• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۷۶۸۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۸
اقتصادی
تا پایان شهریور امسال

تعهدات معوق ۱۸ محصول سایپا به صفر می‌رسد

قائم مقام مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در امور فروش از به صفر رسیدن تعهدات معوق ۱۸ محصول سایپا تا پایان شهریور امسال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛، آقای مجید باقری در نشست خبری گفت: با روند کنونی تولید و تحویل خودرو‌های مشتریان، تعداد تعهدات معوق ۱۸ محصول سایپا تا پایان شهریور امسال به صفر خواهد رسید.
قائم‌مقام مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در امور فروش و خدمات پس از فروش افزود: امروز همه چالش‌ها را پشت سر گذاشته‌ایم و بزودی در نظام برنامه‌ریزی فروش محصولات سایپا، تحویل خودرو در موعد زمانی مقرر صورت خواهد گرفت.
وی اضافه کرد: با وجود مشکلاتی مانند تعهدات برجا مانده از طرح اتوخدمت و همچنین بدعهدی شرکای خارجی، خوشبختانه بسیاری از این تعهدات را پشت سر گذاشته‌ایم و توانستیم بسیاری از این تعهدات را ساماندهی کنیم.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
آقای باقری گفت: به پشتوانه تداوم تولید، تحویل خودرو به مشتریان در بهار سال ۹۹ در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته بیش از ۵۵ درصد افزایش داشته است.
قائم مقام مدیرعامل سایپا افزود: محصولات تیبا، ساینا و کوئیک بیشترین سهم از تولیدات سایپا در سال جاری را به خود اختصاص خواهند داد و علاوه بر این، شاهین به عنوان یک محصول جدید از نیمه دوم سال تحویل مشتریان و وارد بازار می‌شود.
آقای باقری ادامه داد: در طرح پیش‌فروش اخیر هم این خودرو با استقبال بسیار جالب‌توجهی از سوی مشتریان مواجه شد که بیانگر اعتماد مردمی به محصولات داخلی است. ضمن اینکه خودروی شاهین، استاندارد‌های ایمنی روز اروپا را دارد و در زمینه کیفیت، یکی از منحصربه‌فردترین خودرو‌های داخلی است.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
وی در پاسخ به پرسشی درباره برنامه توسعه محصول سایپا گفت: در سال جاری و سال‌های آینده علاوه بر فیس‌لیفت‌های متنوع ساینا و کوئیک، محصولات جدیدی مبتنی بر پلت‌فرم SP۱۰۰ تولید و عرضه خواهد شد. همچنین محصولاتی با تکیه بر استاندارد‌های روز تولید و عرضه خواهیم کرد.
قائم‌مقام مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در امور فروش و خدمات پس از فروش همچنین افزود: ستاد عالی خدمات پس از فروش در سایپا تشکیل شده و در حال انجام مطالعات لازم در زمینه آسیب‌شناسی خدمات پس از فروش محصولات سایپا است.
وی ادامه داد: در سال‌های اخیر توان اقتصادی شبکه نمایندگی‌های سایپا به‌دلیل تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی موجود، کاهش یافته است که همه تلاش خود را برای توسعه امر خدمات انجام خواهیم داد.
باقری اضافه کرد: در زمینه کاهش هزینه و زمان تعمیرات، بهبود امدادرسانی و توسعه شاخص‌های خدمات پس از فروش، برنامه‌ریزی‌های بسیار خوبی انجام شده که به اجرا درخواهد آمد.
وی گفت: یکی از سرفصل‌های مهم ما در سال جاری، طراحی و تولید گیربکس اتوماتیک است که توسط مراکز علمی و تحقیقاتی مجموعه، در دستور کار قرار دارد.
 
هرگز با شرکای تجاری بدعهد همکاری نخواهیم کرد
قائم مقام مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا درباره همکاری دوباره با شرکای تجاری که از ایران رفتند، افزود: به هیچ عنوان گروه خودروسازی سایپا با بدعهدان و مجموعه‌هایی که ایران را ترک کردند، همکاری نخواهد کرد.
آقای باقری گفت: هم اکنون ۳۰ هزار خودرو به دلیل نقص دو قطعه تجاری سازی نشده است که در حال پیگیری هستیم تا قطعات تامین شود تا بتوانیم خودرو‌ها را به دست مردم برسانیم.
وی همچنین افزود: برخلاف صحبت برخی ها، خودروی شاهین تولید داخل است و با همت مهندسان ایرانی ساخته شده است.
قائم مقام مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در فروش و خدمات پس از فروش درباره روند قرعه کشی طرح فروش فوق العاده، گفت: با وجود انتقادات مطرح شده، فروش خودرو به صورت قرعه کشی، کارشناسی و در قالب سیاست کمیته خودرو بوده است. قبول داریم این طرح با اشکالاتی روبرو بوده است، اما درصدد هستیم تا مشکلات را رفع کنیم و از این پس خودرو‌ها را با سازو کار‌های جدید به مصرف کنندگان واقعی عرضه کنیم.
 وی ادامه داد: نمایندگی‌ها در برابر درخواست‌های مردمی نسبت به ثبت نام پرهیز کردند و ما با رصد و بازرسی صورت گرفته به تخلف نکردن نمایندگی‌ها اطمینان داریم.
باقری گفت: فروش حواله با هر شکل و قالب ممنوع است؛ هر فردی که چنین اقدامی را انجام دهد با مخاطرات جدی روبرو خواهد شد و دفتر حقوقی سایپا هم در این باره اطلاعیه رسمی صادر کرد.
وی افزود: وجه خودرو‌های پیش فروش شده به صورت کامل پرداخت نشده و سند خودرو هم در رهن است لذا خرید و فروش با چالش جدی مواجه است، در این میان پلیس راهنمایی و رانندگی هم بیان کرده خودرو‌ها بعد از تحویل به مشتری رصد می‌شود تا این اطمینان حاصل شود که خودرو به مشتری واقعی رسیده است.
باقری تاکید کرد: هدف از رهن بودن خودرو‌های طرح پیش فروش خودرو در مدت یکسال و جلوگیری از فروش قولنامه‌ای آن، حذف دلال بازی در بازار خودرو است.
وی همچنی درباره فرجام ۲۰ درصد از خودرو‌های فروش فوق العاده که برندگان وجه آن را پرداخت نکرده اند گفت: این خودرو‌ها به تعهدات معوق سایپا اختصاص می‌یابد تا این تعهدات کاهش یابد ضمن اینکه بنا داریم در طرح‌های بعدی عرضه خودرو‌ها را افزایش دهیم، زیرا با کاهش تعهدات معوقف می‌توانیم خودرو‌های بیشتری را در این طرح‌ها عرضه کنیم.
 
تولید ۱۰۰ هزار دستگاه خودرو در گروه خودروسازی سایپا
قائم مقام مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در امور فروش، از تولید ۱۰۰ هزار دستگاه خودرو در این خودروسازی خبر داد.
آقای مجید باقری در نشست خبری گفت: این میزان تولید خودرو در سایپا ۱۰ برابر خودرو‌های فروش فوق العاده این خودروسازی است.
وی با بیان اینکه خطوط تولید ما به صورت شبانه‌روزی فعال است اضافه کرد: برآورد‌های دقیق و تحلیل ناشی از این برآورد‌ها نشان می‌دهد که نیاز واقعی بازار خودرو در کشور بیش از یک میلیون دستگاه در سال نیست یعنی خودروسازان می‌توانند نیاز واقعی بازار خودرو را پوشش دهند البته التهابات موجود در بازار خودرو محصول نیاز کاذب و هیجانات ناشی از آن است.
 
 خط تولید پراید متوقف می‌شود 
قائم مقام مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده در تیرماه امسال، مراسم پایان تولید پراید سواری را برگزار خواهیم کرد.
آقای باقری با اشاره به اینکه سایپا امسال وارد جراحی بزرگ از نظر فرآیند‌های طراحی و تولید می‌شود افزود: امسال سبد محصول داخلی را افزایش می‌دهیم ضمن اینکه فرآیند‌های خروج پراید از خط تولید آغاز کردیم.
وی اضافه کرد: هم اکنون خودرو‌های سایپا ۱۱۱ و سایپا ۱۳۲ از مدار تولید خارج شد که در ادامه کار در همین ماه تیر خودروی پراید سواری نیز از مدار تولید خارج خواهد شد البته باید به این نکته توجه کرد که ما داریم ۵۰ درصد سبد محصولات خود را از نظر تعداد تولید از مدار خارج می‌کنیم.
آقای باقری گفت: از ابتدای امسال تاکنون حدود ۳۰ هزار دستگاه خودروی سایپا ۱۳۱ با قیمت ۳۸ میلیون تومان تولید کردیم که در مدت باقیمانده نیز ۲۰ هزار دستگاه از این خودرو با همان قیمت ۳۸ میلیون تومان تولید خواهد شد و سپس از مدار تولید خارج می‌شود.
وی ادامه داد: خودروی پراید جایگزین ندارد، اما گروه خودروسازی سایپا با ارتقاء سایر خطوط از جمله راه اندازی خط تولید بدنه قدرتمند در پی تولید خودرو‌ها با کیفیت قابل قبول مشتریان است.
آقای باقری گفت: معتقدیم سبد محصولات سایپا باید جدید و به روز باشد که یک نمونه آن همین خودروی شاهین است و در همین طرح فروش فوق العاده ۶۰ هزار نفر برای آن ثبت‌نام کردند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
سلام من که بهمن ماه 96 پارس تندر ثبت نام کردم وقراربود فروردین 97 تحویل بدن، که هنوز ندادند وتمام وجه رادردو نوبت با تمام کمال واریز کردم وحالا تیر 99 هست تکلیف منه بدبخت چه میشه الان به اون پول خروس هم نمیدن پول من کارمند چه میشه وماشین من چه شد واون قول وقرار شرکت چه شد که میگه تمام معوقه ها دادیم تمام شد کو هنوز به من، ندادید من ازیادتان رفته ام منو فراموش نکنید حالم خوب باشه میام اونجا دیگر نمی دانم چه میشه یاخدا به شما میدیابه من ازارومیه ممنون
من یه فرهنگی بیچاره وحقوق ناچیز که باگرفتم وام ۱۸اردیبهش سال۹۶ ۲۰میلون بابت خرید ساندرو دندهای به حساب پارس خودرو واریز کروم چرا ماشین بهم نمی دین چه گناهی کردم
نظر شما
آخرین اخبار
بازگشت پروازهای لوفت‌ هانزا به ایران
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برگزاری همایش بصیرتی یوم الله ۱۳ آبان در خرم آباد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در تبریز
جلسه سرنوشت ساز روانخواه و تاج
برپایی مراسم عزاداری دانش آموزی در ایام فاطمیه
سرمربی الشرطه: ۳ امتیاز را نگرفتیم، اما بازی عالی بود
کاهش ۸ درجه ای دمای هوا در سمنان
برگزاری نشست نخبگانی بسیج دانش آموزی در لرستان
رکوردشکنی سامانه املاک و اسکان با ثبت ۲۲ میلیون اقامتگاه اصلی
پیروزی حسین وفایی در اسنوکر قهرمانی بین‌المللی
بیرانوند: گل نخوردن به تیم شخصیت می‌دهد
شناسایی و دستگیری راننده متخلف سانحه تصادف در کیش
برگزاری نخستین دیدار تیم‌های ملی فوتسال و والیبال بانوان ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان؛ سه شنبه ۱۳ آبان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
بارندگی و کاهش دما در شمال و شمال شرق کشور
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)