پخش زنده
امروز: -
خبرهای کوتاه از نقاط مختلف استان کردستان در یک بسته خبری گردآوری شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز کردستان، مدیر کل ارشاد اسلامی کردستان با حضور در شهر بانه با خانواده شهیدان جنگ رمضان و هنرمندان این شهر دیدار و گفتوگو کرد.
همزمان با اجرای پویش سراسری در کشور، آیین کاشت نهال به یاد دختران شهید مدرسه میناب در بیجار برگزار شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بانه گفت: ۹۶ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در سال گذشته از طریق مرز سیرانبند بانه به خارج از کشور صادر شد.
فرجی افزود: در ۱۵ روز نخست فروردین ۱۴۰۵ نیز ۲ هزار و ۵۰۰ تن محصول کشاورزی از طریق این مرز صادر شده که نشاندهنده تداوم روند صادرات و ظرفیت بالای این پایانه مرزی است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان گفت: بیش از ۳۸ درصد خسارت ناشی از آتشسوزی رخ داده در سال گذشته در مناطق حفاظتشده استان مربوط به منطقه شاهو و کوسالان بوده است.