• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
خبر فوری
  • ظفرقندی: پوشش بیمه‌ای افزایش قیمت دارو باید تقویت شود
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۸۵۳۷۷
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۵
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
در نشست خبری؛

دانشگاه فنی و حرفه‌ای وضع خوابگاهی مناسبی ندارد

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: این دانشگاه وضع خوابگاهی مناسبی ندارد و در تابستان امسال وضع خوابگاه‌های این دانشگاه بهبود پیدا می‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، ابراهیم صالحی عمران در نشست خبری که در سالن همایش‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای با مضوع «آغاز فرایند اجرای طرح تحول در خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای» برگزار شد در جمع خبرنگاران افزود: دانشگاه فنی و حرفه‌ای برنامه‌ای تحولی در ابعاد برنامه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی، عمرانی و دانشجویی در دست اقدام دارد تا مشکلات بیکاری در قشر دانشجو را برطرف کند و فعال‌تر از سایر دانشگاه‌ها فعالیت داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه ۱۷۳ دانشکده فنی و حرفه‌ای در کشور وجود دارد که ۲۰۰ هزار دانشجو در آن مشغول تحصیل هستند، گفت: برنامه مفصلی برای ارتقای کمیت و کیفیت در دانشگاه‌ها داریم و در تابستان امسال بازسازی و بهینه سازی خوابگاه‌های دانشجویی در دست انجام است.

صالحی عمران با اشاره به اینکه ۱۸۸ خوابگاه دانشجویی برای دانشجویان فنی و حرفه‌ای در کشور وجود دارد، افزود: فضای آموزشی می‌تواند انگیزه بهتری برای یادگیری در دانشجویان ایجاد کند و ما درصدد فراهم سازی فضای مناسب آموزشی و حتی کارگاه‌های آموزشی برای دانشجویان هستیم.
­

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: البته در محیط خوابگاهی باید در پی استمرار محیط آموزشی باشیم و کلید یک برنامه مفصل با همکاری صندوق رفاه وزارت علوم زده شد تا تحولات اساسی برای محیط آموزشی و رفاهی برای دانشجویان فراهم شود.

وی با اشاره به اینکه اکثر دانشجویان فنی و حرفه‌ای از طبقات محروم جامعه هستند، افزود: وزارت علوم توجه خاصی به رشته‌های مهارتی دارد و باید شرایط تحصیل و آموزش این دانشجویان بهتر فراهم شود.

صالحی عمران با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفه‌ای از وضعیت خوابگاهی مناسبی بهره‌مند نیستند، گفت: در تابستان امسال ۱۴۷ خوابگاه با بودجه ۱۰ میلیارد تومانی که نصف آن توسط صندوق رفاه وزارت علوم تامین می‌شود و نصف دیگر آن را دانشگاه تامین می‌کند در برنامه تحولی قرار گرفتند به طوری که از میان ۱۸۸ خوابگاه دانشجویی این دانشگاه، ۳۰ خوابگاه از رتبه ۵ به ۴، ۶۰ خوابگاه از رتبه ۴ به ۳ و ۵۷ خوابگاه از رتبه ۳ به ۲ تبدیل وضعیت داده می‌شوند.

وی افزود: همچنین در کنار تحول در وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی، وضع سلف سرویس‌های دانشگاه نیز تغییر می‌کند و از سلف سرویس سنتی به صنعتی تبدیل می‌شوند.

صالحی عمران تاکید کرد: در تفاهم نامه‌ای با صندوق رفاه وزارت علوم مقرر شد که کارگاه‌های آموزشی در کنار خوابگاه‌ها برگزار و برنامه تحولی ۳۰ کارگاه آموزشی در کنار خوابگاه‌های دانشجویی ایجاد شود.

وی به برنامه دیگر دانشگاه اشاره کرد و گفت: طرح سفیران جوان اقتصاد مقاومتی (سجا) طرحی است که از وجود دانشجو برای فعالیت‌های عمرانی دانشگاه استفاده می‌شود و هزینه این فعالیت‌ها به دانشجو داده می‌شد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای افزود: هم اکنون دو هزار دانشجو در این طرح (سجا) ثبت نام کرده اند و این طرح تکمیل مهارت دانشجویان است و در این طرح ۵۰ درصد هزینه‌ها کاهش می‌یابد و بیش از ۴۰ میلیارد تومان صرفه جویی برای دانشگاه‌ها به همراه دارد و سایر دانشگاه‌ها می‌توانند از این ظرفیت بهتر استفاده کنند.

صالحی عمران در ادامه با بیان اینکه نخستین بار مدیریت سبز در خوابگاه‌های دانشجویی اجرا شد، گفت: حدود ۶ خوابگاه دانشجویی از بودجه وزارت علوم برای کاهش مصرف انرژی بهر‌مند شدند و مصرف آب و برق استفاده می‌شود.

وی افزود: حدود ۳۰ خوابگاه دانشجویی این دانشگاه رتبه ۵ داشتند که قرار است وضع آن‌ها بهبود پیدا کند البته ۲۴ طرح خوابگاهی جدید در دست احداث است که ۱۹ مورد برای خوابگاه‌های پسران و ۵ مورد برای خوابگاه‌های دختران دانشجوی دانشگاه فنی و حرفه‌ای است.

صالحی عمران گفت: هم اکنون ۳۲ هزار و ۸۴۵ دانشجو در خوابگاه‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای ساکن هستند که ۹ هزار و ۹۱۰ نفر از دانشجویان دختر و ۲۲ هزار و ۹۳۵ نفر از دانشجویان، پسر هستند.

وی در ادامه به روابط بین المللی دانشگاه اشاره کرد و افزود: در حال ایجاد روابط بین الملل با دانشگاه‌های عراق هستیم تا دانشجویان عراقی را در دانشگاه فنی و حرفه‌ای جذب کنیم البته در حال مذاکره با کشور افغانستان هم هستیم و برنامه ۲ ساله و ۵ ساله در عرصه بین الملل برای تبادل دانشجو و تبادل استاد و مربی تعیین می‌شود.

صالحی عمران درباره ادغام دانشگاه فنی و حرفه‌ای و علمی کاربردی نیز گفت: دانشگاه علمی و کاربردی و دانشگاه فنی و حرفه‌ای یک هیئت امنا دارد و هم اکنون نمی‌توان اظهار نظری درباره ادغام این دو دانشگاه کرد، چون بیش از ۱۵ وزارت خانه درگیر بخش آموزش در دانشگاه فنی و حرفه‌ای هستند و در مجلس نیز مصوبه خوبی برای شورای ملی مهارت ایجاد شده است، ولی این موضوع (ادغام دو دانشگاه) نیازمند مطالعه است.

وی درباره جذب استادان خارجی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای افزود: در عرصه بین الملل درصدد برقراری ارتباط بهتر برای جذب استادان خارجی در دانشگاه هستیم.

صالحی عمران همچنین گفت: تفاهم نامه میان دانشگاه و صندوق نوآوری و شکوفایی در هفته آینده منعقد می‌شود تا دانشگاه بتواند از کمک مالی صندوق بهره‌مند شود.

وی به راه اندازی شرکت دانش بنیان و مراکز رشد در دانشگاه فنی و حرفه‌ای اشاره کرد و افزود: درصدد تاسیس ۳۱ مرکز رشد در دانشگاه هستیم تا از لحاظ اقتصادی و اشتغال تحولی در دانشگاه ایجاد شود.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای درباره وضع مربیان دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: وضع ۱۳۰۰ مربی حق التدریسی پیش از ماه مهر تعیین می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حماس اقدام رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن ناوگان صمود را محکوم کرد
تقدیر از برگزیدگان شرکت توزیع نیروی برق در قزوین
جشنواره گل و گلاب میمند در آرامگاه حافظیه
روز خلیج فارس؛ محک تعهد ما به میراث آبی ایران
تبلیغات زود هنگام نامزدها تخلف انتخاباتی است
رونق طلاسازی در کرمان؛ اشتغال و جلوگیری از خروج ۳ همت سرمایه
اژه‌ای: خلیج تا ابد فارس، خانه ملت مقتدر و تاریخ‌ساز ایران است
ظرفیت تجدیدپذیر‌های کشور به بیش از ۱۰ هزار مگاوات ارتقاء می‌یابد
تجمع بزرگ معلمان کشور و بیعت با مقام معظم رهبری
رژیم صهیونیستی ۱۷۵ فعال سرنشین ناوگان «الصمود» را بازداشت کرد
اجتماع امام رضایی‌ها در مازندران
خرید تضمینی بیش از ۲۳۰ هزار تن گندم در خوزستان
بازداشت اعضای باند زورگیر حرفه‌ای توسط پلیس آگاهی تهران بزرگ
خلیج فارس تا ابد خاک ایران است
رکوردشکنی صادرات سیب از مراغه
یک کشته بر اثر سیل در ترکیه
رکوردزنی ورزش همگانی در پایتخت به مناسبت روز ملی خلیج فارس
لزوم پاسخگویی بانوان طلبه به شبهات
تجلیل از کارگران خوانسار
ثبت‌نام آزمون سراسری و دانشجو – معلم سال ۱۴۰۵
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بالاترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
مهلت ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان آزمون مشاوره خانواده ۱۴۰۴ اعلام شد
۱۲ شهید و ۲۵ زخمی در پی تجاوز روز چهارشنبه رژیم صهیونیستی به لبنان
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)
خبر فوری
  • ظفرقندی: پوشش بیمه‌ای افزایش قیمت دارو باید تقویت شود