• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۹۲۰۳
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۳
سیاسی » مجلس

بودجه صندوق بیماران صعب العلاج افزایش می‌یابد

رئیس مجلس در پاسخ به تذکر نماینده میبد در مورد گرانی دارو با تأکید بر اولویت سلامت در بودجه سالانه گفت: صندوق بیماران صعب العلاج حذف نشده و اعتبارات نسبت به سال گذشته افزایش خواهد یافت.

بودجه صندوق بیماران صعب العلاج افزایش می‌یابد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سید جلیل میرمحمدی میبدی در نشست علنی صبح امروز (سه‌شنبه ۲۸، بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری با اشاره به موضوع گرانی دارو گفت: بار‌ها اعلام شده که ارز ترجیحی دارو حذف نشده است، اما برخی دارو‌ها که به مبلغ ۴۰۰ هزار تومان بود اکنون به عدد ۱۰ میلیون توامن رسیده است و این افزایش قیمت به ویژه در زمینه دارو‌های بیماری‌های پیوندی، خاص، سرطانی و تک دارو است و شاهد افزایش یک تا ۴ میلیونی هستیم. صندوق بیماران صعب العلاج و خاص در سه سال گذشته تأسیس شد، سال گذشته ۱۲ هزار میلیارد به این صندوق تزریق و پول در اختیار بیمه قرار گرفت که کمک شایانی به مردم کرد، اما در سال جاری این صندوق حذف شده و دیگر نامی از آن نیست. در سال جاری نیازمند این هستیم که حداقل مبلغ ۲۰ تا ۳۰ هزار میلیارد تومان تزریق شود تا جبران گرانی‌های موجود باشد.
 
وی خاطر نشان کرد: همزمان با حذف ارز ترجیحی، آزادسازی اقلام جانبی دارو موجب شده تا قیمت‌ها به صورت فزاینده افزایش یابد و در این شرایط سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت نیز اقدام خاصی را در این زمینه انجام نداده و برنامه ریزی ندارد. در این شرایط بانک مرکزی به موقع ارز و سازمان برنامه ریال تخصیص نداده است لذا تقاضا دارم تدابیر لازم در این زمینه انجام شود.
 
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این نماینده گفت: سلامت، امنیت و معیشت از نکات مورد توجه در بودجه است، جلسه مورد نظر پس از بودجه در روز آینده برگزار خواهد شد. صندوق بیماران صعب العلاج حذف نشده است، این از اقدامات مجلس و برای درمان بیماران صعب العلاج و افرادی که تحت پوشش نبوده‌اند، بود از این رو این موضوع مورد توجه واقع می‌شود و حتما نسبت به سال قبل افزایش بودجه خواهد داشت.
 
توضیحات رئیس مجلس درباره نحوه بررسی جداول بودجه ۱۴۰۵
 
رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به ادعای نماینده مردم تهران درخصوص جدول شماره ۹ لایحه بودجه، گفت: موضوع مطرح شده در خصوص جدول شماره ۹ است که هنوز در صحن بررسی نشده است. این موضوع در کمیسیون تلفیق پیگیری شده و در زمان بررسی اعلام خواهد شد.
 
مهدی کوچک زاده در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۲۸ بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش الزامات مصارف لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ کل کشور در تذکری به رئیس مجلس، گفت: ما پیش از این نامه‌ای با امضای ۱۵۱ نماینده مجلس در مورد جدول شماره ۹ تنظیم کردیم که با موافقت جنابعالی جهت بررسی و اقدام به رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ارجاع داده شد. موضوع نامه این بود که در جدول شماره ۹ به یک سری مراکز کمک شده، اما در عدد‌های آن تقلب شده است. در این جدول صد میلیارد به یک موسسه خصوصی کمک شده بود که با امضای رئیس مجلس قرار بود بررسی شود، اما به ۱۴۰ میلیارد افزایش پیدا کرده و یک موسسه که اصلا در لیست نبوده به جدول اضافه شده است. سوال این است که چه کسی این درخواست را داده است؟ چه کسی موسسه گام، منطقه حفاظت شده ارژن و پریشان و کمک به احداث باغ بانوان را به این جدول اضافه کرده است؟
 
نماینده مردم تهران در مجلس با تاکید بر اینکه مملکتی که پول ندارد این خرج‌ها را نمی‌کند، تصریح کرد: بنده ادعا می‌کنم در این جدول تقلب شده و پای ادعای خود هم ایستاده‌ام. باید ببینیم وقتی که رئیس مجلس به درستی دستور داد که در ایام بودجه افراد غیر از نماینده وارد مجلس نشوند، چه کسی این جدول‌ها را تغییر داده است و در کمیسیون تلفیق با چه مجوزی این موارد تغییر کرده است؟
 
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر این نماینده، گفت: نکته‌ای که شما مطرح کردید مربوط به جدول ۹ ماده واحده و بخش متفرقه‌های لایحه بودجه است که هنوز به بررسی آن نرسیده‌ایم، شما به بنده تهمت می‌زنید که من نخواستم یا نتوانستم این موضوع را پیگیری کنیم، اما آقای توسلی نماینده مردم کبودرآهنگ در مجلس شاهد است که این موضوع با همت او پیگیری شد و رئیس کمیسیون تلفیق هم بابت این موضوع ۲ یا ۳ جلسه برگزار و فهرست را جدا کرد.
 
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تاکید و رویه ما هم بر این است که زمانی که جدول ۹ در صحن بررسی می‌شود و در زمان رأی گیری حتما با اصلاحات رأی گیری شود، تصریح کرد: بنده وظیفه دارم به عنوان رئیس مجلس این موضوعات را دنبال کنم، اما شما هم جداول را با پیوست‌ها اشتباه گرفتید و در حالی که ما هنوز در حال بررسی جدول شماره ۷ هستیم موضوع جدول شماره ۹ که هنوز به بررسی آن نرسیده‌ایم را مطرح می‌کنید. خواهش می‌کنم یک مقدار در اظهارنظر‌ها به ترتیب بررسی جداول و پیوست‌ها توجه داشته باشید، اما در کل اگر بنده اینجا متوجه تخلفی شوم و جلوی آن تخلف را نگیرم از فردی که آن تخلف را انجام داده است، متخلف‌تر هستم. با همین نگاه از روزی که این نامه به بنده داده شد روی آن به رئیس کمیسیون تلفیق دستور بررسی دادم که رئیس کمیسیون تلفیق هم با برگزاری چند جلسه آن را بررسی و فهرست را تفکیک کرده است.
 
وی در پایان گفت: حتی با احتمال اینکه در زمان بررسی امکان دارد به جزئیات تک تک جداول نرسیم، اما اعلام کردیم که اگر تصمیمی گرفتیم حتما با اصلاحات آن باشد تا اگر به مورد دیگری هم در زمان بررسی رسیدیم که یکی اضافه است، اختیار داشته باشیم آن را حذف کنیم. ما اینجا مسئول انجام این کار هستیم و حتما این کار را انجام می‌دهیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دلجویی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثاگران کشور از خانواده شهدا در چهارمحال و بختیاری
روند اجرایی طرح مسکن ملی در پارس آباد
اختصاص ۶۰۰ میلیارد بودجه به طرح های آبخیزداری دماوند
عطرافشانی گلزار شهدای جنگ تحمیلی سوم در نقده
سپاه: مقتدرانه از حقوق ملت ایران در خلیج فارس دفاع می‌کنیم
دستگیری فروشنده سکه و اسکناس جعلی در کلاردشت
برگزاری اینوتکس ۱۴۰۵ در شهریور امسال
توجه ویژه آیت الله سیستانی به وضعیت خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی ایران
تجلیل از پاسداران طبیعت در منطقه خانگرمز تویسرکان
حفظ ذخایر خلیج فارس با بهره برداری مسئولانه
محسن سیفی کفشگری سرپرست بانک ملی ایران شد
احیای کارخانه نساجی شماره یک قائم‌شهر
خلیج فارس، امانت نسل های آینده
دشت شقایق‌ کدکن؛ انعکاس بهشت خدا بر زمین
اجتماع جان فدایان ایران امام رضایی
تایلند به‌دنبال ایجاد پل زمینی در پی محدودیت در تنگه هرمز
سرمایه انسانی؛ محور عبور صنعت مس از شرایط ناپایدار اقتصادی
توزیع جهیزیه به زوج های چرامی به میمنت میلاد امام رضا(ع)
فعالیت گروه خادمیاران رضوی در نیشابور
پیش بینی افزایش دما و وقوع گردوخاک محلی در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)