از این حضور و مشارکت ارزشمند شما عزیزان سپاسگزاریم.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به سابقه طولانی خود در بخش‌های مختلف آموزشی، از مدرسه تا سطوح ستادی، گفت: افتخار می‌کنم که در این هم‌اندیشی و برنامه‌ریزی برای توسعه مشارکت‌های مردمی و حوزه مدارس غیردولتی حاضر شده‌ام و ما در سازمان بسیار علاقه‌مندیم با حضور در استان‌ها و گفت‌وگو مستقیم با موسسان، از نظرها و دغدغه‌های این پیشکسوتان عرصه تعلیم و تربیت بهره ببریم.

محمودزاده، موسسان مدارس غیردولتی را مشاوران خوب و دلسوز توصیف کرد و گفت: بسیاری از شماها سابقه معلمی و مدیریت در آموزش و پرورش را دارید و حتی برخی از مسئولان فعلی و گذشته کشور، در زمره همکاران این مجموعه هستند و هدف ما بهره‌گیری از نقطه نظرها همه خیرخواهان تعلیم و تربیت کشور برای گره‌گشایی از مشکلات و نارسایی‌های موجود است.

محمود زاده در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به مدیران و موسسان حاضر گفت: ما در شورای نظارت نیز بر این موضوع تأکید داریم که مجموعه مدارس و مراکز غیردولتی در جایگاه مهمی در نظام تعلیم و تربیت قرار دارند و انشالله با همفکری و برنامه‌ریزی، کارهای بیشتر و بهتری در جهت اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و برنامه هفتم پیشرفت انجام خواهیم داد.

محمودزاده با اشاره به اینکه مدارس غیر دولتی باید در زمینه های فرهنگی و تربیتی کنشگر و پیشتاز باشند، تصریح کرد: در کنار ارتقای کیفیت آموزشی باید فعالیت های تربیتی و فرهنگی نیز در مدارس غیر دولتی مورد توجه جدی قرار گیرد.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی با تاکید بر اجرایی سازی اهداف سند تحول بنیادین اموزش و پرورش در مدارس غیر دولتی ، تصریح کرد: مدارس الگوی تراز سند تحول بنیادین آموزش و‌پرورش باید به عنوان نقشه راه مدارس غیردولتی مورد توجه جدی قرار گیرد و موسسان مدارس غیر دولتی توجه داشته باشند که رسیدن به الگوی مدارس تراز سند تحول می تواند در رتبه بندی مدارس غیر دولتی نقشی موثر ایفا کند.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش و پرورش، استفاده از فناوری های نوین به ویژه هوش مصنوعی در مدارس را مورد نیاز دانست و گفت: نباید از سرعت پرشتاب علم و فناوری عقب بمانیم و متناسب با دانش روز خود را تجهیز کنیم و در کنار ان باید دانش آموزان را نسبت به مخاطرات و تهدیدات پیش رو در دنیای امروز به ویژه فضای مجازی آگاه سازیم.

محمودزاده ادامه داد: معلمین عزیز و توانمند ما باید علاوه بر اطلاعات علمی و تسلط بر رشته ای که تدریس می کنند، در حوزه های تربیتی نیز کنشگر باشند چرا که معلم به عنوان محور اصلی تعلیم و تربیت نقش الگویی بی بدیلی را برای دانش اموزان ایفا می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه معلمین نقش گروه های مرجع را در جامعه ایفا می کنند، گفت: کسانی که به عنوان معلم در مدارس غیر دولتی مشغول به فعالیت می شوند باید تمامی صلاحیت های لازم را داشته باشند زیرا که تربیت فرزندان این سرزمین در دستان آنهاست و در همه جای دنیا نیز انتخاب معلمین کاری بسیار حساس و با توجه به توانمندی‌های لازم صورت می‌گیرد.

گفتنی است در ابتدای این نشست مدیر کل آموزش و پرورش کرمان با گزارشی از تحصیل ۲۷ درصد از دانش‌آموزان این استان در مدارس غیردولتی یاد کرد و اقدامات صورت گرفته در مدارس غیردولتی کشور را در پیشرفت اهداف نظام تعلیم و تربیت کشور قابل توجه خواند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیام تبریک پوتین به پزشکیان
میزبانی کیش از دوازدهمین اردوی تیم ملی پارا تیروکمان بزرگسالان
همایش بین‌المللی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و تأمین مالی راه‌گذر‌های ریلی با حضور رئیس جمهور
عزم نظام اسلامی در خدمت رسانی به مردم در مناطق مرزی کردستان
گام مؤثر در جلوگیری از خام‌فروشی و توسعه صنایع استان کرمانشاه
سفر به سرزمین نخل و آفتاب از پهنه آسمان
ورودی‌های شهر یزد ساماندهی می‌شود
۲۵ فقره سرقت در پرونده سارق سابقه دار
لیگ برتر فوتبال؛ پیروزی خیبر خرم‌آباد مقابل ملوان بندرانزلی
پایان بلاتکلیفی، آغاز فصل انضباط و ارتقای پژوهش
تاکید بر مهارت‌آموزی و اشتغال‌زایی
تأکید رئیس حوزه قضائی نرماشیر بر تسریع در رسیدگی به پرونده‌های مسن
دیدار رئیس سازمان قضائی نیرو‌های مسلح کشور با خانواده شهید پرستار مرضیه نبوی‌نیا
برگزاری مسابقات والیبال برفی کشور در الیگودرز لرستان
به میزان ۵۰ درصد منابع ارزی واردات قطعات؛ ارز برای واردات خودرو داده می‌شود
ضرورت طراحی نظام ارائه خدمات کریمانه به جامعه معلمان
معرفی برگزیدگان جشنواره موسیقی فجر
فضای مجازی صبر و حوصله را از جوانان گرفته است
همت کشاورز ایرانشهری در تولید محصولات کشاورزی
آغاز فعالیت اجرایی دستورالعمل قرارگاه جهاد تبیین
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی بارش های پراکنده در مناطقی از غرب کشور
تأکید معاون رئیس‌جمهور بر لزوم اصلاح دیوان سالاری برای پیشتازی اصفهان در هوش مصنوعی
نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا؛ شکست بارسا در مادرید
پیام تبریک وزیر امور خارجه روسیه به آقای عراقچی
نورپردازی پرچم ایران در برج تفلیس صدای رژیم صهیونیستی را درآورد
تردد در چالوس و آزادراه تهران - شمال تا اطلاع بعدی ممنوع شد
۴ مرحله کالابرگ رفع سوء تغذیه به صورت یکجا تمدید اعتبار شد
وزش باد در همدان ادامه دارد
قدردانی عراقچی از پیام تبریک پادشاه بحرین
به‌نژاد تا اطلاع ثانوی محروم شد
فرآیند ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها
پیام رهبر انقلاب اسلامی به کنگره ملّی «شهدای غریب اسارت»
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی
ریزش یک تریلیون دلاری بازار سهام آمریکا
تأکید مدیرکل محیط زیست زنجان بر پایش شبانه و نظارت میدانی مستمر بر صنایع
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۵۴ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
گروسی: ایران از حق غنی‌سازی اورانیوم برخوردار است  (۲ نظر)
حضور عروس و داماد اهوازی در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در یزد  (۱ نظر)
کم‌آوردن خیابان اصلی اراک در استقبال از راهپیمایی ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
تشکر رهبر انقلاب از کار بزرگ ملت ایران در روز ۲۲ بهمن  (۱ نظر)
انهدام یک هسته تروریستی سلطنت‌طلب در خراسان رضوی  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
تعریض رئیس جمهور به رسانه‌های بیگانه در سفر گلستان  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
کاهش ۷۰ درصدی تقاضای پروانه ساختمانی انبوه‌سازان در همدان  (۱ نظر)