• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۶۲۹۱۶
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۱
بوشهر » اجتماعی
امام جمعه بوشهر؛

ضرورت پیوست پدافند غیرعامل در ساخت و ساز‌ها + گزارش

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با بیان اینکه در حال حاضر ساخت و ساز‌ها در برخی مناطق صنعتی و حساس متناسب با شرایط پدافند غیرعامل نیست بر ضرورت پیوست پدافند غیرعامل در ساخت و ساز‌ها تاکید کرد.

ضرورت پیوست پدافند غیرعامل در ساخت و ساز‌هابه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، آیت‌الله صفایی بوشهری در همایش پدافند غیرعامل با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی استان با اشاره به اهمیت پدافند غیرعامل در بحران‌ها و بلایای طبیعی افزود: حفظ و کاهش تخریب‌های مادی و معنوی از موضوعات مهم در حوزه پدافند غیرعامل است.

وی با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی دانش بنیان در حوزه پدافند غیرعامل، تاکید کرد: در این حوزه باید نگاهی نو و استراتژیک و یک برنامه‎ریزی دانش بنیان و دقیق باید داشته باشیم.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با اشاره به اینکه درحال حاضر ساخت و ساز‌ها در برخی مناطق صنعتی و حساس و همچنین سیستم توزیع انرژی وخروج اضطراری در برخی ساختمان‌ها متناسب با شرایط پدافندغیرعامل نیست بر ضرورت پیوست پدافند غیرعامل در ساخت و ساز‌ها تاکید کرد.

استاندار بوشهر نیز با اشاره به اینکه اگر به پدافند غیر عامل توجه نکنیم هزینه‌های گزافی را در زمان بحران باید پرداخت کنیم افزود: فلسفه پدافند غیر عامل کاهش هزینه‌ها در تمامی عرصه‌هاست.

عبدالکریم گراوند افزود: جمهوری اسلامی با شعار نه شرقی، نه غربی پا به عرصه وجود گذاشت، بنابراین دشمنان همواره در تلاش هستند تا با استفاده از هر ابزاری به مقابله با این نظام بپردازند و جلو پیشرفت آن را بگیرند.

وی اضافه کرد: شیوه صدمه زدن دشمن تنها از طریق جنگ سخت نیست بلکه از جنگ نرم و تمام ابزار‌ها برای ضربه زدن به ما استفاده می‌کند که باید با برنامه‌ریزی آسیب‌ها را کاهش دهیم.

استاندار بوشهر با تاکید بر بهره جستن از همه روش‌های عالمانه در پدافند غیرعامل تصریح کرد: در حوزه دفاع از کشور و نیروی انسانی همه باید با بهره‌گیری از روش‌های عالمانه و ظرفیت نخبگان عمل کنیم.

معاون طرح و برنامه ریزی پدافند غیرعامل کشور نیز گفت: حفاظت از زیر ساخت‌ها و صیانت از مردم در مقابل حوادث احتمالی دو هدف مهم در پدافند غیر عامل است.

محمد رضا کائینی با بیان اینکه در زیرساخت‌ها باید تهدید‌ها و نقاط ضعف را شناسایی کرده و نسبت به رفع آن اقدام کنیم افزود: صنایع نفت و گاز، نیروگاه‌های تولید برق و نیروگاه اتمی از جمله زیرساخت‌های حیاتی و حساس کشور است که در استان بوشهرقرار دارند و باید از آن‌ها حفاظت شود.

وی خاطرنشان کرد: اجرای رزمایش حوزه سایبری در ۱۰۳ نقطه کشور از تکالیف صورت گرفته در رزمایش پدافند غیر عامل پارسال بود تا بر اساس آن میزان خدمات ارائه شده در صورت قطع اینترنت بررسی شود که نتیجه آن ارائه ۸۵ درصد خدمات در صورت قطع اینترنت بود.

حمزه اعتماد مدیر کل پدافند غیر عامل استان هم با بیان اینکه همزمان با هفته پدافند غیرعامل ۲۰۰ برنامه در استان اجرا شده است گفت: طرح جامع مطالعاتی پدافند غیر عامل از مسائل اصلی است که درآن بحث مصون‌سازی زیرساخت‌ها و شناسایی سرمایه‌های استان مطرح است.

در این آیین اعلام شد استاندار بوشهر به عنوان بهترین استاندار در کشور در زمینه پدافند غیر عامل انتخاب شده است.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آزادسازی۵۶ هزار مترمربع از زمین های ملی در لرستان
آمادگی همه جانبه آذربایجان شرقی برای برگزاری انتخابات
تصویب ۲۹ طرح اقتصادی در کارگروه امور زیربنایی سیستان و بلوچستان
ضرورت بهبود وضعیت اقتصادی و توجه به معیشت مردم
زیبایی و تنوع بازار بزرگ رشت
آزادی ۴۹ نفر به مناسبت ولادت امام علی (ع) در آذربایجان‌شرقی
بازپس‌گیری هزاران هکتار اراضی در سیستان و بلوچستان
بازدید میدانی از روند تکمیل بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی سایت لاکان
اعزام بیش از ۳۰۰ زائر اولی از سیستان و بلوچستان به مشهد مقدس توسط کانون‌های خدمت رضوی استان
اشتیاق دختران دانش آموز در اعتکاف ماه رجب
اجرای طرح آموزش ایمنی مدارس حاشیه راه‌ها در جنوب سیستان و بلوچستان
همدلی مسئولان و بصیرت مردم، عامل اصلی امنیت سیستان و بلوچستان
آسمان سمنان غبارآلود می شود
اختصاص ۹۰۰ میلیارد ریال برای ارتقای زیرساخت انتقال خون سیستان و بلوچستان
ضرورت ساماندهی قیمتها برای ایجاد ثبات در بازار
آغاز عملیات اجرایی شهرک ۱۰ هزار واحدی گهرباران ساری
وقف ۱۳۰ میلیارد ریالی یک واحد تجاری ـ مسکونی در قائم شهر
نشست بررسی نقاط قوت و ضعف پسته
بسته خبر‌های کوتاه ۱۴ دی در یک نگاه
مساجد بافق پر از شوق و شور و حضور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
سه محور کوهستانی به علت بارش برف مسدود است
تکذیب خبر مجازی شدن امتحانات دانشگاه آزاد
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
آغاز اجرای وعده رئیس‌جمهور برای عدالت در توزیع یارانه
آغاز رسمی اجرای طرح جامع حمایت معیشتی و امنیت غذایی
قهرمانی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۴ دی
سرشماری حضوری در ۷۰ نقطه از کشور در آبان ۱۴۰۵
جوّی آرام در بیشتر مناطق کشور
تاکید عراقچی بر حمایت ایران از مردم و دولت منتخب ونزوئلا
۶ محور مواصلاتی کشور مسدود است
قالیباف: باور شهید سلیمانی پیروزی ملت ایران بود
تشییع پیکر زنده یاد بهرام بیضایی در آمریکا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۹ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)