• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۲۹۱۲۳۰
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۲
شاخص :

"دفاع مقدس" از منظر رهبر معظم انقلاب

رهبر انقلاب دوران دفاع مقدس را یکی از مهم ترین و پرمخاطب ترین جلوه گاه ها برای حوزه هنر کشور می دانند و بر لزوم تهیه فهرست از حوادث هشت سال دفاع مقدس و لزوم بیان و تبیین گنجینه عظیم حوادث دفاع مقدس در قالب آثار هنری تاکید می کنند.

پژوهش خبری صدا و سیما: در این پژوهش با بررسی مجموعه بیانات رهبر معظم انقلاب درباره "دفاع مقدس"، هفت شاخص به دست آمده است که عبارت اند از: "توصیفات درباره دفاع مقدس"، "معنویت و جاودانگی دفاع مقدس"، "دفاع مقدس و قدرت های بزرگ"، "دفاع مقدس و ملت"، "دفاع مقدس و نیروهای مسلح"، "دفاع مقدس و شهدا" و "دفاع مقدس و هنر".

رهبر معظم انقلاب در شاخص "معنویت و جاودانگی دفاع مقدس"، ضمن اشاره به مقدس بودن دفاع در همه عرصه های سیاسی و علمی و فرهنگی و هنری، بر لزوم جاودانه نگهداشتن یاد حماسه‌ دفاع مقدس تاکید می کنند و کم توجهی عمدی به عظمت های دفاع مقدس را خیانت یا غفلت می دانند. ایشان همچنین معنویت را راز پیروزی در دفاع مقدس می دانند و معتقدند ایرانی که آن زمان دستش از ابزارهای متعارف نظامی خالی بود، با ابزار معنویت توانست پیروز شود.

رهبر انقلاب همچنین حمایت نظامى، سیاسى و اقتصادى از تجاوزگر را عقیده دشمن در دوران دفاع مقدس می دانند و مقصود قدرت ها از آغاز جنگ را سرنگون کردن نظام اسلامى، متهم کردن نظام اسلامى به ناتوانى، اجبار نظام اسلامی به صرف نظر کردن از اصول خود، اجبار ایران به کوتاه آمدن در برابر سلطه‌هاى جهانى، اجبار ایران به سرسختی نکردن در مقابل اسرائیل و اجبار ایران به کوتاه آمدن در دفاع از مسلمین و مظلومان برمی شمرند.

"دفاع مقدس و ملت" شاخص دیگری بود که از بیانات رهبر انقلاب درباره دفاع مقدس استخراج شده است. رهبر معظم انقلاب دفاع مقدس را درس بزرگ ملت رشید ایران به دشمن می دانند و تاکید می کنند با تشریک مساعى همه ملت در دفاع از میهن، آنها از امتحانی بزرگ سربلند بیرون آمدند. ایشان به انگیزه ملت ایران از هشت سال دفاع مقدس اشاره می کنند و این انگیزه را رشد معنوى و رفاه مادى در سایه‌ اسلام بر می شمرند. رهبر انقلاب همچنین تاکید می کنند که در دفاع مقدس، جهاد بزرگ دینى و ملى ملت ایران محقق شد و در پی این جهاد، روح اعتماد به نفس ملى تقویت، استعدادها شکوفا، ظرفیت ها شناخته و پایه های پیشرفت های علمی نهاده شد.

شاخص دیگری که از بیانات رهبر انقلاب درباره دفاع مقدس به دست می آید، "نقش نیروهای مسلح در دفاع مقدس" است. ایشان با اشاره به همکاری های سازنده سپاه و ارتش و افتخارآفرینی های نیروی هوایی و زمینی، از سازماندهى عمومى بسیج و نیروهاى رزم دیده و تلاش برای تکمیل ارتش 20 میلیونی سخن می گویند و معتقدند بسیج نقش چشمگیری در دفاع مقدس داشت.

دفاع مقدس و هنر شاخص دیگری است که از بیانات رهبر معظم انقلاب درباره دفاع مقدس به دست می آید. رهبر انقلاب دوران دفاع مقدس را یکی از مهم ترین و پرمخاطب ترین جلوه گاه ها برای حوزه هنر کشور می دانند و بر لزوم تهیه فهرست از حوادث هشت سال دفاع مقدس و لزوم بیان و تبیین گنجینه عظیم حوادث دفاع مقدس در قالب آثار هنری تاکید می کنند.

متن کامل این مطلب در اینجا قابل دریافت است.

پژوهش خبری صدا و سیما// امید جلوداریان

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)