• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۹۴۱۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۲
اقتصادی » مسکن
از مرحله طراحی تا صدور پایان کار

احداث ۱۵۰۰ واحد مسکونی شهری و روستایی مددجویان

تفاهم نامه مشارکت در ساخت مسکن برای افراد دارای معلولیت و زنان سرپرست خانوار بین بنیاد مسکن ،سازمان بهزیستی کشور و قرارگاه خاتم الانبیا امضا شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  امروز تفاهم نامه مشارکت ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی برای افراد معلول و زنان سرپرست خانوار بین بنیاد مسکن، سازمان بهزیستی و قرارگاه خاتم الانبیاء امضا شد در این مراسم وحید قبادی رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: از ابتدایی تاسیس سازمان بهزیستی ۱۲۳ هزار واحد مسکونی ساخته و از این تعداد ۸۷ هزارواحد در دولت کنونی ساخته شده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی ادامه داد: سازمان بهزیستی کشور با دستگاههایی، چون بنیاد مستضعفان، بنیاد مسکن، وزارت راه و شهرسازی، وزارت تعاون، قرارگاه خاتم الانبیا و انجمن خیرین مسکن ساز در حوزه مسکن همکاری می‌کند.
قبادی افزود: در ساخت مسکن برای مددجویان در محدود مناطق روستایی با کمک بنیاد مسکن پیشرفت‌های خوبی داشتیم.
وی بیان کرد: از ۱۴ هزار خانوار بیش از ۲ معلول، تا کنون ۸ هزار و ۸۰۰ واحد مسکونی با حمایت‌های دستگاه‌های یاد شده (بنیاد مستضعفان، بنیاد مسکن، وزارت راه و شهرسازی، وزارت تعاون، قرارگاه خاتم الانبیا و انجمن خیرین مسکن ساز) در حوزه مسکن ساخته شده است.
رئیس بنیاد مسکن ادامه داد: در این تفاهم نامه واحد‌های مسکونی شهری و روستایی با مساحت ۵۰ تا ۶۰ متر برای افراد دارای معلولیت شدید ساخته می‌شود.
قبادی بیان کرد: تفاوت این تفاهم نامه با سایر تفاهم نامه‌ها این است که از صفر تا صد کار ساخت یعنی از طراحی تا صدور پایان کار توسط بنیاد مسکن، سازمان بهزیستی و قرارگاه خاتم الانبیا انجام می‌شود و تقریبا برآورد اولیه برای ساخت هر متر مربع یک میلیون و ۵۵ هزار تومان است که ۷۵ درصد هزینه را سازمان بهزیستی و ۲۵ درصد را قرارگاه خاتم الانبیا پرداخت می‌کند.
وی ادامه داد: بنیاد مسکن کار‌های اجرایی، چون نظارت، صدور پایان نامه و... را برعهده دارد.
قبادی تصریح کرد: تامین اعتبار از سمت سازمان برنامه و بودجه و ستاد هدفمندی یارانه‌ها در کشور صورت گرفته و بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است و امید است تا پایان سال این تعداد واحد تکمیل و در اختیار مددجویان قرار گیرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
در ادامه مراسم سعید محمد فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا با اشاره به اینکه قرارگاه خاتم الانبیا در ۲۸۵ نقطه کشور مشغول ساخت طرح‌های عمرانی است گفت: قرارگاه خاتم الانبیا در کنار طرح‌هایی که در سطح کشور در حال انجام است تصمیم دارد در حاشیه طرح‌های عمرانی در جهت محرومیت زدایی، به شناسایی روستا‌های محروم برای خدمت رسانی بپردازد.
وی افزود: قرارگاه خاتم الانبیا طرح‌های عمرانی در حوزه احداث ریل، جاده و درمانگاه و ... انجام می‌دهد و همچنین کارگاه‌های مختلفی برای اشتغالزایی افراد ساکن در روستا تدارک دیده ایم.
فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا افزود: در این تفاهم نامه ۲۵ درصد سرمایه توسط قرارگاه خاتم الانبیا تامین می‌شود و بنیاد مسکن نیز پروانه، پایان کار و نظارت را به صورت رایگان انجام می‌دهد.
در ادامه تابش مدیر بنیاد مسکن گفت: از امروز شاهد یک فعالیت مشترک سه جانبه برای ساخت۱۵۰۰ واحد مسکونی برای افراد دارای معلول و زنان سرپرست خانواده انجام می‌شود.
وی افزود: در سال گذشته ساخت ۲۰ هزار واحد مسکونی را برای معلولین اغاز کردیم که امسال ۷ هزار واحد به اتمام رسید و باقی در حال انجام است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی با بیان اینکه بنیاد مسکن از همه امکانات برای ساخت مسکن استفاده می‌کند، گفت: اخیرا جلسه‌ای با بنیاد مستضعفان، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و انجمن خیرین مسکن ساز برای ساخت مسکن محرومین برگزار شد که ستاد فرمان امام ۵۰ میلیارد تومان به طرح ساخت مسکن محرومین اختصاص می‌دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
بنده بامعلولیت شدید وپنج بچه مستاجرم بارها به بهزیستی گفتم در روستا زمین پدریم هست برام خانه درست کنید که گوش ندادن به خانمم وام ودیعه مسکن هم بانک تجارت نداد گفت بودجه نداریم ۰۹۱۳۷۹۹۹۸۲۸۱خمیس آبادی چهارده ساله معلولیت شدید دارم
نظر شما
آخرین اخبار
کودک‌کُشی اسرائیل با عروسک‌های بمب‌گذاری‌شده
رشد ۲۰ درصدی زایمان بی‌درد در قم
برنامه‌ریزی برای تغییر ساعت فعالیت مدارس خوزستان در روز‌های آلوده
فعال بودن ۸۰ درصد ناوگان ملی حفاری در مناطق نفت‌خیز جنوب غرب کشور
آزادی زندانیان زن بابل با مشارکت هیئت پینگ‌پنگ و خیران
گلایه کشاورزان کردستانی از نبود صنایع تبدیلی
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به خودرویی در جنوب لبنان با ۲ شهید
تونل دیل شریان حیاتی در مسیر توسعه جنوب کشور
موزه زمان، میزبان کودک گردشگر در جشن آب
دعوت دختر کهگیلویه و بویراحمدی به اردوی تیم ملی فوتبال
افزایش سهم کتابخانه‌ های تایباد از درآمد شهرداری‌ ها
دادستان بابلسر به دانشگاه پیام نور اخطار قضایی داد
پس از ۲۰ سال؛ تیم سپک تاکرا بانوان خوزستان در صحنه رقابت‌های کشوری
ضرورت رعایت نکات ایمنی در استفاده از وسایل گرمایشی
دولت تصمیمی برای حذف ارز ترجیحی کالا‌های اساسی ندارد
بحران آب در سد ساوه
جوی پایدار در روزهای آینده برای قم
افتتاح مدرسه ۶ کلاسه خیر ساز در قشلاق قره تپه بخش اسلام آباد
اعمال محدودیت آبی در تهران
یزد پیشرو در اجرای طرح‌های مدیریت محله‌محور و مرکز نوآوری اجتماعی کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)