• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۶۸۰۸۷
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۹
اجتماعی

پیگیری اعتراض فوتبالی ایران

پیگیری پرونده اعتراض ایران به دوپینگی بودن بازیکن تیم ملی عراق تا قیمتهای نجومی که اسب سواری را به ورزشی برای افراد خاص تبدیل کرده است از جمله موضوعاتی بود که خارج از گود این هفته به آنها پرداخت.

به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر ، در هفته ای که گذشت ورزشکاران کشورمان دیداری صمیمانه با رهبر معظم انقلاب داشتند. اما  نکته ای در سخنان مقام معظم رهبری در این دیدار مطرح شد که باید مورد توجه بسیاری از جمله اهالی ورزش باشد.
ایشان در بخشی از سخنان خود ضمن اشاره به پرهیز از تخلف در عرصه‌های ملی و  بین‌المللی ورزشی، از لزوم دوری از هرگونه ملاحظه و سهل انگاری در برخورد با متخلفان سخن به میان آوردند.
خارج از گود پس از پرداختن به این موضوع در بخش دوم به پرونده اعتراض ایران به بازیکن دوپینگی تیم ملی عراق اشاره کرد.
قائم مقام دبیرکل ستاد ملی مبارزه با دوپینگ ایران در این خصوص به خبرنگار واحد مرکزی خبر می گوید: ما از علا عبدالزهرا بازیکن تیم ملی عراق در زمانی که در عضویت باشگاه تراکتورسازی تبریز بود، تست دوپینگ گرفته بودیم اما زمانیکه آزمایشگاه کلن نتیجه دوپینگ وی را مثبت اعلام کرد ، این بازیکن به عضویت پلیس عراق در آمده بود و برای همین ما مدارک او را به بخش پزشکی فیفا دادیم تا ماجرا از طریق فدراسیون فوتبال عراق پیگیری شود تا اینکه چهارشنبه گذشته بعد از مشخص شدن رویارویی ما با عراق نامه ای با امضای دکتر سجادی معاون وزیر ورزش به فیفا داده ایم.
نصیرزاده رییس کمیته قوانین و تدوین مقررات فدراسیون فوتبال هم در این خصوص گفت :  قوانین فیفا می گوید اگر تیمی از بازیکن غیرمجاز استفاده کند ،  بازی سه بر صفر اعلام می شود و با تیم متخلف هم برخورد می شود.
 مدارک بسیار مستند و قوی
علی کفاشیان رییس فدراسیون فوتبال اما در مورد این پرونده می گوید: ما از دیروز لایحه ای با همه مدارک بسیار مستند و قوی که هیچ خدشه ای در آن وجود ندارد آماده و برای کمیته انضباطی و کمیته پزشکی ای اف سی ارسال کردیم و حتی آنها به ما اعلام کردند که تا اعلام نتیجه تیم ما در استرالیا بماند.به ما اعلام کرده اند که تا فردا حدود ساعت 10 استرالیا که به وقت محلی ما حدود 3 بامداد خواهد بود نتیجه اعلام می شود.
در بخش بعدی ، خارج از گود به تبدیل شدن اسب سواری به ورزشی برای فرادستان و آدم های خاص اشاره کرد .
یکی از از مالکان اسب در این خصوص به دوربین خارج از گود می گوید:  قیمت این اسب بالای چهار میلیارد تومان است. و ماهی 50 میلیون تومان هزینه نگهداری آنهاست.
در بخش بعدی ، خبرنگار خارج از گود  با انتقاد از  تیمور غیاثی مدیر تیم های ملی دوومیدانی که با حضور در برنامه سوت شبکه رادیو و تلویزیونی وابسته به CIA از این شبکه تمجید کرده است می گوید:آقای غیاثی شما با این همه تجربه، خبر از عداوت چنین شبکه هایی با ملت ایران ندارید؟ از شما بعید است که برای دشمنان این آب و خاک آرزوی های اینچنینی داشته باشید.
اما  خارج از گود در بخش پایانی با پخش تصاویر حاشیه دیدار فوتسال فردوسی مشهد و تاسیسات دریایی تهران به اتفاقات ناخوشایند فوتسال می پردازد. اتفاقاتی که این روزها تبدیل به سریالی تکراری شده است و گویا پایانی بر آن نیست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
آمادگی دستگاههای مختلف استان قم برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
تحصیل هزار و ۱۰۰ طلبه در ۱۴ مدرسه علمیه لرستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
صدور ۲۱۰ هزار دادخواست علیه دشمن صهیونی و آمریکا
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
همبستگی پاکستانی ها با ایران 
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)