پخش زنده
امروز: -
اختتامیه جشنواره بین المللی امام رضا (ع) امسال در شب میلاد علی بن موسی الرضا اجرا نخواهد شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرعامل بنیاد بین المللی فرهنگی - هنری امام رضا (ع) گفت: امسال به دلیل جنگ تحمیلی آمریکایی- صهیونی علیه ایران و برگزار نشدن بخشی از برنامه های جشنواره امام رضا(ع)، مراسم اختتامیه آن که هر سال همزمان با دهه کرامت در شب میلاد حضرت رضا (ع) در مشهد برای جمع بندی و تجلیل از برگزیدگان برگزار می شد به تعویق افتاده است.
فرشید فلاح با اشاره به تصمیم گیری در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای جایگزینی برنامه هایی ویژه در دهه کرامت، افزود: طبق تصمیمی که در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گرفته شده است، جشن های دهه کرامت که امروز همزمان با سالروز میلاد حضرت معصومه (س) در حرم ایشان آغاز شد، با محوریت موکب هایی برگزار خواهد شد که در شب های اقتدار امت برای خدمت رسانی به تجمعات مردمی برپا می شوند. در واقع این موکب ها، میزبان برگزاری جشن های دهه کرامت خواهند بود.
وی ادامه داد: هم اکنون در وزارت ارشاد در حال بررسی و تصمیم گیری نهایی برای جایگزینی برنامه ویژه شب میلاد امام رضا (ع) در مشهد هستیم تا بتوانیم برنامه ای مناسب را در این شب برگزار کنیم.
اختتامیه جشنواره بین المللی فرهنگی - هنری امام رضا (ع) که به اختصار جشنواره بین المللی امام رضا (ع) خوانده می شود هر ساله در شب میلاد علی بن موسی الرضا در استان های مختلف ایران و همچنین بیش از ۷۷ کشور جهان، اجرا می شود.
بنیاد امام رضا (ع) در مشهد مستقر است.