• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۰۹۱۳
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۶
سیاسی » دولت
رئیس جمهور:

مصمم به اجرای برنامه همکاری راهبردی ایران و روسیه هستیم

رئیس جمهور گفت: مصمم به اجرای سریع و دقیق برنامه جامع همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه هستیم و همچنین، تکمیل طرح‌های مربوط به راهگذرها، فصل جدیدی در روابط و همکاری‌های دو کشور رقم خواهد زد.

مصمم به اجرای سریع برنامه همکاری‌ راهبردی ایران و روسیه هستیم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مسعود پزشکیان، امروز چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ در دیدار سرگئی سیویلف، وزیر انرژی فدراسیون روسیه و هیئت همراه، سطح روابط تهران ـ مسکو را در دوره جدید همکاری‌ها بسیار ممتاز و رو به گسترش، توصیف و از شتاب‌گیری تعامل دوجانبه، ابراز خرسندی کرد.

رئیس‌جمهور با توجه به برگزاری نشست‌های متعدد خود با رئیس جمهور روسیه از ابتدای آغاز به کار دولت، اظهار داشت: در همه این دیدار‌ها، تصمیم‌های مهم و راهبردی گرفته شده است که منافع مشترک دو کشور و دو ملت را تأمین می‌کند و افق‌های جدیدی پیش‌ روی روابط تهران ـ مسکو گشوده است.

پزشکیان با تأکید بر عزم جدی جمهوری اسلامی ایران برای اجرای برنامه جامع همکاری‌های راهبردی دو کشور، گفت: مصمم هستیم که این برنامه را با قدرت، سرعت و دقت، عملیاتی کنیم. در همه عرصه‌های توافق‌شده از جمله حمل‌ و نقل، انرژی، نفت و گاز، کشاورزی و محصولات غذایی و همکاری‌های دفاعی و امنیتی، اجرای برنامه با شتاب مطلوب در حال پیگیری است.

رئیس جمهور تصریح کرد: هر هفته، پیشرفت این برنامه را دنبال می‌کنم؛ وزیران نفت، جهاد کشاورزی و نیرو نیز به‌طور ویژه، مأموریت پیگیری و سرعت در اجرای تعهدات مشترک را بر عهده دارند.

پزشکیان، تکمیل طرح‌های مشترک، به‌ویژه در عرصه راهگذرهای حمل و نقل کالا را زمینه‌ساز گشایش فصلی نوین و جهشی در روابط همه‌جانبه دو کشور دانست و اظهار امیدواری کرد که توسعه تعامل گسترده ایران و روسیه، آثار مثبت و پایداری بر اقتصاد منطقه داشته باشد.

رئیس جمهور با توجه به رویکرد‌های یکجانبه‌گرایانه برخی قدرت‌ها، تأکید کرد: کشور‌های منطقه باید روابط خود را چنان گسترش دهند که نیازی به دخالت بازیگران فرامنطقه‌ای برای تعیین تکلیف در این منطقه، نداشته باشند.

وزیر انرژی روسیه در این دیدار، ضمن ابلاغ سلام گرم رئیس‌ جمهور این کشور به آقای پزشکیان، گزارشی از برگزاری نوزدهمین گروه مشترک همکاری‌های اقتصادی دو کشور، ارائه کرد و نتایج آن را مثبت و ثمربخش دانست.

سرگئی سیویلف با بیان اینکه سال گذشته میلادی در روابط تهران ـ مسکو، پربار بوده است، مهم‌ترین دستاورد این دوره را تحکیم پیوند‌های دوستانه و توسعه همکاری‌های مشترک دانست و گفت: ولادیمیر پوتین، روابط با جمهوری اسلامی ایران را برای روسیه، بسیار مهم می‌داند.

سیویلف، همچنین مراتب همدردی عمیق دولت و ملت روسیه با دولت و ملت ایران را در پی اقدامات تروریستی آمریکایی ـ صهیونیستی اخیر و جان‌باختن شماری از شهروندان ایرانی، ابراز داشت.

وزیر انرژی روسیه با بیان اینکه ما اطمینان داریم که این اقدامات با طراحی مخالفان انجام شده است، تصریح کرد: کشورمان، همکاری‌های گسترده خود با ایران را ادامه خواهد داد و با صراحت اعلام می‌کنیم که هیچ‌کس قادر نخواهد بود به روابط راهبردی ایران و روسیه، آسیب بزند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم کاترینا قهرمان مسابقات فوتسال جام فجر در سراب
پایان اولین دوره مسابقات قهرمانی روستایی ویژه جانبازان و توان‌یابان گیلان در سنگر
آمادگی کامل منطقه اهواز برای تأمین سوخت نوروزی 
چهار خطه شدن مسیر پل مقاومت شهدا تا هریس
تمدید مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تمدید بخشودگی ۷۰۰ میلیون تومانی جرایم مالیاتی تا ۱۴ اسفند
تامین حدود ۶۷۰ تن میوه و خرمای تنظیم بازار در آذربایجان شرقی
آغاز سرمایه‌گذاری‌های صنعتی در منطقه ویژه جازموریان در آینده نزدیک
آتش در تالاب انزلی فروکش کرد
بازدید معاون رئیس‌جمهور از سردخانه محصولات کشاورزی جیرفت
آزاد‌سازی اراضی ملی در لاهیجان
پیش بینی بارش های پراکنده در ارتفاعات سمنان
تلاش‌ها برای مهار آتش سوزی تالاب انزلی
صعود چهار نماینده آذربایجان شرقی به مرحله دوم لیگ فوتبال مناطق کشور
احداث سومین شهرک صنعتی در ملکان
دومین رویداد ۲۴ ساعته «طنین» ویژه بانوان رسانه‌ای در یاسوج
جریمه میلیاردی فرجام مشاور املاک متخلف در رشت
حریق در تالاب انزلی
رمضان ماه خدا بخشش و رحمت آمد
رهاسازی ۶ بهله پرنده شکاری تیمارشده در طبیعت استان البرز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
تمرین آزادسازی کشتی ربوده شده در رزمایش ایران و روسیه
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و عربستان سعودی 
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
پایان موفق رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه در جنوب ایران
روسیه: حمله مجدد به ایران بازی با آتش است
پیش بینی رگبار باران در برخی مناطق
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)