• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۱۱۱۶۳
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۴
مازندران » علمی و فرهنگی
دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی

شیفت حرم، تشویقی برای خادمیاران

مسئول جشنواره خدمت دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی گفت : شیفت حرم، تشویقی برای زحمات و فعالیت خادمیاران فعال شهرستانی است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، سهیل صالحی در گردهمایی بزرگ خادمیاران رضوی شهرستان جویبار با بیان اینکه هدف از تشکیل کانون‌های خادمیاری توجه به این اصل است که خدمت به حضرت رضا (ع) محدود به محیط حرم و شهر مشهد و محل کار نبوده اعلام کرد و افزود: علاقه مندان به آن امام همام  می‌توانند در شهر سکونت، محل کار و زندگی خود برای محرومیت زدایی و کار‌های عام المنفعه خدمات شایسته به مردم ارائه دهند.
مسئول جشنواره خدمت دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در مازندران با اشاره به اینکه علاقه مندان و شیفتگان بسیاری در سامانه خادمیاری ثبت نام کردند و در اقصی نقاط کشور مشغول انجام خدمت در بخش‌های فرهنگی و خدمت به محرومان و سایر عرصه‌های مختلف هستند افزود: جشنواره خدمت فرصتی برای ارائه فعالیت‌های الگویی خادمیاران با تاکید بر جنبه‌های کیفی خدمت رسانی به محرومان است .
صالحی، جشنواره خدمت را شامل سه بخش فعالیت‌های ابتکاری و الگویی، دیدگاه‌ها و نظرات و بخش ویژه عنوان و بر شرکت در آزمون سامانه‌ای و ثبت فعالیت هر خادمیار تاکید کرد و افزود: فعالیت خادمیاران بایستی به تایید مسئولان کانون‌های مربوطه رسیده و با تفکیک خادمیاران فعال و غیر فعال از یکدیگر، خادمیاری که ثبت فعالیت و گزارش کار ندارد تعیین وضعیت شود.
مسئول جشنواره خدمت دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در مازندران، شیفت حرم را به عنوان تشویق خادمیاران به پاس زحمات و فعالیت آن‌ها در شهرستان محل سکونت در طول هر ماه برشمرد و گفت: مسئولان کانون‌ها باید بانک اطلاعاتی از محرومان و خیران در سامانه ایجاد کردند و هشتم هر ماه برنامه‌ای تحت عنوان «قرار عاشقی» و «چهارشنبه‌های رضوی» برنامه‌ها و خدماتی مانند دیدار با خانواده شهدا، ایستگاه سلامت، میز خدمت در بخش‌هایی ازجمله خدمات فرهنگی، شناسایی نیازمندان، ارائه مشاوره حقوقی و خدمات متنوع دیگر ارائه داده و برای نشر و توسعه فرهنگ رضوی در جامعه تلاش کنند.
مسئول کانون مرکزی شهرستان جویبار با اشاره به وجود ۲۷۶ خادمیار رضوی در این شهرستان افزود: خادمیاران جویباری در قالب ۷ کانون محلی و ۱۹ کانون تخصصی در حال ارائه خدمت به محرومان و نیازمندان بخش‌های مختلف هستند. همچنین خدمات ارائه شده در بخش‌های مختلف شامل درمان، بهسازی و نوسازی، اهدا جهیزیه، پرداخت وام اشتغالزایی و سبد کالا می‌شود.
کیانی به فعالیت خادمیاران در کانون‌های عرصه خدمتی (۶ ساعت) اشاره کرد و گفت: مسئولان کانون‌های محلی لیست خادمیاران فعال را ماهانه به دفتر کانون مرکزی تحویل دهند  و هر خادمیار پس از دریافت کشیک حرم، اگر بنا به دلایلی در حرم حضور نیابد پس از سه بار غیبت، شیفت حرم برای وی، غیر فعال می‌شود.
مسئول کانون مرکزی شهرستان جویبار از ساخت دو ساختمان مسکونی برای محرومان سیل زده شهرستان خبر داد و افزود: این دو باب ساختمان مسکونی در روستاهای انارمرز و بیزکی با هزینه ۸۰ میلیون تومانی تاکنون در حال ساخت است  و دهه فجر امسال به بهره برداری و تحویل می شود .
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کرمان رتبه نخست جذب سرمایه‌گذاری خارجی در کشور
اجرای برنامه‌های مختلف در هفته منابع طبیعی
ارتقای زیرساخت‌ها و بهبود فضا‌های عمومی در اولویت برنامه‌های عمرانی
اجرای طرح «انصار سربازی» برای مشمولان غایب در زنجان
آمادگی ۹۳ واحد نیروگاهی برای شرایط اضطراری
پیش بینی بارندگی برای مناطقی از شمال غرب کشور
میزبانی کیش از پنجمین نمایشگاه گل و گیاه و صنایع‌دستی سوغات استان‌ها
پایش زیست‌محیطی واحد‌های تولید شن و ماسه چایپاره
فیلم‌های امروز تلویزیون برای مخاطبان
آخرین خبر‌ها از اجرای مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی
تامین حداکثری منافع ملی، راهبرد ایران در مذاکرات است
پژوهشگر زنجانی از کاربرد پورفیرین‌ها در تصفیه آلاینده‌های آلی خبر داد
فعال‌سازی ۲۶۰ معدن غیرفعال زنجان با ایجاد ۴ هزار فرصت شغلی
تساوی بازی ۲ تیم بانوان هندبالیست نفت و گاز گچساران و بافق یزد
تعامل با جوامع محلی؛ محور توسعه پایدار در صنعت مس
آغاز پایش و مبارزه با آفت شپشک سیاه زیتون در باغات طارم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۸ اسفند ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۸ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
آموزش و پرورش حیاتی‌ترین حوزه کشور
رعایت ایمنی در محیط زندگی تدبیری برای حفظ سلامت مردان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
پایان دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در ژنو
فراخوان سومین رویداد ملی فناورانه میکروالکترونیک
کاهش دما در استان یزد
برپایی محفل انس با قرآن کریم در شهر بهمن
دعای هر روز و روز هشتم ماه مبارک رمضان
نمایندگان ایران طلایی شدند
بقایی: دو هیئت‌ نیاز داشتند با پایتخت‌ها مشورت کنند
میلیون‌ها ربات در خدمت عملیات رسانه‌ای غرب
منافع و آرمان‌های ملی، خط قرمز مشترک همه ما است
آغاز بکار اتوبوس ویژه بانوان
عراقچی: مذاکرات پیشرفت خوبی داشت
کشف و توقیف ۵۰ هزار لیتر روغن خوراکی قاچاق در استان قم
هشدار نارنجی هواشناسی برای مناطق شمال غرب کشور
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۸ نظر)
ثریا آقایی به کشور بازگشت  (۱ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)
برخورد پلیس با خودرو‌های دارای چراغ زنون  (۱ نظر)