• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۸۳۸۸
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۳۹۹ - ۰۸:۰۷
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
معاونت علمی ریاست جمهوری:

کسب و کارهای نوپا همکار شبکه «شاد» می‌شوند

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری: تسهیلاتی را برای کسب و کارهای نوپا فعال در زمینه ارائه آموزش به دانش‌آموزان نابینا و ناشنوا در نظر گرفتیم.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما؛ دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: تسهیلاتی را برای کسب و کارهای نوپا فعال در زمینه ارائه آموزش به دانش‌آموزان نابینا و ناشنوا در نظر گرفتیم تا در مهرماه بتوانند آماده‌تر خدماتی را به این دسته از دانش‌آموزان ارائه دهند.

مهدی محمدی مهمترین اقدام ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال معاونت علمی از زمان شیوع ویروس کرونا را راه‌اندازی کمپین "کرونا پلاس" دانست و افزود: این کمپین، فراخوانی برای کسب و کارهای نوپا بوده است که در دوران شیوع کرونا می‌توانستند سرویس و خدمتی به مردم ارائه دهند تا نیاز آنها را در زمان قرنطینه برطرف کنند.

وی فعالیت این کسب و کارهای نوپا را در حوزه‌هایی چون "سلامت" و "آموزش" عنوان کرد و ادامه داد: در این برنامه ۶۰۰ کسب و کار نوپا شرکت کردند که پس از ارزیابی آنها، حدود ۳۰۰ شرکت حائز شرایط لازم برای حمایت شناسایی شدند و از میان این ۳۰۰ شرکت منتخب تعداد ۲۰۰ شرکت استارتاپی موفق به دریافت تسهیلات ۵۰ تا ۱۵۰ میلیون تومانی معاونت علمی برای توسعه محصول و یا توسعه بازار شدند.

محمدی اضافه کرد: به مابقی کسب و کارهای نوپا منتخب، سوبسید ۱۰ میلیون تومانی برای توسعه زیر ساخت‌ها، استفاده از خدمات ابری و یا زیر سرویس‌های زیر ساختی مانند سرور ارائه شد.

دبیر ستادتوسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمند سازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه در حال حاضر این برنامه در حال اجرا است، اضافه کرد: اجرای این کمپین موجب می‌شود که ۳۰۰ شرکتخدمات خود را برای ارائه در دوران پسا کرونا، توسعه دهند.

وی با تاکید بر اینکه سرویس‌هایی که این کسب و کارهای نوپا ارائه کردند مرتبط با شرایط کرونا بوده است، یادآور شد: آموزش آنلاین، سلامت دیجیتال آنلاین که مردم دسترسی به پزشک داشته باشند و حمل و نقل برای جا به جایی کالا و یا استفاده از هوش مصنوعی برای تشخیص بیماری از جمله حوزه‌هایی است که این کسب و کارهای نوپا به محصولات خوبی دست یافتند و تلاش داریم این روند در قالب برنامه دیگری ادامه یابد.

محمدی با اشاره به برنامه‌های این ستاد برای توسعه خدمات کرونایی کسب و کارهای نوپا ، خاطر نشان کرد: از زمان مطرح شدن شبکه آموزش آنلاین، همکاری‌هایی را با وزارت آموزش و پرورش برای شناسایی ظرفیت‌ کسب و کارهای نوپا آموزشی و خدماتی که آنها می‌توانند ارائه دهند، داشتیم. این همکاری ادامه خواهد داشت تا بتوانیم در مهرماه سرویس‌ها و خدمات آموزش آنلاین را آماده‌تر به معلمان ارائه دهیم.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال در خصوص برخی انتقادات در زمینه انحصاری بودن آموزش برخط در وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه "شبکه شاد" وزارت آموزش و پرورش انحصاری نیست، اظهار کرد: این شبکه آموزش برخط پوسته‌ای است که در کنار آن مجموعه‌ای از کسب و کارهای نوپا خدمات لازم را ارائه می‌دهند؛ به گونه‌ای که در حال حاضر ۵ شرکت نوپا پیام‌رسان ذیل این شبکه خدمات ارائه می‌دهند.

وی افزود: ما با همکاری که با وزارت آموزش و پرورش داریم، در تلاش هستیم تا سایر استارتاپ‌ها را ذیل این شبکه قرار دهیم تا سرویس‌های لازم را به دانش‌آموزان و مردم ارائه دهد. مبنای شبکه شاد شبکه‌سازی است نه انحصار.

محمدی در خصوص راهکارهای توسعه آموزش آنلاین افراد توان‌یاب، توضیح داد: چندکسب و کارنوپا داریم که اختصاصا در حوزه معلولان و نابینایان و ناشنوایان فعالیت دارند، از آنجایی که ما برنامه داریم زیر ساخت‌های لازم را برای آموزش آنلاین این دسته از دانش‌آموزان فراهم کنیم، یکسری تسهیلات برای استارتاپ‌های فعال در این حوزه در نظر گرفتیم تا فعالیت‌های آنها را توسعه دهیم.

وی ابراز امیدواری کرد که با حمایت وزارت آموزش و پرورش این دسته از استارتاپ‌ها تقویت شوند تا در مهر ماه برای افراد معلول سرویس‌های لازم ارائه شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شمارش نفوس و مسکن در سه شهرستان فارس
توضیحات معاون اقتصادی استانداری گلستان درباره کالابرگ یک میلیون تومانی/ ذخایر کالا‌های اساسی در گلستان کافی است
۱۲۴ هزار دانش‌آموز بوشهری از شیر رایگان بهره‌مند شدند
پرونده قاچاق سوخت روی میز تعزیرات
سرشماری هوبره در مناطق آزاد محیط زیست فسا
هوای اصفهان در یک منطقه و دو شهر مجاور قرمز است
دانمارک: واشنگتن تهدید‌ برای تصاحب گرینلند را متوقف کند
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (پانزدهم دی ماه ۱۴۰۴)
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
افتتاح مدرسه قرآنی
شهروند خبرنگار؛ اختلال درطرح‌های توسعه شهرداری نقده
قهرمانی کُشتی‌گیر اصفهانی بعد از گذشت دو دهه
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۵ دی
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( پانزدهم دی ماه۱۴۰۴)
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
۲۴ نانوایی جدید در زنجان به طرح پخت نان کامل پیوستند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ دی ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
سه محور کوهستانی به علت بارش برف مسدود است
تکذیب خبر مجازی شدن امتحانات دانشگاه آزاد
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
آغاز اجرای وعده رئیس‌جمهور برای عدالت در توزیع یارانه
آغاز رسمی اجرای طرح جامع حمایت معیشتی و امنیت غذایی
قهرمانی المپیاکوس با گلزنی طارمی
سرشماری حضوری در ۷۰ نقطه از کشور در آبان ۱۴۰۵
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۴ دی
جوّی آرام در بیشتر مناطق کشور
همراهی دولت و مجلس در توجه به معیشت مردم ضروری است
۶ محور مواصلاتی کشور مسدود است
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می گیرد
حذف ارز ترجیحی کالا‌های اساسی و نهاده‌های دامی
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۹ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۵ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می گیرد  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)