آغاز عملیات اجرایی طرح فیبرنوری در شهر ایلام
با هدف ارتقای کیفیت زیرساختهای نوین مخابراتی و تسهیل در ارائه سرویسها و خدمات مخابراتی، عملیات اجرایی طرح بزرگ برگردان از شبکه مسی به شبکه فیبر نوری در شهر ایلام آغاز شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ «نبی پور» مدیر مخابرات منطقه ایلام با اشاره به آغاز طرح ملی اجرای فیبر نوری و تغییر در شبکه مخابرات اظهار داشت: با تمهیدات انجام شده در راستای ارتقای زیرساختهای ارتباطی و حرکت به سمت اقتصاد دیجیتال با افزایش سطح خدماتدهی به مردم استان و همچنین واگذاری سرویسهای دسترسی شبکه به ادارات، سازمانها و صاحبان کسب و کارها، و متنوع سازی سبد سرویسهای مخابراتی مصمم هستیم مطابق زمانبندی انجام شده، با اجرای طرحهای متعدد در کوتاهترین زمان، طرح ملی فیبر نوری را اجرا نماییم.
مدیر مخابرات منطقه ایلام؛ با اشاره به اهمیت پایداری و سرعت اینترنت فیبرنوری (FTTH) بیان کرد: با اجرای این طرح و جایگزینی شبکه فیبر نوری به جای شبکه مسی (حذف شبکه سنتی)، شاهد پایداری ارتباطات، کاهش چشمگیر تأخیر در تبادلات دادهای، افزایش امنیت شبکه، افزایش تعداد و کیفیت مشترکان اینترنت ثابت پرسرعت خواهیم بود.