• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۷۶۹۵
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۴
ورزشی » فوتبال و فوتسال
با توجه به شیوع ویروس کرونا

کرونا زمان نقل و انتقالات فوتبال را تغییر می‌دهد

فیفا آماده تغییر زمان بسته شدن پنجره نقل و انتقال تابستانی به اوایل ماه اکتبر (نیمه اول مهر) است.

بکرونا زمان نقل و انتقالات فوتبال را تغییر می‌دهده گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ باشگاه‌های حاضر در لیگ‌های کشور‌های مختلف اجازه دارند تا نقل و انتقال بازیکنان خود را چهار هفته قبل از پایان فصل حاضر (۲۰-۲۰۱۹) آغاز نمایند.
بطور مثال باشگاه‌های بوندسلیگای آلمان که با برگزاری پنج هفته رقابت‌های داخلی خود مابین روز‌های ۱۶ می‌و ۷ جون (۲۲ روز) تنها چهار هفته با پایان فصل ۲۰-۲۰۱۹ خود فاصله دارند، می‌توانند از هم اکنون تا پایان پنجره نقل و انتقال تابستانی، که تاریخ جدید آن بزودی از سوی فیفا اعلام‌خواهد شد، اقدام به نقل و انتقال بازیکنان مورد نظر خود کنند.
کشور‌هایی اسکاتلند، بلژیک، فرانسه و هلند نیز که فصل ۲۰-۲۰۱۹ خود را ناتمام گذاشتند، همچون بوندسلیگا که فقط چهار هفته به پایان لیگ باقی دارد، می‌توانند نقل و انتقالات تابستانی خود را آغاز کنند، چرا که فصل ۲۰-۲۰۱۹ آن‌ها رسما به پایان رسیده است.
این تصمیم فیفا طی چند روز آینده بصورت رسمی از سوی این نهاد اعلام خواهد شد.
فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) ۱۲ روز پیش با ارسال پروتکل بهداشتی به ۲۱۱ کشور از آنان خواست که با مشارکت با مسئولین بهداشتی کشور متبوع خود، به فیفا کمک کنند تا زمینه از سرگیری مجدد مسابقات فوتبال داخلی، قاره‌ای و بین المللی را با توجه به شرایط غیر عادی حاضر، فراهم نمایند.
فیفا خاطر نشان نموده که تا زمان کشف واکسن کووید-۱۹، فوتبال با شیوه‌ای کاملا متفاوت برگزار می‌شود. این نهاد بین المللی از تمامی دست اندرکاران فوتبال در سراسر جهان، از مسئولان اداری و برگزاری گرفته تا بازیکنان و کادر فنی، درخواست نموده تا با مشارکت با یکدیگر و کارتیمی از صنعتی که در آن مشغول به کار هستند و سلامت خودشان، محافظت نمایند.
طی ماه‌ها و احتمالا سالیان آتی، شاهد ورزشگاه‌های مملو از تماشاگر نخواهیم بود. برگزاری منظم مسابقات داخلی و بین المللی و حتی شیوه برگزاری رفت و برگشت مسابقات داخلی، انتخابی رقابت‌های بین المللی همگی در حال دستخوش تغییر هستند.
فصل ۲۰۲۰ لیگ حرفه‌ای و ۱۲ تیمی کره جنوبی با دو ماه تاخیر از جمعه ۸ ماه می (۱۹ اردیبهشت) آغاز شد. این تاخیر دو ماهه مسئولان فوتبال کره را مجبور نمود تا در شیوه برگزاری مسابقات لیگ داخلی خود تغییراتی را ایجاد کنند تا موفق شوند لیگ حرفه‌ای خود را با توجه به تقویم رویداد‌های باشگاهی و ملی قاره‌ای و بین‌المللی تا قبل از پایان سال ۲۰۲۰ میلادی به اتمام برسانند.
این لیگ ۱۲ تیمی که بطور معمول با برگزاری سی و هشت (۳۸) هفته قهرمانش مشخص می‌شود، با شیوه‌ای جدید و تنها پس از ۲۷ هفته تیم قهرمان، تیم‌های آسیایی و سقوط کننده خود را برای فصل جاری ۲۰۲۰ مشخص خواهد شد.
کره جنوبی و نکاتی که فیفا طی چند هفته گذشته با ۲۱۱ کشور و شش کنفدراسیون عضو خود به اشتراک گذاشته، بخوبی حاکی از آن است که دغدغه ۲۱۱ کشور و شش کنفدراسیون عضو فیفا تنها برگزاری و یا عدم برگزاری چند هفته پایانی لیگ‌های داخلی خود و یا رقابت‌های قاره‌ای نیست و نمیتواند باشد.
فیفا از شش کنفدراسیون، ۲۱۱ کشور عضو خود و باشگاه‌ها در سراسر جهان تقاضا نموده تا با تعامل، همفکری و کاری تیمی، شیوه نوینی، حداقل تا کشف واکسن کووید-۱۹، برای برگزاری فوتبال داخلی، قاره‌ای و بین المللی بیابند تا فوتبال هم همچون صنایع دیگر از ورشکستگی و نابودی کامل خود جلوگیری کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دو زمین‌لرزه پیاپی وراوی شهرستان مهر را لرزاند
پیش بازی‌های روز دوم از هفته دهم لیگ برتر فوتبال
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
کاهش ۵۰ درصدی آب ورودی سد‌های خراسان شمالی 
آمادگی می‌تواند پایلوت طرح ملی حکمرانی داده و آموزش مدیران هوشمند باشد
مضرات نوشیدن آب سرد برای بدن
جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور
خبرنگار صداوسیما جایگاه نخست رویداد رسانه‌ای «ن» را به‌دست آورد
امشب، آخرین مهلت ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۵
گلایه اهالی روستای طَورِه شوط از عدم تکمیل مدرسه
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (شانزدهم آبان ۱۴۰۴)
آغاز لیگ برتر بدمینتون مردان کشور با نمایش قدرت تیم‌های برتر
آغاز لیگ برتر بدمینتون بانوان کشور با گرامیداشت یاد زنده‌یاد صابر کاظمی
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)