• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۷۸۸۹۰
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۴۳
سیاسی » دولت

عارف: امنیت خلیج فارس، موضوع غیرقابل معامله دولت و ملت ایران است

معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه امنیت خلیج فارس، موضوع غیرقابل معامله دولت و ملت ایران است، خطاب به همسایگان جنوبی خود در این پهنه آبی تاکید کرد: زمان عبور از تکیه‌گاه‌های پوشالی و تغییر محاسبات راهبردی فرا رسیده است.

عارف: امنیت خلیج فارس، موضوع غیرقابل معامله دولت و ملت ایران است

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما؛ محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور در پیامی به مناسبت روز ملی خلیج فارس، ضمن تبیین دکترین امنیت ملی ایران در این خلیج راهبردی، ضمن هشدار به قدرت‌های مداخله‌گر، خطاب به کشور‌های همسایه تاکید کرد که زمان تغییر محاسبات و عبور از تکیه‌گاه‌های پوشالی فرامنطقه‌ای فرا رسیده است.

عارف در این پیام با ترسیم جایگاه ایران به عنوان «برادر بزرگ‌تر» و لنگرگاه ثبات منطقه، صلح پایدار را تنها در سایه همگرایی بومی و اقتدار مشترک کشور‌های حوزه خلیج فارس میسر دانست.

در متن پیام معاون اول رئیس‌جمهور آمده است: روز ملی خلیج فارس در تقویم افتخارات ملت ایران، فراتر از یک یادمان تاریخی، نماد تغییرناپذیر اراده حاکمیتی و مظهر اقتدار ملی ماست.

وی افزود: امروز این خلیج راهبردی، نه فقط شاهرگ اقتصاد جهان، بلکه آزمون‌گاه غیرت ملتی است که امنیت را نه با تمنا از بیگانگان، بلکه با اتکا به سرانگشتان مقتدر فرزندان خود در نیرو‌های مسلح به دست آورده است.

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه در شرایط حساس کنونی که منطقه در آستانه تحولات بزرگ قرار دارد، تصریح کرد: امنیت خلیج فارس، موضوع غیرقابل معامله دولت و ملت ایران است.

عارف ادامه داد: خطاب به همسایگان جنوبی خود در این پهنه آبی تاکید می‌کنیم که زمان عبور از تکیه‌گاه‌های پوشالی و تغییر محاسبات راهبردی فرا رسیده است.

در بخش دیگری از این پیام آمده است: تاریخ بار‌ها به اثبات رسانده است که قدرت‌های فرامنطقه‌ای و در راس آنها آمریکا، تنها به دنبال منافع استعماری خود بوده و در بزنگاه‌های سخت، شرکای خود را رها خواهند کرد.

وی یادآور شد:جمهوری اسلامی ایران به عنوان لنگرگاه ثبات و برادر بزرگ‌تر منطقه، دست دوستی و برادری خود را به سوی شما دراز می‌کند. ما معتقدیم امنیت این منطقه تنها با همگرایی کشور‌های حوزه خلیج فارس و بدون دخالت قوای بیگانه تامین خواهد شد.

معاون اول رئیس جمهور افزود: پیوند با ایران مقتدر، تضمین‌کننده صلح پایدار و شکوفایی اقتصادی است؛ چرا که سرنوشت ما به حکم جغرافیا و آیین، به یکدیگر گره خورده است.

وی تصریح کرد: ما با تکیه بر انسجام ناگسستنی ملت، صلح را در سایه قدرت و ثبات را در پرتو اقتدار معنا می‌کنیم. خلیج فارس همیشه فارس باقی خواهد ماند و اجازه نخواهیم داد هیچ بدخواهی، امنیت این خانه مشترک را دستمایه محاسبات غلط خود قرار دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع مادر شهید جهانگیر پناهنده در کیان
به یاد شهدای والامقام کارگری
آغاز پویش به عشق رهبر عزیزمان می‌بخشم در خوزستان
خسارت جنگ تحمیلی سوم به حوزه گردشگری اصفهان
جنگ تحمیلی سوم، نقطه عطف تاریخی و پیچ بزرگ تحولات جهانی
مردم امام رضایی شهرستان باشت میزبان پرچم رضوی
خلیج فارس مرهون روحیه رئیسعلی و میرمهنا
میزبانی سروش‌پلاس از ۵۰۰ هزار جلسه برخط روزانه و ۱۶ هزار مدرسه
اعضای بدن، هدیه فوتبالیست رامهرمزی به بیماران نیازمند
رونمایی از سلاح‌ های اهدایی وزارت اطلاعات به موزه حرم مطهر رضوی
جانبازان ستون‌های عزت و امنیت ملت ایران هستند
پشتیبانی از انقلاب اسلامی در رزمایش جان فدا
سیاست تعامل ایران با کشور‌ها بر پایه احترام متقابل است
اهدای ۱۳۵ واحد خون در عجب‌شیر
بسته حمایت از صنعت گردشگری آسیب دیده از جنگ
دسترسی برابر به منابع فرهنگی از طریق نمایشگاه مجازی کتاب
جوان یزدی در تولد مادرش، آزادی زندانی غیرعمد را هدیه داد
روایتی از نسل‌هایی که کنار هم ایستاده‌اند
تولید کالای منحصر‌به‌فرد بازار‌های جهانی در سربیشه
اعزام هیئتی از سوی آیت‌الله سیستانی برای دلجویی از خانواده شهدا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)