• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۱۱۰۳۲
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۶
شاخص:

دیدگاه های رهبر معظم انقلاب درباره امید و امیدآفرینی

در این پژوهش با مطالعه و بررسی بیانات رهبر معظم انقلاب درباره « امید و امیدآفرینی»، مؤلفه‌های کانونی، شاخص‌های محوری، پرسش‌ها و شبهه‌ها و مصادیق مربوط، استخراج و به استناد عین عبارات آورده شده است.

مجموعه پیش­رو مهم‌ترین شاخص‌های دیدگاه­ های رهبر معظم انقلاب درباره "امید و امیدآفرینی" است. در این پژوهش با مطالعه و بررسی بیانات رهبر معظم انقلاب درباره « امید و امیدآفرینی»، مؤلفه‌های کانونی، شاخص‌های محوری، پرسش‌ها و شبهه‌ها و مصادیق مربوط، استخراج و به استناد عین عبارات آورده شده است. 

در بخش دیگر نیز بیانات رهبر معظم انقلاب در این باره از زاویه تحلیل محیطی و آینده‌نگری بررسی و در پایان، ملاحظات رسانه ­ای و پیشنهادهای برنامه­ سازی مرتبط مطرح شده است. از مجموع مهم ترین بیانات ایشان درباره امید، هفت شاخص اصلی استخراج شده است که عبارت اند از: "امید و رسانه"، "امید و پیشرفت"، "امید و دشمن"، "اقدامات امیدبخش مسئولان"، "مایه­ های امید در کشور"، "امید و انقلاب"، "امید و موعود".

رهبر معظم انقلاب، گسترش امید در جامعه را وظیفه صدا و سیما می دانند و بر تنظیم پایان امیدوارانه برای سریال­ ها، داستان­ ها و نمایش ­ها و پخش اخبار امیدبخش، موثق، بهنگام و فراگیر تاکید می کنند. ایشان همچنین امیدواری را، مایه پیشرفت کشور می دانند و تاکید می کنند القای ناامیدی برای کند کردن حرکت کشور، گناهی بزرگ است. 

از بیانات رهبر معظم انقلاب ذیل شاخص "امید و دشمن"، محورهایی نظیر "ناامید کردن مردم، اولین هدف دشمن"،" تخریب روح امید در مردم، از اهداف مقطعی و مرحله ای دشمن"، "تیره و تار نشان دادن افق کشور برای القای ناامیدی" ،" تنظیم هدفمند خبرها و تبلیغات برای القای ناامیدی" و "تلاش دشمن برای القای ناامیدی در عرصه های اقتصادی، انقلابی و فرهنگی" استخراج می شود. 

ایشان همچنین خطاب به مسئولان سخنان امیدبخشی را بیان می کنند و از آنها می خواهند مردم را به آینده نظام و بهبودِ وضعشان امیدوار کنند.

 اهم محورهای این سخنان عبارت اند از : "ادامه پیشرفت های چشمگیر علمی و فناوری در سایه هویت ایرانی و اسلامی"، " انجام دادن کارهای نقد و روزمره در کنار کارهای بلندمدت"، "در صحنه نگهداشتن مردم"، "شکل دهی فضای منطقی، معقول و دور از مجادلات و کشمکش های سیاسی"، "رفع تبعیض ها و فرصت های اختصاص داده شده به اشخاص خاص"، "تلاش برای شکل گیری دنیای آباد همراه با عدالت و معنویت در کنار توجه به زندگی دنیوی مردم"، "شناسایی نقاط قوّت و ضعف نظام و برطرف کردن دلسوزانه نقاط ضعف"، "مراقبت مسئولان درباره رفاه و تنعم بیش از حد در زندگی شان"، "پرهیز از تبلیغ ضعف مدیریت در کشور"، "عمل کردن به وعده ها" و "برافراشتن پرچم عزت و سربلندی ایران و ایرانی". شاخص دیگری که از بیانات رهبر معظم انقلاب درباره امید و امیدآفرینی به دست آمد، "مایه های امید" در کشور است که این محورها از آن استخراج شد: "حضور حداکثری در انتخابات"، "زیرساخت های کشور"، "پیشرفت های علمی"، "تجربه انقلاب"، "نسل جوان تحصل کرده"، "سند چشم انداز"، "یاد و وصیتنامه امام"، "روحیه والای ملت"، "اتکال به یاری الهی"، " بسیج" . "امید و انقلاب" شاخص دیگری بود که از دیدگاه های رهبر انقلاب درباره امید و امیدآفرینی به دست آمد. از بیانات ایشان در این باره محورهایی نظیر "نقش انکارناپذیر امید در گذشته انقلاب"، " امید بخش بودن قیام ملت ایران"، "امید آفرینی انقلاب ایران برای دنیای اسلام و عرب" و "امید دادن به عالم، تکلیف بزرگ الهی" استخراج شد. 

ایشان همچنین اعتقاد به مهدی موعد را امیدبخش دل­ها و امید را از خصوصیات عقیده مهدویت می­ دانند و بر امیدزایی نیمه شعبان تاکید می ­کنند.

دیدگاه های رهبر معظم انقلاب درباره امید و امیدآفرینی

متن کامل این مطلب در اینجا قابل دریافت است


پژوهش خبری// امید جلوداریان


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقاد نخست‌وزیر اسلواکی از عملکرد سازمان ملل در قبال حمله آمریکا به ایران
راه اندازی میز خدمت تا ایستگاه مشاوره
موج مجازی با نام «خلیج همیشه فارس» در سایه بیانات رهبری
هیچ شناور متخاصمی وارد خلیج فارس نخواهد شد
امنیت مراودات با دنیا را در خلیج فارس ایجاد می‌کنیم
سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به حدود ۹۰ میلیون نفر است
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
مدیرکل صمت زنجان: اجازه توقف چرخ تولید حتی یک واحد را نخواهیم داد
تاکید اسپانیا بر لغو فوری توافق همکاری اتحادیه اروپا با رژیم صهیونیستی
افزایش خطر تب کریمه‌کنگو با آغاز فصل گرما
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
سنندج میزبان جشنواره امتنان از کارگران نمونه
اوقات شرعی اهواز، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
سفارتخانه‌های ایران با هشتگ «پرشین گلف» از تاریخ خلیج فارس نوشتند
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
روشن ماندن چراغ آموزش در روستای خرمتا با همت معلم سقزی
دعوت هیئت دولت از مردم برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
قدردانی از وزارت جهاد کشاورزی برای مدیریت خوب بازار در شرایط جنگ
دستگیری سارق حرفه ای در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)