• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۶۹۳۸۳
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۲
اقتصادی » صنعت
اقلام و کالاهای مرتبط با کرونا

عرضه کالا‌های اساسی متوقف نخواهد شد

قائم مقام وزیر صمت: تامین، توزیع، لجستیک و حمل و نقل کالا‌های مرتبط با بیماری کرونا متوقف نخواهد شد.

به گزارش خبرگزاری صداو سیما،قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: تولید، تامین، توزیع و لجستیک اقلام و مایحتاج عمومی و ضروری مردم به ویژه اقلام و کالا‌هایی که مرتبط با بیماری کرونا هستند و مورد نیاز وزارت بهداشت و درمان اند، هیچگونه وقفه‌ای نخواهند داشت.
حسین مدرس خیابانی در حاشیه جلسه فوق‌العاده ستاد تنظیم بازار کشور در گفتگو با خبرنگاران افزود: طی چند روز گذشته، با توجه به تدابیر اتخاذ شده و تامین مناسب انواع اقلام کالایی، علیرغم افزایش تقاضا خوشبختانه هیچ مشکلی در سطح عرضه و تامین کالای مردم به وجود نیامد و حتما این روند درست تداوم خواهد داشت.
وی اضافه کرد: توصیه اکید هیئت دولت، ستاد ملی کرونا و وزارت بهداشت این است که مردم از حضور در تجمعات و فعالیت‌های غیرضروری و تردد غیر ضرور پرهیز کنند؛ در این راستا با راهداری کشور و پلیس راهنمایی و رانندگی هماهنگی لازم انجام شده است و هیچ محدودیتی درحمل و نقل اقلام اساسی اعمال نمی‌شود.
مدرس خیابانی با تأکید بر اینکه در همه هشدار‌های بهداشتی این اصل که تولید نباید تعطیل شود، باید یک اولویت باشد، ادامه داد: اصل تداوم کار و تولید یک ضرورت و از مسلمات است.
وی ادامه داد: با توجه به نزدیکی ایام نوروز، جلسه فوق العاده ستاد تنظیم بازار تشکیل شد تا در این خصوص که چه فعالیت‌های تعطیل و چه فعالیت‌هایی مشمول ادامه فعالیت باشند، تصمیم گیری کند.
قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی در خصوص مصوبات این جلسه بیان کرد: مقرر شد تا تمام فعالیت‌های مرتبط با تأمین، توزیع، حمل و لجستیک اقلام و مایحتاج ضروری مردم به ویژه اقلام مورد نیاز برای مبارزه با کرونا نه تنها کند نشود بلکه با شدت و تقویت بیشتری ادامه فعالیت بدهند.
مدرس خیابانی همچنین گفت: مردم هیچ نگرانی از لحاظ تولید این اقلام، عرضه در مراکز فروشگاهی و حتی حمل کالا‌ها نداشته باشند.
قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی ادامه داد: حتی امروز به سازمان میادین میوه و تره بار تأکید شد تا تعطیلات متداول سال‌های گذشته خود را امسال و با توجه به این شرایط به حداقل برساند و تمام کارخانجات تولید شوینده، ماسک و ضدعفونی و تمام مراکز و فروشگاه‌های عرضه مایحتاج عمومی نیز بدون وقفه در طول تعطیلات مشغول به کار باشند.
مدرس خیابانی اضافه کرد: با توجه به اینکه بخشی از کالا‌های اساسی در بنادر جنوبی کشور است، ستاد تنظیم بازار ابلاغ کرد تا هیچ محدودیتی در طول جاده‌های درون شهری و برون شهری کشور برای حمل کالا‌های اساسی از بنادر جنوبی و سایر نقاط وجود نداشته باشد.
وی اضافه کرد: همه دستگاه‌های مرتبط با موضوع تخلیه و بارگیری، ترخیص و عرضه کالا‌ها مانند گمرک جمهوری اسلامی، سازمان بنادر و دریانوردی، سازمان ملی استاندارد، سازمان غذا و دارو موظف به ایجاد شیفت‌های فوق العاده برای تسریع در امور شدند.
قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی یادآوری کرد: سال گذشته فقط عبور و مرور کالا‌های فاسد شدنی و سوختی محدودیت داشت، اما امسال به غیر از این اقلام، بقیه کالا‌های اساسی، شوینده‌ها و مواد مورد نیاز بهداشتی مرتبط با بیماری کرونا محدودیتی برای تردد در جاده‌ها نخواهند داشت.
مدرس خیابانی در خصوص وضعیت تأمین ماسک مورد نیاز، تصریح کرد: طبیعتاً اولین راهکار برای تأمین ماسک استفاده از ظرفیت‌های داخل است، به واحد‌ها توصیه کردیم که فعالیت خود را سه شیفته کنند و افزایش تولید را با بکارگیری حداکثر ظرفیت‌های خود داشته باشند.
وی اضافه کرد: همچنین از واحد‌های کارگاهی مختلف که می‌توانستند تولید ماسک کنند مانند پوشاک و خیاطی‌ها و کارخانجات تولید تشک و صندلی خودرو و .. به سمت تولید ماسک بروند که خوشبختانه ظرفیت‌ها در این حوزه‌ها با تأمین مواد اولیه مانند پارچه مورد نیاز و مورد تایید وزارت بهداشت نیز در حال اضافه شدن است.
قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی گفت: کارگاه‌های اتحادیه صنف پوشاک، بسیج اصناف و حتی تمام واحد‌هایی که قدرت تبدیل خط تولید خود به تولید ماسک را دارند برای تولید ماسک اضافه شدند و با بکارگیری ظرفیت‌های تولید داخل با گذشت زمان میزان بیشتری نیز تولید می‌شود.
مدرس خیابانی در خصوص تولید الکل مورد نیاز نیز گفت: مسایل و مشکلات ما در حوزه الکل از ماسک کمتر است و فاصله ما تا تأمین نیاز کشور کمتر از ماسک است.
وی ادامه داد: در حوزه الکل تمرکز تاکنون روی مراکز بیمارستانی و درمانی بوده است و از هفته گذشته تصمیم گرفته شد تا ۱۳۰ هزار لیتر الکل در اختیار ۲۲ واحد تولید شوینده قرار بگیرد تا مشخصاً مواد و ژل ضدعفونی را تولید و به داروخانه‌ها برای مصرف مردم عرضه کنند که چند روز است وضعیت داروخانه‌ها برای عرضه این محصولات بهتر شده است.

قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی گفت: البته روزانه ۲۱۵ هزار لیتر الکل نیز در مراکز بیمارستانی و درمانی توزیع می‌شود.

مدرس خیابانی گفت: روی واردات الکل و ماسک نیز کار می‌شود، محموله‌هایی از ماسک رسیده است، تعرفه این اقلام صفر است و تشریفات گمرکی ندارند و اولویت تخیصیص ارز آن به عنوان اولوین اصلی ابلاغ شده است و حتی مقرر شد که این اقلام بدون ثبت سفارش واردات بشود و بهنگامترخیص ثبت سفارش انجام شود.
وی در خصوص تامین دستکش نیز افزود: در تامین دستکش مشکل نداریم و فقط باید در شبکه توزیع عرضه شود و با هماهنگی‌های انجام شده با وزارت بهداشت در داروخانه‌ها به اندازه مناسب عرضه می‌شود.

قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی گفت: دو شبکه برای عرضه این اقلام در این شرایط خاص داریم، یکی شبکه مراکز درمانی و بیمارستانی است که اولویت وزارت بهداشت نیز هست و یکی صرفا داروخانه‌ها است.
مدرس خیابانی افزود: پیرو ابلاغیه وزیر کشور و هماهنگی انجام شده با استانداران سراسر کشور، هیچکدام از استان‌ها مانع جابجایی اقلام بهداشتی اعم از ماسک، الکل، محصولات ضد عفونی کننده و...، نخواهند شد.
وی تصریح کرد: با توجه به افزایش تولید ماسک از محل تولیدات کارگاهی و صنفی، روند عرضه این کالا در سطح داروخانه‌ها نیز افزایشی است البته فاصله بین تولید تقاضا تا حدی زیاد بوده و تمام تلاش ما به کاهش این فاصله از طریق فعال سازی تمامی ظرفیت‌های تولیدی حتی از طریق تغییر خطوط تولید برخی واحد‌ها معطوف شده است.
قائم مقام وزیر صمت با اشاره به تاکیدات صورت گرفته در خصوص کاهش تردد مردم در سطح شهر‌ها و به خصوص بازار و از طرفی با لحاظ مایحتاج عمومی مردم و اهمیت حمایت از برخی کسب و کار‌ها مانند پوشاک کیف، کفش و...، که در شرایط حاضر با مشکلاتی مواجه شده اند جشنواره فروش اینترنتی به آدرس... در دستور کار قرار گرفته است.
مدرس خیابانی گفت: حدود ۸۰ فروشگاه اینترنتی و ۶ رسته کالایی برای مشارکت در جشنواره فروش اینترنتی شناسایی شده اند و همه واحد‌های توزیعی کشور می‌توانند کالا‌های خود را عرضه کنند، این جشنواره تا بیست و نهم اسفند برقرار بوده و حتی امکان تمدید آن نیز وجود دارد؛ البته در این روش فروش کالا سعی شده است با لحاظ استاندارد‌های بهداشتی در بسته بندی و ارسال کالا از ظرفیت سیستم حمل و نقل عمومی داخل شهری نیز برای انتقال کالا استفاده شود و مردم می‌توانند از طریق سایت اینماد در صورت شکایت از روند عرضه و یا نوع کالا موارد مد نظر خود را به اطلاع نهاد‌های نظارتی ما برسانند.
وی تاکید کرد: مواد غذایی و مایحتاج ضروری روزمره مردم تعطیل پذیر نیست و هرگونه محدودیت اگر وجود داشته باشد صرفا برای موارد غیر ضروری است البته چیزی که مد نظر دولت و ستاد ملی مقابله با کرونا است، تعطیلی و توقف فعالیت‌های غیرضروری در سطح کشور است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقال شش مصدوم حادثه رانندگی به بیمارستان کاشانی اصفهان
نمایش ۳ اثر در هفتمین روز جشنواره فیلم فجر
عزیمت هیئت مذاکره کننده ایرانی به محل مذاکرات
ساخت شبیه‌ساز جراحی‌های شبکیه چشم توسط فناوران ایرانی
کوهرنگ سردترین نقطه چهارمحال و بختیاری
صعود تیم ملی فوتسال ایران به فینال
بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم مالیات بر ارزش افزوده با شرط اقدام تا ۲۶ بهمن در زنجان
برگزاری مراسم دهمین سالگرد شهادت سردار قاجاریان در نیشابور
امضای ۲۹ سند همکاری میان پاکستان و ازبکستان
افتتاح تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی نالکیاشر لنگرود
نمایش آثار سینمایی چهل‌و‌چهارمین جشنواره فیلم فجر در چهارمحال و بختیاری
افتتاح گلخانه پیشرفته در شهرستان جعفرآباد قم
فواید جوراب پوشیدن؛در سلامت پاها
رزمایش کمک مومنانه به نیازمندان در گرمه
شکارچیان متخلف در دام قانون
پیش بینی ناپایداری جوی در برخی نقاط شرقی و دریایی هرمزگان، ۱۷ بهمن
انتخاب برترین‌های مسابقات والیبال نوجوانان شهرستان بروجن
برتری تیم بسکتبال پالایش نفت آبادان مقابل پاس کردستان
تمسخر شاه انگلیس به خاطر ارتباط برادرش با اپستین
جا به جایی یک میلیون و ۸۸۹ هزار مسافر توسط ناوگان مسافری برون شهری خراسان شمالی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)