• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۱۱۰۳۲
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۶
شاخص:

دیدگاه های رهبر معظم انقلاب درباره امید و امیدآفرینی

در این پژوهش با مطالعه و بررسی بیانات رهبر معظم انقلاب درباره « امید و امیدآفرینی»، مؤلفه‌های کانونی، شاخص‌های محوری، پرسش‌ها و شبهه‌ها و مصادیق مربوط، استخراج و به استناد عین عبارات آورده شده است.

مجموعه پیش­رو مهم‌ترین شاخص‌های دیدگاه­ های رهبر معظم انقلاب درباره "امید و امیدآفرینی" است. در این پژوهش با مطالعه و بررسی بیانات رهبر معظم انقلاب درباره « امید و امیدآفرینی»، مؤلفه‌های کانونی، شاخص‌های محوری، پرسش‌ها و شبهه‌ها و مصادیق مربوط، استخراج و به استناد عین عبارات آورده شده است. 

در بخش دیگر نیز بیانات رهبر معظم انقلاب در این باره از زاویه تحلیل محیطی و آینده‌نگری بررسی و در پایان، ملاحظات رسانه ­ای و پیشنهادهای برنامه­ سازی مرتبط مطرح شده است. از مجموع مهم ترین بیانات ایشان درباره امید، هفت شاخص اصلی استخراج شده است که عبارت اند از: "امید و رسانه"، "امید و پیشرفت"، "امید و دشمن"، "اقدامات امیدبخش مسئولان"، "مایه­ های امید در کشور"، "امید و انقلاب"، "امید و موعود".

رهبر معظم انقلاب، گسترش امید در جامعه را وظیفه صدا و سیما می دانند و بر تنظیم پایان امیدوارانه برای سریال­ ها، داستان­ ها و نمایش ­ها و پخش اخبار امیدبخش، موثق، بهنگام و فراگیر تاکید می کنند. ایشان همچنین امیدواری را، مایه پیشرفت کشور می دانند و تاکید می کنند القای ناامیدی برای کند کردن حرکت کشور، گناهی بزرگ است. 

از بیانات رهبر معظم انقلاب ذیل شاخص "امید و دشمن"، محورهایی نظیر "ناامید کردن مردم، اولین هدف دشمن"،" تخریب روح امید در مردم، از اهداف مقطعی و مرحله ای دشمن"، "تیره و تار نشان دادن افق کشور برای القای ناامیدی" ،" تنظیم هدفمند خبرها و تبلیغات برای القای ناامیدی" و "تلاش دشمن برای القای ناامیدی در عرصه های اقتصادی، انقلابی و فرهنگی" استخراج می شود. 

ایشان همچنین خطاب به مسئولان سخنان امیدبخشی را بیان می کنند و از آنها می خواهند مردم را به آینده نظام و بهبودِ وضعشان امیدوار کنند.

 اهم محورهای این سخنان عبارت اند از : "ادامه پیشرفت های چشمگیر علمی و فناوری در سایه هویت ایرانی و اسلامی"، " انجام دادن کارهای نقد و روزمره در کنار کارهای بلندمدت"، "در صحنه نگهداشتن مردم"، "شکل دهی فضای منطقی، معقول و دور از مجادلات و کشمکش های سیاسی"، "رفع تبعیض ها و فرصت های اختصاص داده شده به اشخاص خاص"، "تلاش برای شکل گیری دنیای آباد همراه با عدالت و معنویت در کنار توجه به زندگی دنیوی مردم"، "شناسایی نقاط قوّت و ضعف نظام و برطرف کردن دلسوزانه نقاط ضعف"، "مراقبت مسئولان درباره رفاه و تنعم بیش از حد در زندگی شان"، "پرهیز از تبلیغ ضعف مدیریت در کشور"، "عمل کردن به وعده ها" و "برافراشتن پرچم عزت و سربلندی ایران و ایرانی". شاخص دیگری که از بیانات رهبر معظم انقلاب درباره امید و امیدآفرینی به دست آمد، "مایه های امید" در کشور است که این محورها از آن استخراج شد: "حضور حداکثری در انتخابات"، "زیرساخت های کشور"، "پیشرفت های علمی"، "تجربه انقلاب"، "نسل جوان تحصل کرده"، "سند چشم انداز"، "یاد و وصیتنامه امام"، "روحیه والای ملت"، "اتکال به یاری الهی"، " بسیج" . "امید و انقلاب" شاخص دیگری بود که از دیدگاه های رهبر انقلاب درباره امید و امیدآفرینی به دست آمد. از بیانات ایشان در این باره محورهایی نظیر "نقش انکارناپذیر امید در گذشته انقلاب"، " امید بخش بودن قیام ملت ایران"، "امید آفرینی انقلاب ایران برای دنیای اسلام و عرب" و "امید دادن به عالم، تکلیف بزرگ الهی" استخراج شد. 

ایشان همچنین اعتقاد به مهدی موعد را امیدبخش دل­ها و امید را از خصوصیات عقیده مهدویت می­ دانند و بر امیدزایی نیمه شعبان تاکید می ­کنند.

دیدگاه های رهبر معظم انقلاب درباره امید و امیدآفرینی

متن کامل این مطلب در اینجا قابل دریافت است


پژوهش خبری// امید جلوداریان


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دلجویی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثاگران کشور از خانواده شهدا در چهارمحال و بختیاری
روند اجرایی طرح مسکن ملی در پارس آباد
اختصاص ۶۰۰ میلیارد بودجه به طرح های آبخیزداری دماوند
عطرافشانی گلزار شهدای جنگ تحمیلی سوم در نقده
سپاه: مقتدرانه از حقوق ملت ایران در خلیج فارس دفاع می‌کنیم
دستگیری فروشنده سکه و اسکناس جعلی در کلاردشت
برگزاری اینوتکس ۱۴۰۵ در شهریور امسال
توجه ویژه آیت الله سیستانی به وضعیت خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی ایران
تجلیل از پاسداران طبیعت در منطقه خانگرمز تویسرکان
حفظ ذخایر خلیج فارس با بهره برداری مسئولانه
محسن سیفی کفشگری سرپرست بانک ملی ایران شد
احیای کارخانه نساجی شماره یک قائم‌شهر
خلیج فارس، امانت نسل های آینده
دشت شقایق‌ کدکن؛ انعکاس بهشت خدا بر زمین
اجتماع جان فدایان ایران امام رضایی
تایلند به‌دنبال ایجاد پل زمینی در پی محدودیت در تنگه هرمز
سرمایه انسانی؛ محور عبور صنعت مس از شرایط ناپایدار اقتصادی
توزیع جهیزیه به زوج های چرامی به میمنت میلاد امام رضا(ع)
فعالیت گروه خادمیاران رضوی در نیشابور
پیش بینی افزایش دما و وقوع گردوخاک محلی در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)