• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۳۳۹۸۲
تاریخ انتشار: ۰۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۲
کیش » اقتصادی
معاون اقتصادي و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد كيش؛

تاكيد بر تعامل سازنده بانكها با فعالان اقتصادي

معاون اقتصادي و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد كيش بر تعامل سازنده بانكها با فعالان اقتصادي تاكيد كرد.

تاكيد بر تعامل سازنده بانكها با گيرندگان تسهيلات بانكيبه گزارش خبرگزاري صداوسيما مركز كيش، معاون اقتصادي و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد كيش در نشست با روساي بانكها، با اشاره به نقش مناطق آزاد در رونق اقتصادی كشور در شرایط اعمال تحريم گفت: بايد به گونه اي عمل كرد كه در بحث ورود دارو، مواد اوليه كارخانه ها و كالا هاي اساسي كمك حال سر زمين اصلي باشيم.
آخوندي گفت: در بخش تجاري براي رفت و آمد كشتي هاي بزرگ به منطقه آزاد كيش راي زني ها شده است تا با بهبود شرايط بانك ها و ارائه تسهيلات به تجار و توليد كنندگان شرايطي ايجاد شود كه فعالان اقتصادي، تجار، بازرگانان در زمينه هاي مختلف فعاليت و بخش هاي توليدي، صنعتي و خدماتي نيز امكان فعاليت داشته باشند.
معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان همچنين از بانك ها خواست تا با گيرندگان تسهيلات تعامل سازنده داشته باشند و در اخذ نرخ بهره و بخشش جريمه ها مساعدت كنند.
وی دو موضوع بازگرداندن فلسفه مناطق آزاد با توجه به قوانين وضع شده و تبديل كيش به شهر هوشمند را از اولويت های كاری سازمان برشمرد و گفت: ايجاد شهر هوشمندي و ارتقاء خدمات بانکداری الکترونیکی از جمله مواردی است که مدير عامل سازمان منطقه آزاد كيش نيز در برنامه ٣ ساله خود برآن تاکید دارند.
آخوندي با اشاره به نقش بانك ها در حمايت از سرمايه گذاران گفت: بانك هاي ما با استانداردهاي جهاني هم خواني ندارند و ما به عنوان منطقه آزاد ملزم به رعایت استاندارد هاي بانكداري ويژه منطقه آزاد هستیم. این مهم نیز با ارائه آيين نامه پيشنهادي به بانك مركزي، هيئت دولت و دبيرخانه براي ايجاد تغييرات محقق می شود.
آخوندي همچنين در خصوص تمديد مجوز بانكها گفت: طبق توافقات انجام شده با روساي برخي بانك ها و امضای چند تفاهم نامه از اين پس طبق قوانين مناطق آزاد مجوز بانك هايي كه به صورت شعبه مستقل فعاليت مي كنند تمديد شده و مديران بانك ها با استقلال عمل بیشتر فعالیت می کنند.
وی همچنين از پيگيري تشكيل دبيرخانه متشكل ارزي، افتتاح بورس بين الملل و تشكيل مركز مالي متشكل از بانكها و بيمه ها و بورس هاي نفت، اوراق، انرژي و كالا خبر داد و گفت: در حال پيگيري اجراي اين طرح ها هستيم و اين فرصت خوبي براي بهبود وضعيت كنوني بانک ها و رونق اقتصادی كيش است.
در اين جلسه روسای بانک ها نیز موارد متعددی را عنوان و با توجه به اینکه سیستم بانکداری شریان اصلی اقتصاد است، با امید به رونق بیشتراقتصاد کیش، بر پایلوت شدن جزیره کیش در بحث حواله ارزی کل کشور، حذف یا تسهیل قوانین دست و پا گیر و تسهیل سیستم بانکی جزیره تاکید کردند.
رواج بانکداری ارزی، مشکلات حواله ارزی با توجه به نوسانات نرخ ارز، باز پرداخت تسهیلات ارائه شده به بازاریان، وابستگی مضاربه به واردات جنس توسط کسبه، اعمال تغییرات اصلاحی در سیستم بانکداری جزیره، لزوم ایجاد شورای عالی هماهنگی بانک ها و تبدیل کیش به یک برند بانکداری که از سال های قبل نیز مطرح شده بود برخی موارد عنوان شده در این نشست بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خبر‌هایی ازمناطق مختلف گیلان ۱۴ دی ۱۴۰۴
حضور ناظر چهارمحال و بختیاری در لیگ دسته یک والیبال مردان کشور
زیرساخت های پیاده روی اربعین تقویت شود
­معرفی کادر فنی تیم ملی کبدی ایران در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶
گرامیداشت یاد شهید مداح در شهرستان بافت
رفع مشکلات مسکن گیلان با هم افزایی ظرفیت‌های دولتی و خصوصی
آسمانی شدن پدر شهید حمزه علی سلخوری در لوشان
پنجمین جشنواره غذای گیله خوراک در گیلان
رئیس جمهور صربستان: در جهان قانون زور حاکم است
تشکیل ۲۰ هزار پرونده مربوط به حملات رژیم صهیونی به ایران
پایان مسابقات فوتسال خردسالان شهرستان فارسان
پناهجویان ونزوئلایی نگران آینده خود در آمریکا هستند
پایان مرحله دوم لیگ شنا با صدرنشینی نفت تهران
ارائه بیش از ۲۶ هزار مشاوره فرزندآوری به زوج‌های مراغه‌ای
تصمیم‌گیری درباره فاز دوم پل سه راه جویبار بر اساس ترافیک
شکست تیم شاهوی مهاباد مقابل میهمان خود
اعتکاف، فرصتی سه روزه برای خلوتی خاص از سوی عبد برابر معبود
برگزاری مسابقات مچ اندازی در شهرضا
تجلیل از مداحان اهل بیت (ع) شهرستان تالش
اعطای اختیارات به استانداران در اجرای طرح حمایت معیشتی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
قطع جریان گاز فردا در بخشی از خیابان‌های شهر اصفهان
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر
کاهش دما در استان کرمان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۶ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۷ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)