• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۴۶۳۷۵
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۸
ورزشی » توپ و تور
بعد از تورنمنت اطلس چین؛

بهنام یخچالی پیشنهاد باشگاه اروپایی را رد کرد

ملی پوش بسکتبال از باشگاهی بلاروسی، پیشنهاد قراردادی دریافت کرده بود که به دلیل مشکلات خدمت سربازی، این پیشنهاد را رد کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ بهنام یخچالی بازیکن تیم ملی بسکتبال ایران بعد از تورنمنت اطلس با تیم مینسک 2006 بلاروس مذاکراتی داشت و پیشنهاد قرارداد خوبی دریافت کرد. تیم مینسک 9 بار سابقه قهرمانی در لیگ بلاروس دارد و همچنین در چمپیونز لیگ اروپا، یوروکاپ و لیگ vtb (کشورهای شوروی سابق) شرکت می کند؛ اما یخچالی که تا آستانه عقد قرارداد با این باشگاه هم پیش رفته بود، در نهایت پیشنهاد مینسک را رد کرد.

بهنام یخچالی پیشنهاد باشگاه اروپایی را رد کرد

 ملی پوش بسکتبال پس از بازگشت به ایران درباره رد این پیشنهاد توضیح داد: در جریان تورنمنت اطلس با تیم بلاروس بازی کردیم و نمایندگان این تیم پس از مسابقات از طریق محمد عابدینی مربی تیم ملی به من پیشنهاد بازی دادند؛ اما امسال می خواهم باز هم در لیگ ایران بازی کنم و در سال های بعد اگر از کشورهای مطرحتری پیشنهاد داشتم، به لیگ های خارجی بپیوندم.

یخچالی که با مشکل سربازی هم مواجه است، ادامه داد: یکی از دلایل مهم رد کردن این پیشنهاد، بحث سربازی بود. لیگ بلاروس 10 ماه طول می کشد و اگر به این لیگ می رفتم، بلافاصله در بازگشت سرباز می شدم. در حال حاضر دانشجو هستم و امیدوارم سال های آینده، پیشنهادات بهتری هم داشته باشم.

شرایط ملی پوشان بهتر شد

در جلسه هماهنگی لیگ برتر، سهمیه های ملی بعد از حدود یک دهه حذف شد. گارد تیم ملی بسکتبال درباره تاثیرات حذف سهمیه های ملی از لیگ برتر اعتقاد دارد: شرایط خیلی برای ملی پوشان بهتر می شود. وقتی چند تیم خوب بالای جدول، سهمیه های ملی خود را جذب می کردند، بازیکنان دیگر مجبور بودند به باشگاه های پایینتر با قیمت کمتر بروند و دیگر حق انتخابی نداشتند. حالا انتخاب های بازیکنان بیشتر می شود و در مجموع شرایط به نفع بازیکنان است.

بهنام یخچالی پیشنهاد باشگاه اروپایی را رد کردحق ایران قهرمانی در اطلس بود

یخچالی همچنین درباره شرایط تیم ملی بسکتبال گفت: سومین دوره از مسابقات اطلس را تجربه کردیم. تیم ها با بازیکنان خارجی، قویتر شده بودند، حق تیم ما هم قهرمانی بود. در نیمه نهایی به تیم لیتوانی باختیم، در حالی که سه کوارتر و نیم با 15 امتیاز از این تیم پیش بودیم. نفهمیدیم که چطور در چند دقیقه بازی از دست رفت. در هر حال تورنمنت اطلس، تدارکات خوبی برایمان بود. 

ملی پوش بسکتبال درباره حمایت از حضور حدادی و شوخی درباره کاپ حدادی (جایزه MVP یا ارزشمندترین بازیکن مسابقات) تاکید کرد: خوشبختانه حامد حدادی و اوشین ساهاکیان به تیم ملی اضافه می شوند و امیدوارم با تجربه های آنها در کاپ آسیا نتیجه خوبی بگیریم. حدادی در دو دوره قبلی تورنمنت اطلس، جایزه MVP گرفته بود و در هر تورنمنتی که با تیم ملی بوده ام، این جایزه را گرفته است. به همین دلیل هم عنوان کاپ حدادی را به آن داده ایم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختصاص رتبه دوم کشور به چهارمحال و بختیاری در تجهیز اراضی به سامانه‌های نوین آبیاری
عوامل فردی، اجتماعی و نظام سلامت؛ ارکان کلیدی تقویت شیردهی
بقائی: رسانه‌های غربی فعالانه نسل‌کشی در غزه را تسهیل و توجیه کردند
حمایت قضایی لرستان از حقوق کارگران
قدردانی رئیس مجلس از مردم کهگیلویه‌وبویراحمد
آغاز اعطای تسهیلات کم‌بهره خرید موتور برق برای نانوایی‌های دزفول
کشف ۴۱ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های کیش
کشف ۸ هزار فشنگ جنگی در اهواز
برگزاری میز خدمت ادارات شهرستان رودبار در منجیل
بقائی: افکار عمومی آمریکا حاکمانشان را به‌خاطر جنگ پاسخگو کنند
احتکار و گرانفروشی بازی در زمین دشمن است
پاکسازی حاشیه رودخانه سپیدرود به همت ماهیگیران
وضعیت مطلوب ذخایر کالا‌های اساسی در خوزستان
صعود تیم دائم‌پناه مشهد به لیگ برتر فوتسال
ایمن سازی ورودی و خروجی آزادراه تهران کرج
بازدید استاندار سمنان ازروستا‌های شهرستان میامی
پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم
امتداد خیابانهای حماسی در آذربایجان شرقی
کارگران ایرانی مقاوم‌تر از بمب های دشمن
طوفانی با سرعت ۱۰۴ کیلومتر بر ساعت زابل را درنوردید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)