• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۹۹۵۴۸
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی
آیین رونمایی از مجموعه مستند قصه‌های مقاومت

پیروزی در جنگ ۳۳ روزه ثمره سال‌ها مقاومت

معاون برون مرزی رسانه ملی: پیروزی در جنگ سی و سه روزه، نتیجه یک ائتلاف تاریخی و سال‌ها مقاومت بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، پیمان جبلی در آیین رونمایی از مجموعه مستند قصه‌های مقاومت افزود: سید حسن نصرالله یکی از عناصر بسیار مهم ثبات جبهه مقاومت است او یک رهبر شجاع، هوشمند و مردمی و الگویی برای جهان است.
وی ادامه داد تا چند ماه قبل از شروع جنگ ۳۳ روزه، لبنان صحنه ترور‌های رهبران سیاسی بود و سه ماه قبل از شروع جنگ یک ائتلاف تاریخی تاثیرگذار رخ داد که نقش بسزایی در پیروزی لبنان داشت آن هم ائتلاف مسیحیان و حزب الله بود. میشل عون در این باره گفت: این ائتلاف سبب شد مسیحیان شرق و مسلمانان شناخت خوب و درستی نسبت به هم پیدا کنند.
آقای جبلی گفت: اگر انقلاب اسلامی را نقطه عطف بیداری اسلامی فرض کنیم جنگ سی و سه روزه هم نقطه عطفی برای مقاومت در تاریخ معاصر است.
وی افزود: در فضای لبنان یک روز رسانه‌ها را تنفس کنید می‌فهمید چه خبر است. ما روز‌های پیش از جنگ، خود را آماده کرده بودیم و با حداقل هزینه دفتری را آماده کرده بودیم. روزی که دو سرباز اسرائیلی به اسارت در آمدند و اسرائیل فرودگاه بیروت را بمباران کرد به همکاری که نگران بود گفتم مطمئن باش جنگ جدی در پیش است و از وی دعوت کردم به منزل ما بیاید. ساعت یک همان شب با صدای انفجار بسیار شدید از خواب بیدار شدیم. سراسیمه بلند شدیم و به سمت بیرون رفتیم. مشاهده کردیم در نقطه‌ای که ائتلاف شکل گرفته بود حفره عظیمی ایجاد شده بود.
معاون برون مرزی رسانه ملی ادامه داد: دو خبرنگار و سه تصویر بردار و دو راننده داشتیم در روز سوم جنگ تمام گوینده ها، خبرنگار، تصویربرداران استودیویی، تصویربردار خبری و سایرین راننده شدند و ۲ گروه خبری ما به ۸ گروه خبری تبدیل شدند. ما دیدیم با خانواده دست و پای افراد گرفته می‌شود به همین دلیل خانواده‌ها را به دمشق منتقل کردیم. صبح که آمدیم دیدیم جمعیت عظیمی از مردم لبنان که به سمت سوریه می‌خواستند فرار کنند کنار مرز ایستاده بودند و آن طرف فقط چند خبرنگار خارجی بود همان شب سید حسن نصرالله پیام تاریخی داد که قایق شما هدف قرار خواهد گرفت و این اتفاق افتاد.
وی گفت: زاحیه به جای مربع به مسطح تبدیل شده بود و از آن شور و شلوغی سابق خبری نبود ما مستند‌هایی درباره مردمی که به جای خانه با تلی از خاک مواجه می‌شدند ساختیم خانمی گفت: خانه خودم و بچه‌ها فدای خاک کف پای نیرو‌های مقاومت شود.
جبلی تصریح کرد: مردم لبنان سابقه جنگ ۱۹۸۲ را داشتند و تا سال ۲۰۰۰ جنوب لبنان در اشغال اسرائیل بود روزی که اسرا ییل اعلام کرد می‌خواهد حمله زمینی را شروع کند همکاران ما مضطرب بودند و می‌ترسیدند تجربه ۱۹۸۲ تکرار شود. همه خود رابرای شهادت و اسارت آماده کردند، اما اسرائیلی‌ها نتوانستند به هیچ کدام از روستا‌ها یا مناطق جنوب لبنان نفوذ کنند.
معاون برون مرزی رسانه ملی گفت: این ثمره مقاومتی بود که پس از سال‌ها به دست آمد و سید حسن نصرالله وعده داد از این پس بدانید ما روی خط پیروزی هستیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
تظاهرات بحرینی‌ها علیه آل خلیفه
ورود بیش از ۶۵۰۰ زائر ایرانی به شهر پیامبر
نقش کلیدی زنجان در پایداری اقتصاد کشور با تولید ۱۴ میلیون تن مواد معدنی
استاد نقره‌کار هنر معماری را با اندیشه ولایی پیوند زد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ به افق قم
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
اعلام آمادگی ۳ هزار معلم لرستانی در دفاع از ایران اسلامی
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)