• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۴۶۲۹۹
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۹
ورزشی » توپ و تور
حمایت بازیکنان در جریان تورنمنت اطلس؛

جمشیدی: همه بازیکنان خواستار حضور حدادی بودند

بازیکن تیم ملی بسکتبال گفت: همه بازیکنان خواستار حضور حدادی در تیم ملی بودند، او نقش رهبر تیم را دارد.

ملی پوش بسکتبال: همه بازیکنان خواستار حضور حدادی بودندمحمد جمشیدی یکی از بازیکنان تیم ملی بسکتبال بود که در شبکه‌های اجتماعی برای بازگشت حامد حدادی به تیم ملی تلاش کرد، وی به خبرنگار خبرگزاری صداوسیما در این باره گفت: بحث من نبود، نظر همه تیم همین بود. نیازی به گفتن نیست که حامد بازیکن بسیار بزرگی است و هر تیمی به حضورش نیاز دارد. جدا از مسائل فنی، رهبر و کاپیتان تیم به شمار می‌رود و حضورش کمک بزرگی است.

وی درباره دو تورنمنت چین گفت: بیش از دو هفته در چین بودیم و از نظر بازی و شرایط آماده سازی برایمان خوب بود. ۱۰ بازی انجام دادیم که چند مسابقه واقعا سخت بود و سه بار کارمان به وقت اضافه کشید. تجربه خوبی از نظر شناخت بیشتر در دفاع و هماهنگی در حمله بود.

ملی پوش بسکتبال درباره  کیفیت حریفان به خصوصی در دومین تورنمنت اطلس توضیح داد: همان تیم هایی که در تورنمنت اول با آن‌ها مواجه نشده بودیم، در تورنمنت دوم مقابل ما قرار گرفتند. شاید کیفیت آن‌ها کمی پایینتر از همگروه‌های اولین تورنمنت اطلس بود.

تیم با حدادی و اوشین کامل می‌شود

جمشیدی درباره شرایط تیم ملی در آستانه اعزام به لبنان تاکید کرد: واقعا شرایط تیم خوب است و به آمادگی نسبی رسیده ایم. شاید در اردوی اول کسی وظایف خود را درست نمی‌دانست؛ اما در این اردو همه وظایف خود را می‌دانستند و به آمادگی ۸۵ درصدی رسیده ایم. با اضافه شدن حامد حدادی و اوشین ساهاکیان هم تیم کاملتر می‌شود.

وی درباره نوید نیکتاش که جدیدترین بازیکن تیم ملی به شمار می‌رود و پیش از این تجربه بازی در ایران را نداشت، گفت: نیکتاش واقعا خوب بازی کرد و در بازی با چین هم روند بازی را تغییر داد. او پتانسیل زیادی برای کمک به تیم ملی دارد. در پست چهار می‌تواند شوت بزند و در پست سه با توجه به فیزیکش توانایی پست آپ دارد. 

ملی پوش شهرکردی بسکتبال درباره غیبت برخی ستاره‌های آسیایی در کاپ آسیا ۲۰۱۷ و بالا رفتن انتظارات از تیم ملی تاکید کرد: آندری بلچ بازیکن فیلیپین با وجود اینکه با این تیم تمرین کرده بود، به دلایل امنیتی به آسیاکاپ نمی‌آید؛ اما بقیه تیم‌ها با قدرت کامل در مسابقات شرکت می‌کنند، تمرینات خوبی انجام داده و بازیکنان یا مربیان خارجی خوبی به خدمت گرفته اند.

جمشیدی ادامه داد: لبنان هم به عنوان میزبان مسابقات، بازیکن خارجی و مربی خوبی استخدام کرده است. در مجموع حریفان کاپ آسیا واقعا قوی هستند و ما هم سعی می‌کنیم پله به پله پیش رویم. 

وی درباره وضعیت خود گفت: خدا را شکر، شرایط خودم هم خیلی خوب است. به آمادگی نسبی رسیده ام و انتظارم از خودم بیشتر شده است. امیدوارم چیزی که مربیان می‌خواهند، به طور کامل انجام دهم.

 حذف سهمیه‌ها با این شرایط فرقی ایجاد نمی‌کند

بازیکن تیم پتروشیمی بندرامام همچنین درباره برداشتن سهمیه‌های ملی از لیگ گفت: اگر تیمی در لیگ نباشد، حذف سهمیه‌ها فرق زیادی نخواهد داشت. هیچ تیمی ۶ یا ۷ بازیکن سهمیه ملی نمی‌گیرد. در صورتی که چند تیم قوی در لیگ حضور داشته باشند، سر بازیکنان دعوایی برای جذب آن‌ها صورت می‌گیرد که در نهایت به نفع بازیکن ملی می‌شود، وگرنه با حضور دو تیم قوی، فرق زیادی در شرایط بازیکنان پیش نمی‌آید. امیدوارم اسپانسرهای بیشتری برای سرمایه گذاری به لیگ برتر بیایند که در نهایت همه چیز به نفع بسکتبال تمام شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقاد نخست‌وزیر اسلواکی از عملکرد سازمان ملل در قبال حمله آمریکا به ایران
راه اندازی میز خدمت تا ایستگاه مشاوره
موج مجازی با نام «خلیج همیشه فارس» در سایه بیانات رهبری
هیچ شناور متخاصمی وارد خلیج فارس نخواهد شد
امنیت مراودات با دنیا را در خلیج فارس ایجاد می‌کنیم
سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به حدود ۹۰ میلیون نفر است
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
مدیرکل صمت زنجان: اجازه توقف چرخ تولید حتی یک واحد را نخواهیم داد
تاکید اسپانیا بر لغو فوری توافق همکاری اتحادیه اروپا با رژیم صهیونیستی
افزایش خطر تب کریمه‌کنگو با آغاز فصل گرما
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
سنندج میزبان جشنواره امتنان از کارگران نمونه
اوقات شرعی اهواز، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
سفارتخانه‌های ایران با هشتگ «پرشین گلف» از تاریخ خلیج فارس نوشتند
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
روشن ماندن چراغ آموزش در روستای خرمتا با همت معلم سقزی
دعوت هیئت دولت از مردم برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
قدردانی از وزارت جهاد کشاورزی برای مدیریت خوب بازار در شرایط جنگ
دستگیری سارق حرفه ای در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)