• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۳۲۵۷۳
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۵
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی

نباید دلخوش به چند کشور اروپایی باشیم

نباید دلخوش به این چند کشور اروپایی باشیم و فراموش نکنیم اینها جز همان ۳۷ کشوری بودند که روزگاری صدام را یاری کردند.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، پیش از ظهر امروز یادواره ۲۱۰ شهید ارتش کهگیلویه و بویراحمد با حضور معاون فرهنگی تبلیغات دفاعی ستاد کل نیرو‌های مسلح، مسئولان استانی و شهرستانی و خانواده‌های شهدا در مجموعه فرهنگی و ورزشی آموزش و پرورش گچساران برگزار شد.
در این مراسم امیر ابراهیم گلفام جانشین معاونت فرهنگی تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اسلام از ابتدا تا مدافعین حرم و تبریک هفته دفاع مقدس گفت: امروز گل‌های سرسبد این مراسم خانواده‌های شهدا هستند که ما چه داریم به برکت وجود آن‌ها است.
وی افزود: همواره باید قدردان خون شهدا باشیم و هیچ گاه یادمان نرود که دفاع مقدس برگرفته از نهضت عاشوراست و انقلاب اسلامی از نهضت عاشورا شکل گرفت.
جانشین معاونت فرهنگی تبلیغات دفاعی ستاد کل نیرو‌های مسلح ادامه داد: با هدایت‌های امام، پایه‌ها و ارکان نظام در سریع‌ترین زمان ممکن شکل گرفت و انتخابات را امام برگزار کرد و بیش از ۹۸ درصد از جمعیت به جمهوری اسلامی رای دادند.
گلفام ابراز کرد: در ۱۹ ماهگی پیروزی انقلاب اسلامی بودیم که توطئه های مختلفی را از سوی بدخواهان شاهد بودیم و در همان ابتدا جنگ بسیار گسترده‌ای به ما تحمیل شد.
وی با اشاره به تصمیم نادرست دولت موقت در آن زمان مبنی بر اینکه خدمت نظام وظیفه را به یک سال کاهش داد گفت: دشمنی که تا دندان مسلح بود و با آن عقبه عظیم به جنگ ایران آمد.
گلفام افزود: دشمن آن روز از هر نظر تامین بود و باید گفت به دنبال آن بودند به واسطه جنگ انقلاب را در نطفه خفه کنند، اما تیزهوشی امام و هدایت‌های ایشان بی نظیر بود.
جانشین معاونت فرهنگی تبلیغات دفاعی ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: جوانان آن روز ارتش در حالی که دشمن پیش‌بینی کرده بود هواپیما‌های ما ۲ ماه بیشتر توان پرواز ندارند، اما آن‌ها موفق شدند با تکیه بر توان داخلی در مقابل دشمن بایستند.
گلفام بیان کرد: دشمن به دنبال آتش بس نبود بلکه برنامه زمان‌بندی داشت که چه روزی به تهران برسد که مشاهده کردیم دست رژیم بعثی قطع شد و به گونه‌ای رقم خورد که حاکم بلامنازع خلیج همیشه فارس، ایران بود.
وی با اشاره به اینکه امروز تثبیت انقلاب اسلامی مدیون رشادت تک تک شهدای انقلاب اسلامی است، ابراز کرد: امروز نیز با تجربه دیروز نیروی جوان زبده مومن و توانمند آماده هستند و اگر دشمن بخواهد دست از پا خطا کند با او برخورد سختی خواهد شد.
گلفام ادامه داد: امروز بدون وابستگی به هیچ کشوری و با گوش دادن به توصیه‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی در تمامی زمینه‌ها توانمند شده‌ایم.
جانشین معاونت فرهنگی تبلیغات دفاعی ستاد کل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه محصولی که در مقاومت به دست می‌آید هرگز در سازش به دست نمی‌آید، اضافه کرد: نباید دلخوش به این چند کشور اروپایی باشیم و فراموش نکنیم این‌ها جز همان ۳۷ کشوری بودند که آن روز صدام را یاری کردند.
گلفام افزود: این نظام یک نظام خدایی است و آن روز وظیفه خود را انجام دادیم و امروز وظیفه داریم که جوانانی تربیت کنیم که پاسدار انقلاب اسلامی باشند که در سال‌های آینده شرمنده شهدا نباشیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم میهمانی لاله‌ها در قزوین 
۱۱ مصدوم در پی تصادف در خودرو
جان باختن دختر بچه قاینی بر اثر برخورد صاعقه
مهمانی لاله‌ها در چهل و هفتمین بهار انقلاب اسلامی
تزریق ۷.۸ همت از دارویار بیمه‌ها و داروخانه‌ها
مزایای انتخابات تناسبی و تقویت نقش احزاب
بهره برداری ۹ طرح در بندر خمیر
یک ویدیو از ماهیت خاندان منحوس پهلوی در مورد شکار در گرگان
بزرگداشت یاد و نام شهدای گرانقدر در گلستان
پیام تسلیت تولیت آستان قدس رضوی در پی درگذشت استاندار اسبق فارس
شمسایی: تنها به فینال فکر می‌کنیم؛ حق نداریم اشتباهات را تکرار کنیم
تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در پردیس
انهدام شبکه قاچاق سوخت در فارس
هفته بیستم لیگ برتر فوتبال، پیروزی استقلال مقابل شمس‌آذر در نیمه نخست
افتتاح طرح‌های عمرانی و خدماتی در آذربایجان شرقی
آغاز نمایش فیلم‌های جشنواره فجر در ۲ سینمای چهارمحال و بختیاری
کلنگ ساخت بیمارستان مهستان به زمین زده شد
برد بانوان فوتسالیست گلبرگ مقابل نماینده خوزستان
اجرای طرح سلام محله در گرمسار و مهدیشهر
شیرخشک های نستله دهها کودک را در انگلیس مسموم کرد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
سه جانباخته در انفجار گاز در بندرعباس
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)