• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۸۸۸۲۴
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۳۹
صفحه نخست » عمومی

تاکید موافقان ومخالفان توافق بر توانایی‌ ایران

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: موافقان و مخالفان توافق در مناظره‌های سیاسی دنیا بر توانایی‌های ایران تأکید می‌کنند که این حقیقت کشور است.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام، آقای هاشمی رفسنجانی تلاش امپراتوری رسانه‌ای و لابی صهیونیست‌ها را برای شکست توافق دانست و افزود: همه باید هوشیار باشیم تا مزاحمان در مسیر عقلانیت سیاسی ایران مانع‌تراشی نکنند.
وی درباره رفتار و گفتار مانع‌تراشان، گفت: یک اقلیت محدود با تریبون و زبان حرف‌می‌زنند که اگر انتقاد باشد خوب است، اما می‌بینید که رویکرد آنها تخریبی است.
رئیس هیئت مؤسس و هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی که صبح امروز در دیدار رئیس، مدیران و اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب سخن می‌گفت، در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه وارد مرحله جدیدی در برنامه‌ریزی‌های دانشگاه آزاد اسلامی شده‌ایم، به تشریح اوضاع دانشگاه‌ها در سال‌های اول پیروزی انقلاب پرداخت و افزود: یکی از مشکلات‌ ما صف طولانی پشت کنکوری‌ها بود که جوانان، خانواده‌ها و جامعه را افسرده می‌کرد.  
آقای هاشمی رفسنجانی با یادآوری مباحث مسئولان آن سال‌ها برای حل این مسئله، گفت: به این نتیجه رسیدیم که باید به اقیانوس مردم تکیه کنیم، اما فضای جامعه، تقویت بخش خصوصی، به‌خصوص در مسائل آموزشی را نمی‌پسندید.
وی با بیان خاطره جلسه خود با امام (ره) برای تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی، اظهار داشت: وقتی کمی توضیح دادم، پسندیدند و گفتند بروید شروع کنید و من هم حمایت می‌کنم که علاوه بر حمایت‌های معنوی، یک میلیون کمک کردند که بسیار بابرکت بود.
رئیس هیئت مؤسس و هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی، پس از توضیح سیر تدریجی تأسیس و توسعه واحدهای این دانشگاه در سراسر کشور، به شرایط کنونی اشاره کرد و افزود: نیاز آن روزهای جامعه در مقاطع کاردانی و کارشناسی، امروز به مقاطع عالی رسیده که ذات تحصیل در این مقاطع تحقیق و پژوهش است.
وی با ابراز خرسندی از وجود شخصیت‌های علمی ارزشمند ایرانی در داخل و خارج، به بیان مصادیقی از دانشمندان ایرانی پرداخت و گفت: ایرانی‌های خوش‌استعداد، با تمدنی دو، سه هزار ساله، به شکل طبیعی رشد علمی دارند و تازه‌ترین نمونه آن تیم دیپلماسی ما هستند که در مقابل بزرگان دیپلماسی شش قدرت جهانی، از حق ایران دفاع کردند.
آقای هاشمی رفسنجانی، استعدادهای درخشان را محدود به مردان ایرانی ندانست و افزود: زنان ایرانی هم پس از انقلاب ثابت کرده‌اند که اگر به آنان میدان بدهند و با بهانه‌های افراطی، مانع‌تراشی نکنند، می‌توانند پا به پای مردان در علم و دانش کار کنند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر اینکه «اگر مدیریت کشور عاقلانه باشد»، گفت: ایران ظرفیت این را دارد که در زمانی کوتاه، تمام فارغ‌التحصیلان را مشغول به کار کند.
وی به 11 هزار آزمایشگاه و کارگاه در دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور اشاره کرد و افزود: مجموعه اینها با عنوان "ساها" در فضای مجازی در خدمت محققان و پژوهشگران است.
آقای هاشمی رفسنجانی بومی‌گزینی را ویژگی ممتاز دانشگاه آزاد اسلامی برای مردم همه نقاط کشور خواند و گفت: خانواده‌ها با خیال راحت و خاطری آسوده، فرزندان و به خصوص دختران خود را به تحصیل می‌فرستند.
رئیس هیئت مؤسس و هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی به برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی برای تأسیس پژوهشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و افزود: تحقیقات برای جامعه مهم است تا مباحث نظری را به مرحله کاربردی برسانند که علاوه بر کمک به کشور، سطح دانشگاه را بالا می‌برد.
وی به امتیازات ایران در مقایسه با دیگر کشورها اشاره کرد و گفت: در دنیا دو، سه کشور مثل ایران هستند که دارای کلکسیونی از همه منابع طبیعی هستند.
آقای هاشمی رفسنجانی با برشمردن ویژگی‌های جغرافیایی ایران در منطقه راهبردی دنیا و خاورمیانه، اظهار داشت: می‌توانیم با سیاست خارجی عاقلانه و پرهیز از شعارهای افراطی، از آسمان و دریا و خاک کشور برای عبور و مرور هواپیماها، خطوط انتقال انرژی و خطوط ارتباطی درآمدزایی کنیم.
وی به برنامه‌های دولت خود در دوران سازندگی و اشتیاق همسایگان شمال و جنوب در جهت همکاری با ایران اشاره کرد و گفت: ذره ذره خاک ایران و دریاهای کشور در شمال و جنوب، بسیار بسیار ارزشمند هستند.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بر شمردن امتیازات بندرهای جنوبی ایران افزود: سواحل جنوبی کشور ظرفیت خلق و تقویت یک تمدن را با همه نیازهای امروز بشری دارند و نیاز به برنامه‌ریزی است.
آقای هاشمی رفسنجانی کم‌آبی را مشکل امروز و آینده کشور دانست و با اشاره به طرح‌های آزموده شده دنیا گفت: قشر دانشگاهی و دانشجویان باید با تحقیق و پژوهش، نکات مثبت و منفی دستگاه‌های آب‌شیرین‌کن را بررسی و از بهترین‌ها در کشور استفاده کنند.
رئیس هیئت مؤسس و هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی، مهندسی کردن و تجاری‌سازی طرح‌های آزمایش شده دانشگاه‌ها را برای کشور مهم خواند و افزود: دانشگاه آزاد نظام مالی تولید انبوه طرح‌های مفید را آماده کرده و با امکاناتی که فراهم آورده، موقعیتی مناسب برای گسترش طرح‌ها و ایجاد تحول است.
در آغاز این دیدار، خانم امینه احمدی، رئیس دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی و آقای محمدرضا اسلامی، مدیر گروه واحد مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب ضمن بیان دیدگاه‌ها و نظرهای خود به ارائه درخواست‌هایشان مبنی بر برابری حقوق و مزایای اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی با دانشگاه‌های دولتی و تسریع در ارتقای مرتبه استادان و ارائه خدمات بهتر به دانشجویان پرداختند.
همچنین آقای احمد شمس، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب به ارائه گزارشی کامل از فعالیت‌های این واحد از ابتدا تاکنون پرداخت و چشم‌انداز این دانشگاه در سال‌های آینده را تبیین کرد.     
قبل از سخنرانی آقای هاشمی رفسنجانی، لوح تقدیر استادان، کارکنان، مدیران و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب تقدیم رئیس هیئت مؤسس و هیئت امنای این دانشگاه شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری جلسه پیشگیری از وقوع جرم شهرستان بم
یادواره شهدای فهرج و سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
سیل و طوفان در فهرج: خسارت 63 میلیارد تومانی به زیرساخت‌ها
 ارادت عموم مردم منطقه به شهید سلیمانی
درخشش نقشه‌برداران ثبت استان کرمان در اولین المپیاد ملی حدنگاریظ
حضور دوچرخه سوار تبریزی در مسابقات کاپ آزاد آسیایی مالزی
تبیین سیاست های اقتصادی دولت نیازمند همراهی دانشگاه هاست
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
احیای قنات مصرآباد خدابنده با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد ریالی
آذربایجان شرقی ظرفیت بالایی در ورزش دارد
تخصیص ۱۲۷ هکتار زمین برای طرح های تجدیدپذیر در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ دی ۱۴۰۴
دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی در کرمان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
الحاق اراضی در تمام شهرستان‌های استان زنجان در دست انجام است
اوقات شرعی اهواز، ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۷ دی ۱۴۰۴ به افق قم
موفقیت علمی زمانی ماندگار است که با اخلاص همراه باشد
محبت به امیرالمومنین حقیقتی برخاسته از معرفت
برخورد قطار خاش–زاهدان با واگن باری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
شیوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دانشگاه آزاد اسلامی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۶ دی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۱ نظر)
ضرورت تدبیراندیشی برای افزایش جمعیت سالمند ایران در آینده  (۱ نظر)