• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۴۴۷۲
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۶
بین الملل » آمریکا
انتقاد نامزد دموکرات ها از بی تفاوتی ترامپ

مردم آمریکا درگیر با کرونا، ترامپ مشغول بازی گلف

بایدن: ترامپ درحالی مشغول گلف بازی است که کشور بشدت درگیر مبارزه با کروناست.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، جو بایدن در پیامی در صفحه توئیتر خود نوشت تقریبا ۱۰۰ هزار نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده اند و ده‌ها میلیون نفر هم بیکار شده اند. با این حال رئیس جمهور مشغول گلف بازی است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
انتقاد شدید از ترامپ به خاطر گلف بازی در خلال بحران کرونا
شبکه تلویزیونی سی ان ان گزارش داد در حالی که ترامپ پیشتر از اوباما به خاطر گلف بازی در بحبوحه یک بحران انتقاد کرده بود اکنون خودش در بحبوحه بحران کرونا گلف بازی می‌کند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

خبرنگار سی ان ان گفت: بدون تردید، به نظر می‌رسد این تازه‌ترین تلاش رئیس جمهور برای ارسال این پیام است که می‌خواهد کشور بازگشایی شود. او می‌خواهد اوضاع به حالت عادی بازگردد. به طور قطع او سعی دارد بازگشت به حالت عادی را محقق سازد، این در حالی است که در چندین بخش کلیدی از کشور آمار مبتلایان رو به افزایش است. رئیس جمهور زمانی که گلف بازی می‌کرد می‌دانست که خبرنگاران در حال فیلمبرداری از او هستند. او حتی در یک لحظه دستش را برای خبرنگاران تکان می‌دهد. همکار ما، عبدالله نیز در میان خبرنگاران بود.
وی در ادامه تاکید کرد: در حالی که مأموران مخفی او ماسک به صورت داشتند، خود رئیس جمهور ماسک نپوشیده بود. سه هم بازی دیگر او نیز ماسک به صورت نداشتند. ما در تصاویر می‌بینیم که رئیس جمهور اصل فاصله یک و نیم متری از هم بازی هایش را نیز رعایت نمی‌کند. رئیس جمهور ترامپ قبلاً از اوباما به خاطر گلف بازی در بحبوحه یک بحران انتقاد کرده بود، اکنون خودش در بحبوحه بحران کرونا گلف بازی می‌کند. رئیس جمهور ترامپ بعد از تأیید شدن مورد دوم مبتلا به ویروس ابولا در سال ۲۰۱۴ از اوباما انتقاد کرد.
خبرنگار افزود: بیش از دو ماه بود که رئیس جمهور ترامپ گلف بازی نکرده بود. این طولانی‌ترین مدت در طول ریاست جمهوری ترامپ است که در آن گلف بازی نشده است. اما تا جایی که ما می‌دانیم، اکنون بیش از یک میلیون و ششصد هزار مورد مبتلا به ویروس کرونا در کشور وجود دارد. نزدیک به صد هزار نفر هم جان خود را از دست داده اند و این آمار همچنان افزایش می‌یابد. اما شاید این یک نکته باشد.
خبرنگار گفت: رئیس جمهور ترامپ سعی دارد این پیام را القا کند که ما دیگر در بحبوحه بحران کرونا قرار نداریم، اما واقعیات چیز دیگری را می‌گوید. ترامپ سعی دارد به کشور این پیام را بدهد که آمریکا از کرونا عبور کرده و وارد مرحله بازگشایی شده است، نه تنها بازگشایی اقتصاد بلکه تمام سایر فعالیت‌هایی که بیانگر حالت عادی است. رئیس جمهور ترامپ تمام تلاش خود را می‌کند تا این پیام را به مردم منتقل کند، این به رغم هشدار کارشناسان حوزه سلامت است. دکتر دبرا برکس دیروز خاطرنشان کرد منطقه‌ای که رئیس جمهور در آن گلف بازی می‌کند یکی از مناطقی است که منحنی نمودار شیوع کرونا در آن در نقطه اوج قرار دارد. بدون تردید این هم یکی دیگر از پیام‌های متناقض کاخ سفید است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، جمعه ۱۱ اردیبهشت
جایگزینی رادار‌ها و موشک‌های آمریکا دشوار و زمان بر است
انتقاد نخست‌وزیر اسلواکی از عملکرد سازمان ملل در قبال حمله آمریکا به ایران
راه اندازی میز خدمت تا ایستگاه مشاوره
موج مجازی با نام «خلیج همیشه فارس» در سایه بیانات رهبری
هیچ شناور متخاصمی وارد خلیج فارس نخواهد شد
امنیت مراودات با دنیا را در خلیج فارس ایجاد می‌کنیم
سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به حدود ۹۰ میلیون نفر است
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
مدیرکل صمت زنجان: اجازه توقف چرخ تولید حتی یک واحد را نخواهیم داد
تاکید اسپانیا بر لغو فوری توافق همکاری اتحادیه اروپا با رژیم صهیونیستی
افزایش خطر تب کریمه‌کنگو با آغاز فصل گرما
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
سنندج میزبان جشنواره امتنان از کارگران نمونه
اوقات شرعی اهواز، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
سفارتخانه‌های ایران با هشتگ «پرشین گلف» از تاریخ خلیج فارس نوشتند
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
روشن ماندن چراغ آموزش در روستای خرمتا با همت معلم سقزی
دعوت هیئت دولت از مردم برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)