دهلی در حال آماده شدن برای اولین آزمایش باران مصنوعی خود به منظور مقابله با آلودگی هواست و در حال حاضر عملیات بارورسازی ابرها را آغاز کرده است. به همین بهانه، این گزارش به روش بارورسازی ابرها و مزایای آن برای مقابله با آلودگی هوا پرداخته است.
دانشمندان لهستانی با ساخت نانولولههایی از جنس تیتانیوم که با نور فعال میشوند، توانستهاند هوای آلوده را از ویروسها و ترکیبات شیمیایی پاک کنند. این فناوری جدید بر خلاف فیلترهای معمول، آلودگی را نابود میکند و برای استفاده در بیمارستانها، مدارس و حتی نماهای خودتمیزشونده ساختمانها مناسب است.
پژوهشگران برزیلی توانستهاند با استفاده از سرکه، ماده زائد صنعت کاغذسازی را به نانوکپسولهایی تبدیل کنند که از مواد در برابر نور خورشید محافظت میکنند یا در کشاورزی برای آزادسازی کنترلشده کود و سموم کاربرد دارند. این روش دوستدار محیطزیست است و میتواند جایگزین میکروپلاستیکهای خطرناک شود.
بزرگترین طرح ساخت و ساز با چاپگر سه بعدی جهان هم اکنون در قطر در حال اجرا است. این طرح شامل چاپ دو مدرسه است که هر کدام از آنها رکوردهای مربوط با ساختمانهای چاپ سه بعدی را میشکنند.
شاید هسته برخی میوهها خوردنی باشند، اما درباره برخی میوهها خوردن هسته آنها ممنوعیت دارد.
آلودگی هوا آثار مختلفی روی بدن انسانها دارد؛ اما با برخی اقدامات میتوان این آثار منفی را کاهش داد.
ژاپن تنها کشوری است که زوجهای متاهل را به داشتن نام خانوادگی یکسان ملزم میکند؛ قانونی که بهویژه برای پژوهشگران زن مشکلات جدی علمی، حرفهای و شخصی به وجود آورده است. نتایج یک نظرسنجی از بیش از ۷۵۰۰ پژوهشگر ژاپنی ابعاد این چالش را روشن کرده است.
در سراسر جهان، سرطان معده در میان جوانان رو به افزایش است، اما پژوهش جدیدی نشان میدهد که سه چهارم موارد ابتلا به سرطانها در آینده را میتوان با غربالگری و درمان یک عفونت باکتریایی رایج به نام هلیکوباکتر پیلوری از بین برد.