• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۵۸۳۰
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۰:۲۸
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی

پیشرفت کاری ۸۷درصدی محور ملی پاتاوه - دهدشت

استاندار کهگیلویه وبویراحمد: محور ملی پاتاوه - دهدشت با ۸۷درصد پیشرفت کاری در حال تکمیل است.

پیشرفت ۸۷ درصدی محور ملی پاتاوه - دهدشتبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، استاندار در بازدید از روند اجرای طرح ملی پاتاوه به دهدشت با اشاره به اینکه روند اجرایی این جاده طولانی شده است گفت: رقم اعتبار هزینه شده از زمان اجرای این طرح تاکنون افزون بر ۶۰۰میلیارد تومان بوده است که تامین منابع مالی برای تکمیل این طرح از حوزه‌های مختلف پیگیری می‌شود.
حسین کلانتری با اشاره به سفر رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به استان و ایجاد تفاهم نامه در تامین منابع مالی مورد نیاز افزود: در سفر محمدباقر نوبخت به استان قرار شد ۲۵۰میلیارد تومان به این طرح اختصاص یابد که با برنامه ریزی‌های انجام شده تامین منابع مالی این طرح از سوی دفتر رهبر معظم انقلاب، دولت و سازمان برنامه و بودجه به جد پیگیری در حال پیگیری است.
وی با بیان اینکه از همه ظرفیت‌ها برای تسریع در روند اجرایی این طرح استفاده می‌شود، بیان کرد: بر اساس این تفاهم نامه این طرح جز طرح‌های اولویت دار به حساب آمده و پیش بینی می‌شود تا پایان سال جاری به صورت موقت زیر بار ترافیک برود.
علیرضا اتابک فرماندار کهگیلویه نیز در این بازدید گفت: این جاده جزو مهمترین طرح‌های راهسازی کهگیلویه و بویراحمد است که با افتتاح آن علاوه بر کوتاه‌تر شدن مسیر اصفهان به بنادر جنوبی کشور بیش از ۴۰۰روستای محروم در ۲شهرستان بویراحمد و کهگیلویه با جمعیتی افزون بر ۱۰۰هزار نفر از نعمت راه مناسب برخوردار می‌شوند.
معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد هم ارزش ریالی جاده پاتاوه به دهدشت را ۳۰هزار میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: با بهره‌برداری از این طرح بخش زیادی از ترافیک جاده های اصلی مرکز استان کاسته می‌شود.
عزیز فیلی با اشاره به اینکه این محور در آینده به یکی از محور‌های پر ترافیک کشور تبدیل می شود افزود: پس از بهره برداری، برنامه ریزی لازم برای چهارخطه کردن جاده ترانزیتی پاتاوه به دهدشت باید در اولویت قرار گیرد.
مدیر کل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد نیز جاده ملی پاتاوه به دهدشت را شامل چهار قطعه دانست و گفت: قطعه یک، ۲ و چهار این طرح تکمیل و زیر بار ترافیک رفته است.
پژمان نیک اقبالی با اشاره به اینکه قطع سه به طول ۶۳کیلومتر ۸۷درصد پیشرفت کاری دارد افزود: در این قطعه پنج هزار و ۱۰۰متر تونل و یکهزار و ۱۰۰متر پل احداث شده که تردد در آن‌ها در جریان است.
ساخت جاده ملی پاتاوه به دهدشت در سفر سال۱۳۷۳رهبر معظم انقلاب به کهگیلویه و بویراحمد مصوب و یک سال بعد عملیات اجرایی آن آغاز شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های مختلف در استان ایلام
جشن تکلیف فرشتگان ۹ ساله در شهر گوگان
معرفی برترین‌های قرار دوازدهم در چهارمحال و بختیاری
هوای اصفهان پنج درجه سردتر می‌شود.
اعلام میزان بارشهای اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه وبویراحمد سراسر جشن و شادی در شب و روز سالروز میلاد منجی عالم بشریت
جشن و شادی مردم کهگیلویه و بویراحمد در سالروز میلاد صاحب الزمان(عج)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
افتتاح خانه موسیقی تهران
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)