• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۲۱۱۹۰۹
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۵۶
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
گزارش المیادین

مقاومت تحریم های آمریکا را خنثی می کند

اقدامات مقاومت از طریق انتقال محموله‌های نفتکش‌ از ایران به سوریه و لبنان، سلسله تحریم‌های آمریکا را علیه دمشق و بیروت در هم شکسته است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین ،دمشق و بیروت با از سرگرفتن روابط، تحریم‌های آمریکا را در هم می‌شکنند.
بار دیگر قطعی بودن منافع مشترک لبنان و سوریه به تیتر اصلی اخبار تبدیل شده است. اقدامات مقاومت از طریق انتقال محموله‌های نفتکش‌های ایرانی از سوریه به لبنان، سلسله تحریم‌های آمریکا را علیه دمشق و بیروت در هم شکست و در پی آن، دیدار بین برخی وزرای سوریه و لبنان برای گفتگو در خصوص انتقال گاز مصر و برق اردن از طریق خاک سوریه، پس از ده سال برگزار شد.
هیئت رسمی لبنانی میهمان وزارت خارجه سوریه بود. حضور هیئتی با این سطح در سوریه از ده سال پیش بی سابقه است. پیام‌ها و انگیزه‌های تعامل لبنان با سوریه چیست؟ آیا لبنان با هدف عبور از بحران شدید اقتصادی خود، از طریق مرز‌های سوریه به عنوان تنها محل باقی مانده برای کاستن از شرایط سخت خود تلاش می‌کند؟

آیا هیئت لبنانی با چراغ سبز آمریکا در این زمینه عمل کرد؟ چگونه دمشق از کمک به بیروت از طریق عبور گاز مصر و برق اردن از مرز‌های سوریه استقبال کرد؟ آیا واشنگتن از طریق عقب نشینی داوطلبانه، برای دور کردن توجهات از شکست جدید سیاسی خود تلاش می‌کند آن هم در حالی که با ورود نفتکش‌های ایرانی، تحریم لبنان شکسته شد؟ 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


خبرنگار این شبکه گزارش داد: با سفر هیئت لبنانی به سوریه، مسیر جدیدی برای مقابله با تحریم‌های آمریکا آغاز و روابط بین دو کشور از سرگرفته شد. در این نشست، وزرای خارجه، انرژی و مالی دو طرف برای بررسی انتقال گاز مصر و برق اردن از طریق خاک سوریه به لبنان، در وزارت خارجه سوریه حضور یافتند.
دمشق فوری از این موضوع استقبال و بر آمادگی برای انجام این کار تاکید کرد.
نصری خوری رئیس شورای عالی لبنان و سوریه گفت: «طرف لبنانی خواستار کمک سوریه برای انتقال گاز مصر و برق اردن از طریق خاک سوریه به لبنان شد. طرف سوری با این خواسته موافقت و تاکید کرد سوریه برای انجام این کار آمادگی دارد. دو طرف درباره پیگیری مسائل امنیتی از طریق تیم مشترک فنی برای بحث و گفتگو درباره مسائل فنی در دو کشور توافق کردند.»
خبرنگار این شبکه در ادامه گفت: این نشستِ فوق العاده، یکباره و بدون مقدمه برگزار نشد، بلکه برخی چارچوب‌ها به این اتفاق منجر شد که مهم‌ترین آنها، اقدامات مقاومت برای شکستن تحریم آمریکا و انتقال محموله نفتکش‌ها از طریق خاک سوریه به لبنان بود. این اقدامات به منزله شکستن سلسله تحریم‌های مختلف آمریکا بود.
واشنگتن متوجه شد که ادامه تحریم سوریه و لبنان در این سطح و با این اعمال فشارها، نمی‌تواند به طول بیانجامد؛ به ویژه که برخی طرف‌های لبنانی مدت هاست که بر لزوم بازگشایی برخی کانال‌ها با سوریه برای جلوگیری از فروپاشی فراگیر اقتصادی تاکید می‌کنند.
این اقدامات به سمت راه حل‌هایی پیش می‌رود که به قطع روابط با سوریه پایان دهد، آن هم در حالی که قطع روابط با سوریه بخشی از جنگ علیه آن از ده سال پیش بود. 

قطعی بودن منافع مشترک سوریه و لبنان بار دیگر به تیتر اصلی اخبار تبدیل می‌شود و با تحولات در منطقه تقویت می‌یابد؛ بر این اساس که خواسته‌های واشنگتن سرنوشت محتوم نیست و طرفی که ده سال جنگ آن را از پای در نیاورد، برگه‌های سیاسی و اقتصادی در اختیار دارد و به تدریج از این برگه‌ها در عرصه دریایی و زمینی استفاده می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
ترامپ: به نتانیاهو گفتم در حمله به لبنان دقت کند!
ایندیپندنت: طوفان جنگ علیه ایران دو هفته دیگر به انگلیس می‌رسد
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، پنجشنبه ۱۰ اردیبهشت
رژیم اشغالگر به تعهداتش در آتش‌بس در نوارغزه عمل نمی‌کند
تخریب کامل ۳۵ واحد تجاری و مسکونی بروجرد در جنگ
نفت رکورد ۱۲۲ دلار را زد
هلاکت ۲ شرور مسلح در جنوب سیستان و بلوچستان
یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود
انتقاد ایران از بی‌عملی نهاد‌های بین‌المللی در قبال حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی
رمز پیروزی ایران، وجود رهبری و میدان‌داری مردم است
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
کامیونداران استان زنجان؛ همراه و همدل با وطن
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
رایزنی تلفنی عراقچی و نبیه بری  
بانگ اتحاد و همدلی در شصتمین شب حضور مردم ارومیه در خیابان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
زمین نه؛ تکه‌ای از خاکِ آسمان است این...
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ و گنده‌گویی وزیر خزانه‌داری آمریکا
برخورد قاطع دستگاه قضا با اخلالگران در حوزه مایحتاج مردم
پنجاه و نهمین حضور شبانه شهروندان منطقه ۱۸ در میدان معلم
نمایش تصاویر کودکان میناب در دانشگاه برکلی آمریکا
ملت متحد و ولایتمدار بار دیگر دشمن را تحقیر کرد
خسارت ۳۰۰ میلیارد تومانی سیل به جاده‌های دلفان
ساخت نخستین تیمچه ساماندهی خدمات در مشهد مقدس
تمهیدات ترافیکی اجتماع بزرگ امام رضایی‌ها در پایتخت
پرچم متبرک حرم رضوی در مناطق مختلف خراسان شمالی  (۱ نظر)