• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۳۴۴۸۲
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۹
خراسان رضوی » اجتماعی

مراسم احیای شب نوزدهم ماه رمضان در مشهد

مراسم احیای شب نوزدهم رمضان، بامداد دوشنبه (۱۸ اسفند) با حضور زائران و مجاوران در حرم مطهر رضوی برگزار شد.

مراسم احیای شب نوزدهم ماه رمضان در مشهد

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی همپای سایر ایرانیان دیشب از ساعات ابتدایی بعد از افطار در صحن و رواق‌ها در فضایی معنوی دست‌ها به آسمان بلند کرده و نه تنها برای عزت و سربلندی ملت و کشور ایران و سربازان غیور این مرز و بوم، بلکه برای آرام و قرار دل‌ها و تداوم مسیر مقتدایشان و نظام اسلامی دعا کردند. 

نوای «الهی العفو و الغوث الغوث» در تمام صحن و سرا‌ها پیچیده و شب‌زنده داران با چشمانی‌تر از ایزد منان پیروزی جبهه اسلام و ایران مقتدر را در جنگ تحمیلی و تجاوز رژیم جانی صهیونیستی و آمریکای جنایتکار فریاد زدند.

زائران و مجاوران بارگاه رضوی دعای پرفیض جوشن کبیر را با سوز دل نجوا کرده و خدا را به نام‌های اعظمش قسم دادند که مومنان را از آتش و گرفتاری‌های دنیا و آخرت نجات دهد.

«مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسراییل، حیدر حیدر و ما تشنه خونیم - به خونخواهی رهبر» شعار‌هایی بود که در بخش‌های مختلف مراسم احیای شب نوزدهم ماه رمضان توسط زائران و مجاوران سرداده شد.

در این مراسم نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در سخنانی (قبل از اعلام نام رهبر جدید انقلاب) اظهار کرد: امسال درحالی شب قدر را می‌گذرانیم که دلهایمان در سوز و گداز داغ عزیزترین عزیزانمان حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به سرمی‌برد.

آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی افزود: مظلومیت مولای مومنان امیرالمومنان در اجتماعات خیابانی مردم در این شب‌ها نمود دارد.

امام جمعه مشهد ادامه داد: روزی که حضرت محمد مصطفی (ص) از دنیا رفتند منافقان به اتهام خشونت حضرت علی (ع) را در خلافت و حکومت کنار زدند و در خانه آن حضرت را آتش زدند که نشان از مظلومیت مولا دارد.

وی افزود: دشمن قصد داشت با بهره‌گیری از اغتشاشات، تهاجم نظامی و تجزیه کشور این نظام را ساقط کند ولی با حضور پرعظمت مردم در حمایت از ولایت تمام نقشه‌های شوم‌شان نقش برآب شد و این موضوع و مقاومت باید استمرار داشته باشد.

امام جمعه مشهد اضافه کرد: مردم کوفه استمرار به مقاومت نداشتند و حضرت علی (ع) را تنها گذاشتند و این خود نشان از مظلومیت حضرت دارد.

علم‌الهدی اظهار کرد: همچنین پس از شهادت امیرالمومنین (ع) جفا در حق آن حضرت ادامه داشت.

وی ادامه داد: امشب عزای حضرت علی (ع) و شب قدر است، شبی که فرزندان آن حضرت از پدر می‌خواستند که به مسجد نرود، دست به دامن این امام مظلوم شده و از درگاه خداوند می‌خواهیم تا در رحمت الهی به رویمان گشوده شود.

پس از این سخنرانی، خاتمه مراسم احیا به سرگرفتن قرآن و طلب پیروزی ملت ایران و نظام اسلامی و رقم خوردن بهترین مقدرات از درگاه الهی بود.

دیشب همچنین با توجه به فعالیت بیش از ۲۰۰ مسجد مشهد به عنوان هسته مقاومت محله، مراسم شب قدر در خیابان‌ها و معابر اطراف مساجد در بیش از ۱۰۰ نقطه شهر برگزار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دلجویی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثاگران کشور از خانواده شهدا در چهارمحال و بختیاری
روند اجرایی طرح مسکن ملی در پارس آباد
اختصاص ۶۰۰ میلیارد بودجه به طرح های آبخیزداری دماوند
عطرافشانی گلزار شهدای جنگ تحمیلی سوم در نقده
سپاه: مقتدرانه از حقوق ملت ایران در خلیج فارس دفاع می‌کنیم
دستگیری فروشنده سکه و اسکناس جعلی در کلاردشت
برگزاری اینوتکس ۱۴۰۵ در شهریور امسال
توجه ویژه آیت الله سیستانی به وضعیت خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی ایران
تجلیل از پاسداران طبیعت در منطقه خانگرمز تویسرکان
حفظ ذخایر خلیج فارس با بهره برداری مسئولانه
محسن سیفی کفشگری سرپرست بانک ملی ایران شد
احیای کارخانه نساجی شماره یک قائم‌شهر
خلیج فارس، امانت نسل های آینده
دشت شقایق‌ کدکن؛ انعکاس بهشت خدا بر زمین
اجتماع جان فدایان ایران امام رضایی
تایلند به‌دنبال ایجاد پل زمینی در پی محدودیت در تنگه هرمز
سرمایه انسانی؛ محور عبور صنعت مس از شرایط ناپایدار اقتصادی
توزیع جهیزیه به زوج های چرامی به میمنت میلاد امام رضا(ع)
فعالیت گروه خادمیاران رضوی در نیشابور
پیش بینی افزایش دما و وقوع گردوخاک محلی در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)