• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۷۲۷۵۳
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۰
سیاسی » رهبری
در جمع خبرنگاران مطرح شد؛

لزوم اقدام عملی در مقابله با راهزنی دریایی انگلیس

سخنگوی مجلس خبرگان رهبری: این مجلس خواستار اقدامی عملی برای مقابله با راهزنی دریایی انگلیس شد

لزوم اقدام عملی در مقابله با راهزنی دریایی انگلیسبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام و المسلمین سید احمد خاتمی در پایان جلسه مشترک هیئت رئیسه با کمیسیون‌های مجلس خبرگان رهبری در جمع خبرنگاران با اشاره به مفید بودن این جلسه درباره محور‌های آن افزود:​ ­در این نشست مشترک چهار محور مطرح شد یکی از این محور‌ها گفتمان منطق مقاومت بود که مقام معظم رهبری در سخنرانی چهاردهم خرداد مطرح کردند و بر این نکته تاکید شد که این گفتمان باید فراگیر شود.

وی دومین موضوع این جلسه را رونق تولید و مشکلات این حوزه اعلام کرد و افزود:​ رئیس قوه قضائیه گزارشی از مشکلات برخی خصوصی سازی‌ها ارائه داد که امیدواریم این مشکلات برطرف شود.

سید احمد خاتمی موضوع سوم این جلسه را دغدغه عفاف و حجاب برشمرد و گفت: ما این روز‌ها شاهد دو حرکت هستیم یکی هنجار شکنی عملی که برخی هنجار شکنان می‌خواهند هنجار شکنی خودشان را عادی کنند و هنجار شکنی خودشان را در فضای مجازی نیز منعکس می‌کنند این نیازمند اقدام قانونی است که اکنون فقط برخی نهاد‌های قانونی به وظیفه خود عمل می‌کنند.

سخنگوی مجلس خبرگان رهبری افزود: اما از ۲۶ دستگاهی که شورای عالی انقلاب فرهنگی برای حل این موضوع تعیین کرده است به نظر می‌رسد تنها نیروی انتظامی در میدان است درحالی که انتظار ما این است همه آن نهاد‌های موظف در مقابل هنجار شکنی و حجاب وارد عمل شوند.

وی با بیان اینکه در عرصه فرهنگی مدام عبارت حجاب اجباری برای مقابله با حجاب مطرح می‌شود، گفت: حجاب اجباری وجود ندارد بلکه قانون است و در هیچ جای دنیا اسم الزام قانونی را اجبار نمی‌گذارند.

سخنگوی مجلس خبرگان رهبری افزود: مثل اینکه بگویید راننده با اجبار کمربند ایمنی خود را می‌بندد در حالی که اجباری نیست بلکه الزام قانونی است.

وی گفت:​ می‌خواهند با الزامی که پشتوانه عقلی، اخلاقی و دینی دارد با کلمه اجبار بی ارزشش کنند و این تعبیر هم در راستای مبارزه با جایگاه ارزشمند حجاب صورت می‌گیرد.

حجت الاسلام و المسلمین سید احمد خاتمی با بیان اینکه در این جلسه از سخت کوشی و مدیریت جهادی رئیس قوه قضائیه تجلیل شد، گفت:​ در سفر دیروز آقای رئیسی به اراک، وی اول به دیدار کارگران رفتند و پای صحبت‌ها و درد و دل‌های آن‌ها نشستند از رئیس قوه قضائیه تقاضا شد تا این روند ادامه پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه در مجلس خبرگان رهبری راهزنی دریایی انگلیس به شدت محکوم شد، افزود: از مسئولان نظام خواسته شد که اقدامی عملی در مقابله با این راهزنی دریایی انجام دهند.

حجت الاسلام و المسلمین سید احمد خاتمی از کاهش تعهدات برجامی به عنوان تدبیر خرد ورزانه نظام یاد کرد و گفت: مجلس خبرگان رهبری از مسئولان ذیربط خواست تا این تعهدات برجامی را به همان مقدار که طرف‌های برجام دارند کم می‌کنند به همان ترتیب و براساس ماده ۳۶ برجام بکاهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
استاد نقره‌کار هنر معماری را با اندیشه ولایی پیوند زد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
اعلام آمادگی ۳ هزار معلم لرستانی در دفاع از ایران اسلامی
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)