• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۹۹۳۹۷۰
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۴ - ۰۶:۳۴
بین الملل » آمریکا
جان کربي

از ديدن تصاوير تفنگداران آمريکايي لذت نبرديم

سخنگوي وزارت خارجه آمريکا، اقدام ايران در نشان دادن تصاوير تفنگداران آمريکايي را نامناسب توصيف کرد.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما؛  کربي در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اينکه آيا انتشار تصاوير تفنگداران آمريکايي باعث نگراني يا تحقير آمريکا شده است يا نه؟ گفت: منظور شما از اين سوال اين است که وقتي ملوانان (تفنگداران) ما زانو زده اند و تفنگها به سوي آنان نشانه رفته است بايد نگران باشيم؟ هيچ کشوري به اندازه آمريکا در خاورميانه نيرو ندارد، غير از آمريکا، بعد از جنگ جهاني دوم در اين منطقه نيز حضور دريايي ندارد، البته صحبت من نيروهاي خارج از منطقه است و حتي ايرانيان نيز به اندازه آمريکا قدرت نظامي ندارند.
وي افزود: حضور ما در منطقه قدرتمند است و قرار نيست از ميان برود. اين آمريکاست که نه فقط با داعش درگير است بلکه ائتلافي از شصت و پنج کشور را ايجاد کرده است.
کربي ادامه داد: اين به عهده نيروي دريايي است که درباره تصميم اين نيروها (که به اسارت ايران در آمدند) تصميم بگيرد و اين کار را مي کند. همانطور که گفتم، کسي دوست ندارد اين تصاوير را ببيند و ما نيز در اينجا از ديدن آنها لذت نبرديم. قطعا نيروي دريايي نيز چنين حسي نداشت ولي اجازه بدهيم آنها روي اين موضوع کار کنند، ببينند چه روي داده و بعد موضوع را پيش ببرند.
وي افزود: وظيفه ما در وزارت امور خارجه، تمرکز و پيشبرد ديپلماسي قوي در منطقه در خصوص مسائل عمده بسياري است. براي ما جاي خرسندي است که توانستيم با ابزارهاي ديپلماتيک، اين موضوع را خيلي سريع و با امنيت خاتمه دهيم. 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

سخنگوي وزارت خارجه آمريکا درباره گفته اش مبني بر اينکه «ما در حال جنگ با ايران نيستيم و موضوع اجرا شدن کنوانسيون ژنو، بحث انگيز است» نگرش وزارت خارجه است يا نه؟ گفت: البته من وکيل نيستم و نمي دانم اين کنوانسيون مي تواند اجرا شود يا نه ولي روشن است که اين کنوانسيون براي دوران جنگ است و ما در حال جنگ با ايران نيستيم. 
کربي بار ديگر تاکيد کرد: ما در حال جنگ با ايران نيستيم و از اين رو دشوار است تصور کنيم که چگونه کنوانسيون ژنو در اين خصوص اجرا مي شود؛ اگر چنين اتفاقي روي دهد، مي توانيم موارد و نگراني هاي مربوطه را در اين خصوص به اجرا بگذاريم ولي بهرحال ما با ايران در جنگ نيستيم. 
سخنگوي وزارت امور خارجه آمريکا افزود: البته شکي نيست که اين اقدامي بي فايده است و ما آن را اقدامي مناسب نمي دانيم. اين کار، باعث کاهش تنش ها نمي شود و استفاده از آن به عنوان ابزاري تبليغاتي، اقدامي نادرست است. از اين رو مي توان اين سخن را با اطمينان گفت زيرا کسي نمي خواست شاهد چنين چيزي باشد. 
وي درباره اينکه ممکن است با انتخابات در آمريکا، رابطه بين ظريف و کري که به گفته وي بسيار مفيد است، با آمدن دولت جديد در آمريکا از ميان برود و بايد کاري براي نهادينه کردن آن انجام داد گفت: البته نمي توان انکار کرد که اين مساله ممکن است ولي با توجه به نبود روابط ديپلماتيک بين ايران و آمريکا، نمي دانم بايد چگونه به اين سوال پاسخ بدهم. اين کانال ارتباطي بسيار مفيد است و در اين خصوص ( تفنگداران آمريکايي) بسيار مفيد بود. 
کربي افزود: تصميم گيري ها درباره انتخابات در اينجا (آمريکا) يا تصميم گيري ها درباره انتخابات در آنجا (ايران) به عهده مردم اين کشورهاست و پيش بيني پيامدهايي که اين انتخابات به مسائلي فراتر از جمله روابط ايران مي گذارد، دشوار است. 
سخنگوي وزارت امور خارجه آمريکا بار ديگر در پاسخ به سوال خبرنگاري که مي گفت در متن کنوانسيون، صحبتي از جنگ نشده است. گفت: کنوانسيون ژنو در زمان جنگ  بين کشورها کابرد دارد و ما در حال جنگ با ايران نيستيم. از اين رو دشوار است که بدانيم چگونه بندهاي کنوانسيون ژنو مي تواند در اينجا به اجرا درآيد يا موضوع نقض آنها را مطرح کنيم. ما در حال جنگ با ايران نيستيم. اگر ما در حال جنگ با ايران بوديم، در اين صورت پاسخ مثبت بود. 
کربي افزود: شکي نيست که برجام کانالهايي را ايجاد کرده است که توانسته ايم از آن بهره ببريم ولي هدف، اين نبود. همانطور که پيشتر نيز گفته ايم اگر توافق ايران باعث تغيير رفتار ايران و تبديل اين کشور به عضوي مسئول تر و سازنده تر در منطقه شود، اين اتفاق خوبي است و ما نيز آن را دوست داريم. البته ما به هيچ روي نشاني از تغيير در رفتار اين کشور در منطقه مشاهده نکرده ايم. اگر چنين اتفاقي روي بيفتد، کانالي گشوده شود و همکاري هايي به خاطر توافق ايران به دست آيد، اين نه فقط به سود مردم ايران بلکه به سود مردم منطقه است.
سخنگوي وزارت خارجه آمريکا افزود شکي نيست که توافق باعث شده است کانالي براي بحث بين کري و ظريف ايجاد شود ولي اشتباه است که فکر کنيم ما با هدف چنين کاري يا داشتن چنين کانالي وارد گفتگو با ايران شديم.
وي مدعي شد: همه هدف گفتگوها با ايران، يک هدف بود و آن بستن همه راه هاي منتهي به ساخت بمب اتمي در برنامه اتمي ايران ، وقتي ما به روز اجرا برسيم که خواهيم رسيد، به هدف خود دست يافته ايم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در دهگلان
دستگیری قاتل فراری در کمتر از ۴۸ ساعت در دزفول
پرداخت ۵۸۰ میلیارد ریال وام ودیعه مسکن به دانشجویان متأهل
راهپیمایی محکومیت اغتشاشات اخیر در آبادان و خرمشهر
عرضه ۲۱۴ هزار تن نهاده در بازارگاه با نرخ جدید
سیمای حقیقی قهرمان در کتاب قاسم
آنچه در مورد کالابرگ باید بدانید
تکمیل طرح‌های عشایری جنوب کرمان در دستور کار
کسب رتبه نخست مهاباد در مبادله مرسولات پستی در آذربایجانغربی
برگزاری جشنواره نخستین واژه با هدف ترویج فرهنگ مصرف آب
علوم پایه زنجان، «نخستین دانشگاه دوستدار آب» کشور شد
آماده سازی خزانه چمن ورزشگاه پارس شیراز تا دو ماه آینده
فعالیت صیادی و گردشگری دریایی در مازندران ممنوع
۱۲۰ محله مشهد، آماده واگذاری سرویس‌های پیشرفته فیبر نوری
درخشش سمنان در لیگ دسته یک بدمینتون
رشد چشمگیر تولید گوشت مرغ در استان بوشهر
جام جهانی اسکی پرش در اتریش؛ قهرمانی پرویس در جام فورهیلز
درگذشت استاد امیرهوشنگ جزی‌زاده هنرمند پیشکسوت نگارگری
بدمینتون باز قمی در اردوی جدید تیم ملی
آغاز عملیات اجرایی احداث ابنیه و تاسیسات آبرسانی روستای بارنجگان شهرستان زیرکوه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
پیگیری حادثه بیمارستان ایلام براساس گزارش هیئت اعزامی
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
خروج آمریکا از ۶۶ سازمان بین‌المللی  (۱ نظر)
درگذشت معاون سابق اجرایی نیروی زمینی ارتش در همدان  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)
گلایه ساکنان مجتمع بام پونک از مشکلات این مجتمع  (۱ نظر)
۱۴۰۰ روستای سیستان و بلوچستان از نعمت گاز برخوردار می‌شوند  (۱ نظر)