• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۵۰۵۶۵
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۸
مازندران » علمی و فرهنگی
مازندران

حوزه‌های علمیه مروج تحصیل در مدارس معارف اسلامی

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران: حوزه‌های علمیه مروج تحصیل در مدارس علوم و معارف اسلامی باشند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، علیرضا سعدی پور در نشست کمیته همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش پرورش مازندران در دفتر نماینده، ولی فقیه با اشاره به اهمیت و نقش مدارس علوم و معارف اسلامی برای تربیت نسلی متعهد و متخصص گفت: برای تبیین اهداف این مدارس و جذب دانش‌آموز، نیازمند همکاری حوزه‌های علمیه هستیم.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه ۶۵۰ دانش‌آموز در ۶ مدرسه علوم و معارف اسلامی مازندران مشغول به تحصیل هستند افزود: حوزه‌های علمیه و روحانیون با تبیین نقش و جایگاه رشته معارف و فراگیری علوم دینی، مروج تحصیل در مدارس علوم و معارف اسلامی باشند. همچنین طلاب وظیفه نیز در این مدارس فعالیت می‌کنند.
سعدی پور با اشاره به اینکه با همکاری روحانیون رسمی آموزش پرورش کلاس‌هایی در باره اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و بیانیه گام دوم انقلاب در این مدارس برگزار شده است تصریح کرد: دوره‌های آموزشی با محوریت سبک زندگی ایرانی اسلامی، احیای امر به معروف و نهی از منکر و ... ویژه خانواده‌های دانش آموزان مدارس علوم و معارف اسلامی مازندران نیز برگزار گردید.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران از فعالیت ۳۲ گروه تبلیغی در کمیته همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش مازندران، اجرای طرح پیوند مسجد و مدرسه در جوار مساجد استان و برگزاری نشست‌های مشترک با مدیریت حوزه‌های علمیه مازندران و مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران استان برای تحقق اهداف کمیته همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش با هدف ارتقا مسائل تربیتی دانش آموزان خبر داد.

معاون امور استان‌ های ستاد همکاری‌ های حوزه و آموزش ‌و پرورش هم در این نشست به کم‌کاری مدارس علوم و معارف اسلامی برای تربیت دانش آموزان با هدف به‌کارگیری در حوزه‌ های علمیه اشاره کرد و گفت: تربیت نیروی متخصص و متعهد به دین، برای آینده کشور بایستی در دستور کار این مدارس قرار گیرد.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین حسین درودی با بیان اینکه همکاری حوزه با آموزش ‌و پرورش در موضوع فرهنگی و دینی بسیار مؤثر بوده و در سند بنیادین آموزش ‌و پرورش نیز مورد تأکید قرار گرفته است از فعالیت بیش از 600 پژوهشگر در تهیه و تنظیم این سند خبر داد و افزود: 40 راهکار مستقیم و 90 راهکار غیرمستقیم برای حضور حوزه علمیه و همکاری آن مشخص‌شده است.

معاون امور استان‌ های ستاد همکاری‌ های حوزه و آموزش ‌و پرورش با اشاره به تشکیل کمیته همکاری حوزه علمیه با آموزش‌ و پرورش در استان‌ها به ریاست نماینده ولی‌فقیه هر استان گفت: جلسات این کمیته هر دو ماه یک ‌بار برگزار و مصوبات کمیته در دبیرخانه ستاد همکاری‌ های حوزه و آموزش‌ و پرورش جمعبندی و ویرایش می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین درودی افزود: تدوین برنامه 5 ساله ویژه هر استان که خروجی آن شامل چهار کارگروه تربیت نیروی انسانی، منابع درسی و منابع پژوهشی است، اول سال تحصیلی ابلاغ می‌شود.

معاون امور استان‌ های ستاد همکاری‌ های حوزه و آموزش ‌و پرورش با اشاره به اینکه برخی از شبهات و نکات آموزشی از سنین نونهالی و کودکی در مهدهای قرآنی مطرح و پاسخ داده می‌شود افزود: علاوه بر فعالیت 265 روحانی مستقر در استان، 200 مبلّغ نیز مناسبتی در ایام مختلف در سراسر دیار علویان حضور می یابند.

حجت‌الاسلام والمسلمین درودی بر لزوم برپایی دوره‌ های تخصصی ویژه طلبه‌ها و مبلغان اعزامی به مدارس مازندران تأکید و تصریح کرد: 25 روحانی با کمیته همکاری‌ های حوزه علمیه و آموزش‌ و پرورش همکاری می‌کنند.

گفتنی است؛ حکم ریاست کمیته همکاری حوزه ‌های علمیه و آموزش پرورش مازندران  امروز 30 بهمن توسط معاون امور استان‌ های ستاد همکاری ‌های حوزه و آموزش‌ و پرورش به حجت‌الاسلام‌ والمسلمین محمدباقر محمدی لائینی نماینده ولی‌فقیه در استان مازندران ابلاغ و اهدا شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
همصدایی مردم بهارستان با کارگران؛ حمایت از تولید داخلی در اجتماعات شبانه
زیبایی های چشم نواز دشت گرمه
اعتراض سراسری به سیاست‌های ترامپ در تظاهرات روز جهانی کارگر
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، شنبه ۱۲ اردیبهشت
آتش سنگین مقاومت اسلامی لبنان به مواضع صهیونیست ها
استفاده ایران از حق خود در تنگه هرمز
آغاز فصل نوین مدیریت خلیج فارس
هشدار شرکت‌های بزرگ نفتی آمریکا: به پرتگاه نزدیک می‌شویم
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
رهبر دموکرات های سنا: ترامپ مزخرف می گوید
روند اجرایی مگاپروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) تسریع یابد
قربانپور: سامانه بارشی جدید از دوشنبه وارد آذربایجان غربی می شود
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
شنیده شدن صدای چندین انفجار در اربیل عراق
سه فقره تصادف در آذربایجان غربی ۱۲ مصدوم برجای گذاشت
تداوم حماسه شب های اقتدار ملی در ارومیه در موج شصت و دو
حدود ۴۰ شهید و زخمی در حمله صهیونیست‌ها به لبنان
آسمانی شدن مادر شهیدان توکلی
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
صدور دستور کاهش نظامیان آمریکایی در آلمان
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
اثرهای جغرافیای اقتصادی تنگه هرمز آشکار شد
حضور در خیابان‌ها مصداق «حی علی خیر العمل» است
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)