• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۸۱۵۹۴
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۶
بین الملل » تحلیلی
المیادین از شکست جنگ روانی انگلیس گزارش داد؛

سردرگمی آشکار لندن در برابر تهران

شبکه المیادین گزارش داد: سردرگمی انگلیس در برابر اقدامات قاطعانه و سنجیده ایران، آشکار است.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما؛ مجری شبکه تلویزیونی المیادین، گفت: جنگ نفتکش ها بین ایران و انگلیس ادامه دارد. تهران به مشروع بودن اقداماتش پایبند است و لندن سردرگم شده است. آیا لندن غیر از حل دیپلماتیک این بحران، گزینه دیگری دارد؟ پخش تصاویر هلی برن نیروهای ایرانی به نفتکش انگلیسی، موفقیت تهران در نبرد پخش تصاویر را نشان می دهد و اعتبار قدرت، آمادگی و اقدام متقابل ایران را ثابت می کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

انگلیس تلاش می کند خود را در جایگاهی نشان دهد که می تواند با بحرانی که با توقیف نفتکش ایرانی در جبل الطارق و مقابله به مثل تهران آغاز کرد، برخورد کند. اما در پنهان کردن سردرگمی خود در نتیجه فشارهای ایران، ناکام ماند. ایران از نظر نظامی با اجرای سریع و دقیق عملیات توقیف نفتکش انگلیسی، از نظر رسانه ای با پخش تصاویر توقیف نفتکش و از نظر سیاسی با سخنان محمد جواد ظریف که جان بولتون را به تحریک انگلیس و کشاندن این کشور به جنگ با ایران متهم کرد، لندن را زیر فشار قرار داده است. روایت ایران در این بحران از اعتبار بالایی برخوردار بود و تصاویر عملیات هلی برن را نشان داد که حامل پیام هایی درباره امکانات نظامی و توانایی تهاجمی این کشور و اصرار آن بر تعامل برابر و اتخاذ تصمیمات قاطع درباره عقب نشینی نکردن است. تنش در منطقه خلیج (فارس) و تنگه هرمز در سایه تهدیدات انگلیس علیه ایران در حال افزایش است و تهران می گوید برای همه سناریوها آمادگی دارد.
فاطمه قاسم گزارشگر شبکه المیادین گفت: در سایه تنش آفرینی و تهدیدات انگلیس و پاسخ دادن ایران با تاکید بر آمادگی این کشور، بحران در خلیج (فارس) ادامه دارد. لندن تهدید کرد تدابیری را اتخاذ خواهد کرد که شاید در حد مصادره اموال و حساب های بانکی ایران باشد. روزنامه تلگراف پیش بینی کرد جرمی هانت وزیر امور خارجه انگلیس اقداماتی را علیه ایران اعلام کند که شامل مسدود کردن حساب های بانکی آن در لندن و اعمال فشار بر سازمان ملل و اتحادیه اروپا برای از سرگیری تحریم ها علیه تهران است. توبیاس الوود معاون وزیر دفاع انگلیس با وجود تهدید به تحریم، درباره احتمال وقوع درگیری، ابراز نگرانی و بر لزوم آرام کردن اوضاع تاکید کرد. تهدیدات سطح تنش در منطقه را تشدید کرد و ایران پاسخ داد قوی است و برای همه سناریوها آمادگی دارد.
در ادامه این گزارش آمده است: حمید بعیدی نژاد سفیر ایران در لندن، درباره تلاش برخی گروه های سیاسی در انگلیس برای تشدید تنش بین دو کشور به فراتر از سطح توقیف نفتکش ها، ابراز نگرانی کرد. محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه ایران هم این تنش آفرینی را در چارچوب محاسبات نادرست دانست و جان بولتون را متهم کرد تلاش می کند انگلیس را به باتلاق بکشاند. ظریف تصمیم دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای پاسخ ندادن به اقدام ایران در سرنگون کردن پهپاد آمریکایی را حکیمانه توصیف کرد. ظریف در مصاحبه با شبکه آمریکایی سی ان ان هم تاکید کرد سیاست واشنگتن خصمانه است و اگر ترامپ خواهان به راه انداختن جنگ علیه ایران نیست، اطرافیان او چنین خواسته ای دارند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ۱۵ درصدی تردد‌ها در جاده‌های استان زنجان
بررسی وضعیت طرح ملی مسکن سنندج
برگزاری کلاس آموزشی و ترویجی بیماری‌های دامی و بهداشت جایگاه دام در کبودراهنگ 
کشف کوکتل مولوتوف از خودروی مشکوک در بجنورد
کسبه مقابل اغتشاشگران؛ پلیس در کنار مردم
دامداران گرفتار مافیای دام نشوند
کشف موتورسیکلت میلیاردی فاقد مجوز در جهرم
تبادل تجاری بین ایران و امارات در سال به ۵۰ میلیارد دلار رسید
توزیع ۱۴ تن روغن در شهرستان آباده
خانواده شهدا چشم و چراغ نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند
ساتبا اعلام کرد: ۴۰ درصد برق ادارات باید از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین شود
کشف بیش از ۵ هزار کیلوگرم برنج احتکار شده در وردنجان
دعوت از نخبگان برای نامزدی در انتخابات شورا‌ها
فعالیت بیش از ۹۰ هزار سفیر سلامت دانش آموز در سراسر گیلان
خیران مدرسه‌ساز  معماران آینده کشور هستند
ابلاغ بسته حمایتی دولت به دستگاههای اجرایی برای حمایت از واحدهای تولیدی
تشییع پیکر مطهر شهید انتظامی در زاهدان
رونمایی از سامانه شفافیت قوه قضائیه و آراء قضائی
گلباران قبور شهدای غریب اسارت استان فارس
پاکستان: با هرگونه مداخله خارجی در امور ایران مخالف هستیم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
پیگیری حادثه بیمارستان ایلام براساس گزارش هیئت اعزامی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
خروج آمریکا از ۶۶ سازمان بین‌المللی  (۱ نظر)
درگذشت معاون سابق اجرایی نیروی زمینی ارتش در همدان  (۱ نظر)
۱۴۰۰ روستای سیستان و بلوچستان از نعمت گاز برخوردار می‌شوند  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)
گلایه ساکنان مجتمع بام پونک از مشکلات این مجتمع  (۱ نظر)
تاکید وزیر آموزش و پرورش بر تقویت هویت ملی و دینی دانش آموزان  (۱ نظر)