• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۴۶۶۸
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۹
اقتصادی
مدرس خیابانی در مصاحبه اختصاصی مطرح کرد

امسال یک میلیون و ۲۰۰ هزار خودرو تولید می‌شود

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت از تولید یک میلیون و ۲۰۰ هزار خودرو در سال ۹۹ خبر داد.

آقای حسین مدرس خیابانی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، گفت: از اردیبهشت ۹۷ که دو خودروساز کره جنوبی و فرانسوی از ایران خارج شدند کسی فکر نمی‌کرد صنعت خودروسازی ما بتواند همان تیراژ تولید را پیدا کند و روی پای خود بایستد، ولی خوشبختانه این اتفاق افتاد و دو خودروساز ما روند تولیدشان به روز‌های اوج برگشته است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود: ما امسال تولید حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو را در برنامه داریم.
سرپرست وزارت صمت گفت: طبیعی است که بعد از تیراژ و کمیت باید روی ارتقای کیفیت کار کنیم و برای اینکه در رقابت جهانی و بازار منطقه‌ای تاثیرگذار باشیم، حتما باید به سمت کیفیت و رضایت مشتری برویم.

وی افزود: تا پیش از این به دلیل شکاف عرضه و تقاضا ممکن بود که خودروساز‌ها آن چنان به کیفیت بها ندهند، اما برنامه جدی داریم که بعد از تیراژ به سمت کیفیت و رضایت مشتری برویم.
سرپرست وزارت صمت گفت: در حوزه‌های مختلف باید بتوانیم کیفیت خودرو را از لحاظ خدمات پس از فروش، فنی، ظاهری و ایمنی ارتقا دهیم و خودروسازان ما در این مسیر گام بر می‌دارند.

وی افزود: با ارتباطی که خودروسازان ما با شرکت‌های دانش بنیان، مراکز دانشگاهی و حتی صنایع پیش رو در این حوزه دارند اطمینان داشته باشید که خودروسازان ما در حوزه کیفیت خودرو هم فعال هستند.
آقای مدرس خیابانی با اشاره به اینکه هم اکنون صادرات قطعات خودرو داریم، ابراز امیدواری کرد که هم بتوانیم نیاز داخل را تامین کنیم و هم کیفیت خودروی ما قابل رقابت در منطقه باشد.

 

افزایش ۱۸ درصدی تولید خودرو در دو ماه اول امسال
سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت از افزایش ۱۸ درصدی تولید خودرو در دو ماهه اول امسال، نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


آقای حسین مدرس خیابانی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ما، گفت: در این مدت ۵۵ درصد تحویل محصولات ایران خودرو و ۵۰ درصد تحویل محصولات سایپا اضافه شده است.
وی افزود: اکنون به شدت روی تأمین مواد اولیه متمرکز شده ایم تا عرضه خودرو را افزایش دهیم.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت، گفت: با وجود وضع اعمال محدودیت‌ها برای ثبت نام خرید خودرو ۵ میلیون نفر از واجدان شرایط در این ثبت نام شرکت کردند.
آقای مدرس خیابانی با اشاره به اینکه این حجم از تقاضا معادل تولید خودروی ۲ تا ۳ کشور است، افزود: حتی کشور بزرگ خودروسازی مثل کره جنوبی سالانه ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار خودرو تولید می‌کند، در حالی که ما تنها برای ثبت نام ۵ میلیون نفر متقاضی داشتیم.

وی گفت: برخی به اینترنت پرسرعت دسترسی دارند و حتی روزی ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار نفر برای خرید خودرو ثبت نام کردند و مفهوم آن این است که باید در دو ساعت اول ۲۵ هزار دستگاه تحویل می‌دادیم بنابر این تنها راهش این بود که قرعه کشی کنیم.
سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: مراسم قرعه کشی با حضور دستگاه‌های امنیتی و نظارتی و رسانه ملی برگزار شد و همه از این که عدالت در توزیع رعایت شده است، راضی هستند.

آقای مدرس خیابانی با اشاره به اینکه در بخش فروش فوری ۲۵ هزار خودرو قرعه کشی انجام شد، گفت: در ایران خودرو و سایپا هم ۸۵ هزار خودرو برای فروش یکساله قرعه کشی شد.

اکتشافات معادن را افزایش می‌دهیم

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: امسال اکتشافات در بخش معدن را ۲۵ درصد افزایش می‌دهیم.
آقای حسین مدرس خیابانی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار ما، ​ از معادن به عنوان یکی از زیربرنامه‌های بحث جهش تولید یاد کرد و افزود: اعتقاد ما بر این است که نزدیک‌ترین اقتصاد به اقتصاد نفت بخش معدن است، زیرا می‌تواند به راحتی جای خالی نفت را پر کند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وی گفت: ما ۶۸ گونه مواد معدنی در کشور داریم که بیش از یک درصد ذخایر دنیاست با این حال خیلی از این منابع را تاکنون استفاده نکرده ایم.


سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: امسال ۲۵ درصد اکتشافات در بخش معدن را افزایش می‌دهیم و برای این کار ۱۵۰ هزار کیلومتر خطی برنامه فیزیک هوایی برای اکتشاف داریم.
آقای مدرس خیابانی گفت:​ اکتشافات می‌تواند ذخایر قابل دسترسی ما را افزایش دهد.


وی فعال سازی معادن را یکی دیگر از برنامه‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت برشمرد و افزود: تمام پروانه‌های بهره برداری یک قید و اعتبار زمانی دارد و ما تلاش می‌کنیم به بخشی از کسانی که صاحب پروانه هستند کمک کنیم تا اگر نتوانند در موعد مقرر معدن را فعال و بهره برداری کنند قبل از اینکه از آن‌ها سلب مالکیت و بهره برداری شود آن را به کسانی دیگر واگذار کنیم.
سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: ما امروز حدود ۱۰ هزار معدن در کشور داریم که چهار هزار و ۴۰۰ مورد آن غیر فعال است.


آقای مدرس خیابانی افزود:​ به تفکیک هر استان در قالب ستاد‌های تسهیل و رفع موانع تولید برنامه ریزی منسجمی کردیم تا با تمرکز در شورای عالی معدن از سهم معادن غیر فعال کم کنیم و به معادن فعال بیفزاییم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
کسب رتبه دوم عمرانی آذربایجان شرقی حاصل تعامل دستگاه‌های اجرایی
جرم انگاری اعتراض به نسل کشی در انگلیس
رونق خرید کالا‌های دست دوم برای هدیه کریسمس
اجبار به غنی‌سازی صفر مذاکره محسوب نمی‌شود
افزایش معافیت مالیاتی تا سقف ۴۰ میلیون تومان
اسناد جدید پرونده اپستین ترامپ را بیشتر تحت تاثیر قرار می‌دهد
حبس هشتاد هزار مهاجر در انبار‌های اداره مهاجرت آمریکا
ترامپ تهدید کرد مجوز پخش شبکه‌های تلویزیونی بزرگ را لغو می‌کند
احتمال تعطیلی تنها کارخانه تولید بالگرد در انگلیس
پیش بینی بارش های پراکنده برف در ارتفاعات شرقی سمنان
برگزاری محفل انس با قرآن دانش آموزان کیش در مسجد امام حسن (ع)
صنایع دریایی بدون سفارش ساخت
بسته خبر‌های کوتاه سوم دی ۱۴۰۴
نام‌نویسی داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی شهر از ۲۱ دی
حضور موفق بخش خصوصی در صنعت فضایی
پیروزی تیم فوتسال مس سونگون مقابل عرشیا شهر قدس
شمارش معکوس برای پرتاب ماهواره ایرانی به فضا
معطلی کامیون‌های صادراتی در مرز آستارا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۸۰۰ هزار نفر در صف انتظار وام ازدواج و فرزندآوری
سقف مهریه تابع اراده طرفین است؛ حمایت کیفری تا ۱۴ سکه
تشکیل هسته استانی برای اصلاح مقررات صنعت چاپ
بارش برف و باران در غرب کشور، امروز ۳ دی ماه
افزایش مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در سال ۱۴۰۵
وضع ورود گردشگران به کشور به شرایط عادی رسیده است
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳ دی
بخشنامه جدید فروش محصولات سایپا ویژه خودرو فرسوده
اعمال لیلة الرغائب یا شب آرزو‌ها
توافق جدید ایران و آذربایجان برای کاهش ترافیک کامیون‌ها در مرز آستارا
حریفان احتمالی ایران پیش از جام جهانی فوتبال ۲۰۲۶
قوه قضائیه آماده برخورد با متخلفان حوزه تنظیم بازار و احتکار
پاسخ کوبنده ایران به غربیها: «غنی سازی صفر» درکار نیست
نمایشگاه تخصصی آرد و نان زنجان با حضور ۴۰ تولید کننده از سراسر کشور
محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی در پایان هفته
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
آغاز ثبت‌نام مراسم معنوی اعتکاف در استان از چهارشنبه  (۱ نظر)
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)